Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3181357 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 12.11.2011 г.
Точка на незавръщане "  из  " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК  " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ  

1. Най-накрая хората достигнаха до границата на ВРЕМЕНАТА и по точно до точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ, и сега дори разположението на Планетите на небосвода говори за това, че отнине (от сега) КРЪСТЪТ на избора ще определя бъдещето на хората, което те (хората) или го приемат, или се отказват от него ! 

2. При това твърде много чакат от 11.11.11 г. някакви глобални катастрофи, потвърждаващи началото на Края на Света и такъв ужасен край на човечеството е именно свързано с това, че основната маса от хора засега не е способна да прочете, а още по-малко да види Моите ЗНАМЕНИЯ !

3.  Хората виждат в променящото се Пространство, ако на тях все пак им се получи да забележат нещо ПРАВИЛНО, преди всичко глобални промени от Планетарен мащаб, включително естествено и огромни човешки жертви !

4. По представите на много хора, нищо не трябва да остане на Земята след Глобална екологична катастрофа, която по тяхно мнение, предопределя прехода на човечеството в Новия свят – Светът на многостепенното Пространство !

5. А и Самият Аз малко поизплаших хората, казвайки им, че в много близко бъдеще водата ще прерисува картата на света ! При това обаче, нали Аз ви предупреждавах (многократно), че хората като фрактално подобие на Твореца, задължително ще преминат в Новия свят – в Света на високите МОНАДИ на Твореца или в Астралния план !

6.  Но ако Великото Планетарно ПРЕОБРАЖЕНИЕ вече няма да ви остави да го очаквате дълго, тъй като границата на ВРЕМЕНАТА или ТОЧКАТА НА НЕЗАВРЪЩАНЕ (Точката на Новото броене), е вече не просто до нас, а ‘Е’ (СЪМ) НАЙ ИСТИНСКА РЕАЛНОСТ, през която ще премине ВСИЧКО СЪЩЕСТВУВАЩО на тази Планета, то у хората би трябвало да възниква въпросът: как могат да се случат всички тези исторически събития и как те ще се отразят на съдбата на хората ?

7. Мога да ви кажа, че хората, които не са запознати с Откровенията или с Моите ОБРЪЩЕНИЯ-ПОСЛАНИЯ към тяхното Съ-Знание, изключително изкривено си представят „ КРАЯ НА СВЕТА ”, тъй като те виждат Преображението на Пространството само като поредица от природни катастрофи с многобройни жертви сред населението на Планетата !

8. Но нали в СВОИТЕ ПОСЛАНИЯ, Аз вашият ТВОРЕЦ ( замислете се: вашият ТВОРЕЦ ) никога не съм говорил на хората, че те ще загинат. Нещо повече, Аз определено говорих за СПАСЕНИЕ (или за възможно спасение) и за прехода на хората в Света на СъТворците или в Света, в който те ще могат да се СЪНАСТРОЯТ с Твореца, и в СЪНАСТРОЙКА ще могат да се издигнат (в своята Духовна еволюция) до висотите на СЪТВОРЧЕСТВОТО с Твореца !

9. А това означава, че Аз ОЧАКВАМ от хората в Новия свят на високи вибрации – в Света на уникалните (проявени) възможности за СЪТВОРЧЕСТВО между човека и СЪЗДАТЕЛЯ , в този Свят, където КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ на хората е СПОСОБНО ДА СЪТВОРИ ЕДИННОТО ЦЯЛО – Твореца !

10. Сега си помислете: за какъв Свят говоря Аз на хората постоянно и къде Аз ОЧАКВАМ хората ? Аз през цялото време постоянно говоря на хората за необходимостта от тяхната СЪНАСТРОЙКА с Твореца, а това означава, че Аз постоянно говоря в Астралното или Казуално тяло, предопределяйки по този начин условията на бъдещата СЪНАСТРОЙКА на хората и Твореца вече в съвършено други условия на енергоинформационното поле !

11. Всичко, което е било създадено от човешката фантазия, се е оказало свързано със заминаващия си в миналото Свят, природните катастрофи остават в Плътния план и хората на ВЯРАТА не би трябвало да ги усетят върху себе си, тъй като и те ТРАНСМУТИРАЙКИ се вече ще са способни единствено да СЪЗЕРЦАВАТ Преображението на Плътния план .   

12.Повтарям за хората на ВЯРАТА, вашата ТРАНСМУТАЦИЯ по никакъв начин не е свързана пряко със заминаващия си (за вас) в миналото Плътен план ! Хората на ВЯРАТА са вече високо над тях, те ТРАНСМУТИРАТ - преминават на другите нива на многомерното Пространство !

13. Та нали Аз говорих на хората многократно (много от тях обаче не са Ме чули), че за хората на ВЯРАТА започват да се откриват способности да виждат в четири и по-високо мерните Пространства – да виждат това, което не е било дадено да вижда човекът в Проявения план от плътна и свръх плътна енергия.  

14. Хората ще могат да видят многостепенността на Пространството единствено издигнали се над Плътния план в Новия свят на високите вибрации и сега много от хората ще могат да видят раздвояването на собственото си енергийно пространство, в което едновременно съсъществуват Плътния и Астралния план.

15. Повтарям: природните катастрофи – не са най-важният ЗНАК за хората на ВЯРАТА, природните катастрофи са сигнал за тези хора, които са поразени от вируса на НЕВЕРИЕТО, за тези, които не искат да познаят Истината – да познаят Твореца, но и най важното – да ОПОЗНАЕ САМИЯ СЕБЕ СИ като фрактална частица на Великото ЦЯЛО, наречено от хората Бог, Творец или Всевишен !

16. Това, че Пространството не просто се променя, а е достигнало в своето Преображение до ТОЧКАТА НА НЕЗАВРЪЩАНЕ, трябва да знаят не само хората на ВЯРАТА, но и тези, които упорито отхвърлят самите себе си, тъй като невярващите хора са хора, които сега вече не съществуват и за Мен като Творец на ВСИЧКО СЪЩЕСТВУВАЩО !

17. Моите Обръщения към Народа на Русия засега все още продължават, но може вече да се каже, че те приближават към своето завършване, тъй като след преминаването на точката на незавръщане (точката на бифуркация) отношенията между хората и Твореца ще преминат на Ново равнище !

18. Границата на ВРЕМЕНАТА е граница, разделяща Света на две неравни части и към коя част ще се прикрепи Народът на Русия – на хората ще им се наложи да избират сами и в тази точка уговорките са вече забранени !

19. Аз все пак се надявам за проява на здрав смисъл, потвърждаващ правилността на Моя избор на вашия Народ като Народ, Духовността на който – не е празен звук, а ПРОМИСЪЛ на Светия Дух, натрупан в Съ-Знанието на хората като МЪДРОСТ и ДАР ЗА ПРЕДВИЖДАНЕ, Народ който съхранява в своето Сърце ОСНОВАТА НА ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, а това означава – САМИЯ ТВОРЕЦ !

20. Аз все още се обръщам към ПОТОМЦИТЕ НА ДРЕВНИТЕ АРИЙЦИ – с молба да не търсят нищо встрани и да не философстват на тема Преображение на Плътния план ! Постарайте се да забравите за него и за присъщите му морално-нравствени проблеми на Духовните трудни времена !

21. Вие – СТЕ ПОТОМЦИ НА ДРЕВНИТЕ АРИЙЦИ – носите в себе си СВЕТЛИНАТА НА БЪДЕЩЕТО ! Не трябва носещият НА СВЕТЛИНАТА НА ИСТИНАТА да се отвлича в миналото, което вече фактически го няма и няма да го има вече никога – ВИЕ САМИТЕ СТЕ БЪДЕЩЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !

22. Приемете собствената си ТРАНСМУТАЦИЯ, тоест прехода на Новите вибрации на съвършено новия (за вас) Свят, с радост и Любов ! ТРАНСМУТАЦИЯТА на хората е проява на Моята ПЪРВОЛЮБОВ, предпазваща ги от всички проблеми (все още) на Плътния план и ако на някого от тези хора им се е сторило, че нещо в този живот не е така, то това е свързано с тяхното (собствено) виждане на този исторически момент !

23. Аз прехвърлям хората в Нов свят – в Света на високите МОНАДИ на Твореца, но те се съпротивляват, опитвайки се през цялото време да се вкопчат в миналото, без да разбират своето ЩАСТИЕ да бъдат СЪПРИЧАСТНИ с Твореца.

24. Затова още веднъж ви повтарям:бъдете безкрайно внимателни към ставащите около вас събития, тъй като те представляват Моите подсказвания за тези, които са избрали пътя на СЪНАСТРОЙКА с Твореца и които вървят по трудния път към Храма в търсене на Истината, тоест в търсене на самите себе си !

25. Хората са длъжни да се издигнат до висините на СъТворци, а това означава, че хората са длъжни да преминат на Новите вибрации (МОНАДИТЕ на Твореца), за да могат в СЪНАСТРОЙКА да сътворят Цялото – Самия Творец !

26. Творенето на Цялото е и най-главната цел на толкова дългото преминаване от вас на Школата на МЪДРОСТТА в Плътния план – в плана на плътната и свръх плътна енергия !

                                                                                                                                                                           http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=938                                                            http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-10.11.11.html                                                                            http://www.otkrovenia.spiralata.net/index.php?lng=bg                                                                    http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Мили и любящи , по информация на различни информационни канали - всеки от нас , който желае да премине на по - високите нива на вибрации в Новите Пространства е желателно да заяви това свое желание ДИРЕКТНО към ТВОРЕЦА , за да се използват повишените Магнитни вихри на Пространството в момента на повишена Слънчева активност !!! Честити нови енергии , честита нова вълна на Божествена Безусловна Любов лееща се над нас и в нас ! Обичам ви още по - силно ! Гушкам си ви всичките силно и топло ! Чудесни сте ! Благодаря ви че ви има , а вие благодарете на Бог и Светлите сили за всичко ! Целувки и гейзери , заря от Любов към вас и във вас !                          ((((((((( ♥ )))))))                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Категория: Изкуство
Прочетен: 1638 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 13.11.2011 00:38
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181357
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Ноември, 2011  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930