Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3201696 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 27.10.2016 г.
 Любовта е най-висшата форма на Енергия

Любовта обикновено се определя като силна привързаност към друг, като силна почит и всеотдайност към някого. Тя може да бъде към нашия съпруг, семейството ни или приятелите ни ...

Но любовта може да се разглежда и като форма на енергия. Вече знаем, че цялата материя е енергия в движение. Дори и най-твърдите предмети са компилирани от енергия. Ние сме заобиколени от енергия. Ние самите сме енергия. Източникът на тази енергия е любовта. Любовта е най-висшата форма на енергия.

Енергията вибрира на различни честоти. Любовта вибрира при най-висока честота. По-нисшите сили показват по-ниски честоти. Любовта е разгледана като най-голямата енергия на живот или единна област на съзнание.

Тези, които са във вибрациите на любовта при висока честота, могат да приемат тази честотa чрез ума и емоциите просто като си припомнят чувството, че са в приятна ситуация с любимите хора.

Липсата на любов отваря вратата за нисши същества, които влизат с ръце, заредени с негативизъм, тревожност, страх, тъга, омраза, фобия и т.н.. Любовта подхранва здравето. Отрицателните емоции подхранват болестите.

Любовта може да лекува тялото. Лечебната Любов всъщност не е нашата любов. Лечебната Любов е неограничената Любов на Бога. Ние сме канали, които провеждат Божията любов - енергията за изцеление.

Изцеляващата Енергия на Любовта протича през ръцете на лечители в болните органи на болен човек, когато лечителя докосва тези области. Ние не помагаме на другите чрез съпричастност с болката им. Помагаме им чрез предаване на допълнителна енергия на Любов, необходима за да ги премести извън тяхната болка.

Днес, когато всеки ден е кошмар за много хора, когато леченията за депресията са толкова търсени, е добре да запомним, че Енергията на Любовта генерира чувство на радост и щастие в приемащия и в даващия. Тя произвежда поток от физическа енергия, която захранва не само физическото тяло, но и цялото същество. Когато се усмихвате и хората ви се усмихват обратно, енергията на любовта е била дадена и получена обратно.

Ако ние непрекъснато държим само Любов в сърцата ни, ще забележим всичко, което не е в синхрон с хармонията. Може да се наложи да се справим с потиснатите наши: негодувание, страх и т.н. Ние трябва да изчистим нашето подсъзнание. Трябва да освободим всичката ниско-честотна енергия. С търпение и чрез редовна практика на медитация, можем да постигнем тази важна задача.

Просперитета зависи от наличието на повече любов в живота ни. Когато обичаме себе си, ние сме в състояние да дадем любов на другите. Страхът блокира по-високите енергийни нива и ограничава нашите резерви от Любов.

Любовта е най-мощната лечебна енергия и тече с любовно докосване. Неспособността ни да обичаме себе си, или да даваме и получаваме Любов от другите, е причината за всички болести. Любовта е най-добрият естествен лек.


От Ricardo Rojas
Превод: Димитър Кирилов | 
Самосъзнание.com
http://www.самосъзнание.com/…/lubovta-e-nai-vishata-forma-n…

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 3419 Коментари: 4 Гласове: 7
Последна промяна: 27.10.2016 18:21
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3201696
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Октомври, 2016  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31