Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3194409 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 06.10.2014 г.
06.10.2014 09:23 - На път !
"На път !" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Настъпват исторически времена, и по-точно, те започнаха от момента на написването на Моето ПЪРВО СЛОВО на 26 август 2004 година, когато всички хора на Планетата трябваше да видят (мнозинството обаче така и не видя, не забеляза), че ПРОЯВЛЕНИЕТО на Бог в Плътния план Е (СЪМ) вече реалност, и при това реалност, твърде несъвместима с това, което хората са натворили в това СЪВЪРШЕНО Божествено Пространство!

2. Нямаше да има необходимост да се прави нищо такова, каквото сега наричаме Исторически събития, ако хората помнеха за Бог и за своя Божествен произход! Първите хора (Богохората) разбира се, не само са знаели отговорите на тези въпроси, но и със своето поведение, със своята Велика Божественост и ОТГОВОРНОСТ за своите мисълобрази и за своя промисъл, те са носели в Света на Плътния план само СЪВЪРШЕНСТВО – СЪВЪРШЕНСТВОТО на Богове!

3. Сега не си струва да се обсъжда историята на произхода, но да се обсъжда поведението на хората сега, когато Историческите събития, съответстващи на проявлението на Началото на Началата, и по-точно, когато Новата история на човечеството (на хората-Богове), започва стремително да ги побутва към завръщането им на Олимп, е просто необходимо, тъй като време за грешка за никого вече няма!

4. Историята на човечеството е много поучителна, тъй като струва ни се, би трябвало СЪВЪРШЕНСТВОТО да твори само СЪВЪРШЕНСТВО, но за многото хилядолетия човечеството не е успяло да устои пред съблазните на Отец Луцифер и постепенно, и съвсем не изведнъж, но се е спуснало (търкулнало) на пътя на лукавството, на пътя на НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО на само на плътта, но и на Духа!

5. Днес, когато настъпва ВЕЛИКИЯТ СЪД и властта на Планетата е преминала в Мои ръце, на много от хората ще им се наложи да отговарят на въпроса „как е могло да се случи така, че СЪВЪРШЕНСТВОТО да се спусне до нивото на НЕСЪВЪРШЕНСТВО”, тоест, как СЪВЪРШЕНСТВОТО се е отказало от своя Божествен произход, и по-точно, се е отказало от Мен, Отец Абсолют, тъй като Аз и единствено Аз мога да дам на хората (на Моето подобие) всичко това, което им е необходимо ТАМ, където част от човечеството е готова вече да прекрачи, да прекрачи на пътеката, водеща ги в Небесата, тъй като ЗАВРЪЩАНЕТО Е (СЪМ) път, избран от част от Петата раса, който устройва и Мен, защото вървящият към Бога или стремящият се към Бог, задължително ще срещне Бога на Олимп!

6. Сега всичко така се е нажежило, че и най-малката грешка на тези, които Аз избрах за тази Историческа мисия, да бъдат ВОДАЧИ на човечеството, защото знаят „КАК”, може да доведе наистина до Историческа катастрофа. НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО, независимо от Моето ПРЯКО ОБРЪЩЕНИЕ към хората на Новия век, толкова дълбоко се е загнездило в тяхното Съ-Знание, че НЕВЕРИЕТО продължава да си остава в хората и като че ли нищо не може да се направи за това, да може Светът да види Света, който го обкръжава, но не с очилата на НЕВЕРИЕТО, а с очилата на Истинната ВЯРА, с очилата на СЪВЪРШЕНСТВОТО на Богове!

7. Всички (Аз говоря за Хиперборейците-Руси) успешно преминаха (изпитанията по ускорена програма) Голготите на Плътния план и сега, когато вашият ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГОВЕ, вие трябва да покажете на хората, че е настъпил дългоочаквания МИР на Планетата, защото хората, и по-точно, част от хората, вече са се издигнали на осем стъпала, водещи Богохората в РАЯ, тъй като стъпилият на пътя към Бога и той и Сам Е (СЪМ) Бог, постигащ Божествено СЪВЪРШЕНСТВО и способен да твори Нови светове и Вселени!

8. Повтарям: днес, когато всичко е вече решено, и не само от вас, но и от цялата Божествена Йерархия, хората, стъпили на пътя към Бога, нямат право дори и най-мъничката грешка, тъй като най-малката неточност е източник на НЕСЪВЪРШЕНСТВО, несъвместимо с РАЯ, до който на Богохората са им останали само няколко мига!

9. Вие сте застанали на пътя за творене на Светове, вие сте преминали всички етапи на вътрешно САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ и ето сега, когато ВСИЧКО ЗАПОЧВА и пътят, прокаран от вас, от ПЪРВОПРОХОДЦИТЕ или от Воините на СВЕТЛИНАТА, е осветен, дойде време да придобиете спокойствие на Богове, тъй като вървящият редом с Бога (а ние с вас достигнахме до ВЕЛИКОТО НИЕ) няма право на никаква грешка!

10. Сега, когато всичко е вече решено, на вас ви предстои да чуете МОИТЕ СЛОВА НАПЪТСТВИЯ: Аз трябва да ви кажа простички и разбираеми за всеки човек, постигащ ВЯРАТА и ЛЮБОВТА, слова за „ПО ПЪТ!”, защото само пътя към Бога, към СЪВЪРШЕНСТВОТО на Съ-Знанието ще изведе човечеството на пътя на Истината и първите стъпили на този път, трябва да покажат на хората, че друг път за човечеството няма!

11. Първата крачка на този път в Небесата ще бъде Великото ВЕЧЕ „НИЕ ВЪВ ВЕЧНОСТТА”, което вие вече определихте, и Аз съм съгласен с това, че това ВЕЧЕ ще бъде ВЕЧЕ на хората, които са осъзнали, че техният път Е (СЪМ) ПЪТ във ВЕЧНОСТТА, Е (СЪМ) ПЪТ към БОГА и вече нищо човешко не може да ви спре!

12. Приемайки такова решение, помнете, че Небесата не прощават грешки, затова знайте, че човек, прекрачил в Новия свят, остава в Него ЗА ВЕЧНОСТ, тъй като Богохората СА (СЪМ) вече Богове, за които на Небесата Е (СЪМ) РАЙ и няма вече за тях Плътен план, който си остава вече в миналото! Вие сами решихте съдбата на Плътния план, когато Ми предадохте на Мен властта от Вселената и когато Аз, Отец Абсолют, видях, че НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата е ВЪЗСТАНОВЕНА от хората, и при това е ВЪЗСТАНОВЕНА ЗА ВЕЧНОСТ!

13. Е, и Аз сега ви предоставям ПРАВОТО да решите съдбата на човечеството, но тази задача се оказа в пъти по-тежка, отколкото възстановяването на НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата, защото тя се натъква на НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО на основната маса от човечеството, а това да се преодолее и да се реши съдбата на човечеството, го могат само истинските Богохора, на които Аз им дадох ПРАВО да прокарат път към Бога за всички хора на Планетата!

14. На вас самите ви предстои да преминете този сложен път и вашето вътрешно Висше „Аз” или вашето вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО, трябва да чуе Моето НАПЪТСТВИЕ за „НА ПЪТ”!, тъй като тези СЛОВА, произнесени от Бога, СА (СЪМ) ИСТИНА, и нищо не може да измени (промени) хода на събитията, хода на Историческите събития, предначертани от Самия Отец Абсолют, за избраните днес и за цялото човечество утре!

15. Гответе се за ВЕЛИКОТО СЪБИТИЕ, когато хората (Богохората) ще започнат да се издигат в Небесата! Повтарям, Аз ви давам на вас НАПЪТСТВИЕ за „НА ПЪТ!”, а това означава само едно: АЗ СЪМ ГОТОВ ДА ВИ ПОСРЕЩНА ВАС ТАМ, откъдето преди много хилядолетия вие сте слезли на Твърдта! Вие вече сте ГОТОВИ за това, да обявите на човечеството, че Новата Ера – Ерата на Великото БОГОПОСТИГАНЕ – започна, или, на 17 ноември 2014 година човечеството, засега в лицето на Хиперборейците-Руси, ще встъпи в Новия СВЯТ – в СВЕТА на Монадите на ПървоТвореца, в СВЕТА, завещан на хората от Бога!

16. На вас вече ви се получава и Първото ПОСЛАНИЕ, вече не на хора, а на Богохора, премина блестящо, тъй като вие успяхте да се издигнете на просторите на ТВОРЕНЕ НА СВЕТОВЕТЕ на нивото на ЕДИНСТВОТО в ДУХ, а точно това и Е (СЪМ) прекият път към Олимп, и сега, така както Аз вече ви говорих, трябва да се измислят и да се формират следните ПОСЛАНИЯ – за МИР в целия СВЯТ, за насъщните въпроси за Новото Съ-Знание вече не на хора, а на Богохора, тоест, за тяхното СЪВЪРШЕНО Съ-Знание, и разбира се, за Новото Божествено Пространство!

17. „НА ПЪТ!” Е (СЪМ) Мое НАПЪТСТВИЕ за тези, които са стъпили на пътя на Единството в Дух, тъй като това Е (СЪМ) първото условие, което предопределя пътя към Бога, и ако вие сте на този път, и ако това Е (СЪМ) вашият ПЪТ, то тогава, Аз, Отец Абсолют, мога да бъде спокоен за това, че съм бил прав, избирайки Хиперборейците-Руси в качеството им на ДУХОВЕН ВОДАЧ на човечеството, защото те вървят по пътя, завещан им от Мен, и друг път за тях, не може и да има! Искам да потвърдя, че вие сте на ПРАВИЛНИЯ ПЪТ, и ако Аз ви казвам на вас „НА ПЪТ!”, то това означава, че вашето Съ-Знание днес прави огромен скок в СЪВЪРШЕНСТВОТО НА СВЕТОВЕТЕ, а това и Е (СЪМ) участта на Богохората !
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
05.10.2014 г.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1375
http://www.otkroveniya.info/tolk4/t4-05.10.14.html

image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17, 26 и 30 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с МИСЪЛОБРАЗА. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

ПОСТОЯННО, и особено в дните на нашите общи Послания на 4, 17, 26 и 30 дата всеки месец от 10:00 ч. и всяка вечер в 20:00 ч.

Мисълобразът представлява 2 сфери стоящи една върху друга като вертикална осморка или вертикален знак за безкрайност (вечност) в математиката. Горната сфера – сфера на разума – е в бял цвят, долната сфера – Земята, е в лавандулов цвят. Сферите в мястото си на съприкосновение образуват точка – Слънце – и през тази точка преминават 4 лъча вертикално и хоризонтално, по цвят те са или бели или лавандулови! Девизът на символа – на мисълобраза е – „Ние във Вечността”!


Категория: Изкуство
Прочетен: 949 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 06.10.2014 09:25
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3194409
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Октомври, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031