Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3192142 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 09.10.2011 г.
09.10.2011 23:37 - с
 Няма и съмнение, че не само времето се ускорява, но и събитията, важни за необходимите промени също достигат разгара си. Това вещае добри новини за приближаващия период, открояващ се с Вълната от Любов на 11.11.11. Добрите новини се носят по-бързо от всякога сред Служителите на Светлината, а мрежата от информация продължава да се разширява. Всичко това сочи към предстоящо вълнуващо време и към сбъдване на вашите очаквания. Енергията за промяна е неудържима, а ние ще гарантираме, че тя тече необезпокоявана от онези, които и се противопоставят. Ние редовно контактуваме с вашите лидери и въпреки че се изразява известна неохота, в основни линии те работят с нас. Светът се люлее на ръба на колапса, а те осъзнават, че само напълно нов подход ще осигури изхода. Тъмните сили вярваха, че това би било за тяхно предимство и за целта им да поемат контрола, но ние обърнахме играта, за да допринесем за Издигането.

Хората, както се очакваше, се вдигнаха срещу онези, които увековечаваха условията, които ви задържаха под контрола си. Понякога това е болезнен процес на промяна, но е неизбежен, понеже вие разчупвате влиянието им спрямо вас. Ние предпазваме тъмните сили от използване на такива случаи за насърчаване на ситуации на насилие и за създаване на фалшиво впечатление за тези, които демонстрират. Ние ви виждаме като много сдържани и полагащи усилия да бъдат колкото може по-мирни тези демонстрации. Ваше право е да демонстрирате, но властите се опасяват от такава съпротива срещу тях. Ето защо те се опитват да избягват репортажи за тези новини. Въпреки това, няма никакво значение, защото движението за промяна е напреднало отвъд техния обсег. То също е подпомагано от велики Същества, които използват влиянието си, за да гарантират, че водачите на тези движения са вдъхновени от верните мотиви. Бъдете сигурни, че се оказва далеч повече помощ, отколкото можете да си представите.

Има красива Светлина, разпростираща се по Земята, която свързва много групи, които на свой ред привличат повече хора. Там, където някои не знаеха, че има конфронтация между тъмнината и Светлината, има вътрешни разбърквания и сега много се пробуждат. Това ще бъде подпомогнато за напред чрез мощната вълна от енергия, която 11.11.11 ще е за всички, включително и за Майката Земя. Няма връщане назад, и в действителност, защо бихте искали да има, когато ви очаква толкова чудесно бъдеще, което ще ви освободи от цикъла на дуалността. Защото всяка душа решава бъдещето си, а вие ще бъдете дарени със свободата на избора. Бъдете водени от интуицията си и останете в своето собствено разбиране за това, което предстои. От силно ограничени през вашите животи на Земята, вие изведнъж сте подготвени да станете Космически Същества. Вижте ни и вижте вашето бъдеще в нас, защото това е вашият истински потенциал. Ние сме Майстори и вие също сте на път да се придвижите нагоре към по-висши нива на съзнанието, което ще възвърне вашият предишен статус. Много ще се съмняват, че са способни да постигнат това, но ние ви уверяваме, че това е ваша съдба.

Ние ви молим да носите мантията на Светлината винаги и да бъдете това, което сте, без да чакате Издигането. Останете спокойни и мирни сред несигурността и промяната и ще правите всичко, което може да се очаква от вас сега. Не след дълго животът ще поеме друга посока за по-добро, а вие със сигурност ще знаете, че се случват финалните действия преди завесата да се спусне, за да отбележи края на този цикъл на дуалността. Да, много от вас преживяват трудни времена, но вие може да се окуражите от знанието, че сте били наясно, че крайните времена са времена на изключително тестване, а вие бихте успели.

Световните събития се изострят, за да предприемат рязко изненадваща стъпка напред, а това ще повдигне вашето мрачно настроение, понеже е започнато много, за което не знаете. Ние не обявяваме точните си намерения, тъй като все още има такива, които могат да се намесят в нашите работи. Обаче, веднъж след като решим да продължим напред, няма да толерираме намеса и тя ще бъде спряна. Нашият начин е да не използваме насилие, а мирни убеждения и никога не използваме заплахи. Така че сега можете да очаквате с нетърпение няколко седмици в предчувствие, преди всички да преживеете 11.11.11., а това ще донесе със себе си мощна енергия, която значително ще извиси много, много хора. Можете да гледате на това като на започване на новия период на Светлината, който ще сигнализира отварянето на Портала към Издигането.

Изминахте дълъг път и преживяхте много, за да стигнете до тук в това монументално време, а значимостта на всичко това скоро ще изгрее над вас. Очаквайте с нетърпение срещата си с нас и с вашите предци от Вътрешната Земя, чието присъствие е било скривано от вас, както и толкова много знание, което разкрива истината за вашата истинска същност. Времето за укриване на истината отмина, а в бъдеще ще ви се даде цялата информация относно вашия контакт с нас, както и божествения план за вас. Въоръжени с истината, ще се разсеят всички останали съмнения, които може да сте имали по отношение на бъдещето.

Тъй като повече души се отърсват от дълбокия си сън, вашите познания ще бъдат безценни, тъй като ще можете да дадете уверенията, които ще ги поставят на Пътя на Светлината. Досега, беше трудно да се открие истината на фона на фалшивата информация. В продължение на много векове вие сте били претоварени от Църквата и Държавата, която ръководеше вашето образование и ви поставяше в позиция, в която сте били зависими от тях за цялото знание. Сега вие сте достатъчно въоръжени с истината, да надграждате и да се измъкнете от хватката, в която са ви държали. Много от вас имат невероятно силна интуиция и могат да преценят вашите вярвания и тези на другите, които са против, за да решат кое е истина или лъжа. В истината вие имате цялото знание и сте наясно с по-висшите истини, които държите подсъзнателно. Вярвайте в себе си във всички ситуации, но въпреки това винаги бъдете готови да бъде разкрита по-велика истина.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм толкова удовлетворен, че процесът се е ускорил, тъй като бяхте търпеливи толкова дълго време. Последните битки между тъмнината и Светлината се водят на повече от едно ниво, а във физически аспект нашите съюзници са доказани победители, предотвратявайки всеки остатъчен подкопаващ опит да се създаде хаос. В по-висшите нива битката вече е спечелена, понеже Светлината обгражда Земята и продължава да расте много бързо. Всичко е наред, Скъпи мои, а чувствителните сред вас могат да усетят, че идващите промени наближават своето проявление. Ние вървим с всички вас в Любов и Светлина.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired                                          http://www.ne-um.com/?p=4032
Категория: Изкуство
Прочетен: 673 Коментари: 0 Гласове: 0
Към моя Татко-Бог 

Твоя съм!
Частичка от Теб!
Рожба Твоя!
Струничка от арфата ти,
творяща Всемира!
Поточе от пълноводието ти!
Капчица от Твоя порой,
изливащ Сътворението!
Птиче в Твоето ято!
Слънчева пеперуда,
трептяща в Твоята Светлина!
Усмихваш ми се
и аз чувствам мощта ти в себе си!
Пробуденото ми сърце
те Боготвори с всеки тласък!
Очарована и благодарна,
щастливо онемявам пред Теб, Татко мой!
Скланям глава в смирено благоговение,
изпълнена с Теб, аз имам всичко!
Звук от песента ти!
Трепет от тишината ти!
Перце от окрилението ти!
Аз благотворя в Любовта!
Благодаря!

Деляна Ангелова


image 
Пробуденото ми сърце 
те Боготвори с всеки тласък! 


image

Птиче в твоето ято! 

image 
Слънчева пеперуда, 
трептяща в Твоята Светлина! 



                                         image
Очарована и благодарна, 
щастливо онемявам пред Теб, Татко мой! 
Скланям глава в смирено благоговение, 
изпълнена с Теб, аз имам всичко! 

Категория: Изкуство
Прочетен: 4536 Коментари: 6 Гласове: 8
Последна промяна: 12.10.2017 11:12
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3192142
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Октомври, 2011  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31