Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3193940 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 07.10.2011 г.
 

 
image October 1, 2011
Предаване на Светлина : Хипофизно настройване към Измеренията ! 

Планетарно послание на Хаторите чрез Том Кениън

От наша гледна точка процесът на издигането може да бъде разглеждан като два срещащи се енергийни потока .  

Първият включва вашето КА тяло , вашето фино енергийно тяло ( т.е. вашият етерен близнак или духовен двойник ) . Всеки метод , който повишава вибрационното равнище на КА , е метод за издигане .  

Вторият поток включва физическото тяло и трансформацията на материята в Светлина . Пълната метаморфоза на материята в светлина е много напреднала форма на издигане и се наблюдава основно само при високо развитите Посветени .  

Обаче , формите – семена на тази метаморфоза могат и се проявяват в различни етапи от процеса на издигането .  

Звуковата медитация , която искаме да споделим с вас , е превозното средство да увеличите вливащия се поток от духовна Светлина ( т.е. междуизмерна светлина ) във вашата ендокринна система . В процеса на издигането хормоните , които обемат вашето биологично море и вътрешните реалности на вашето тяло , преминават през усъвършенстване . Тази звукова медитация е нежно , но все пак мощно средство за улесняване на това издигащо движение .  

Медитацията  

Искаме да споделим два метода за работа с това Настройване .  

Първият е за начинаещите , тези от вас , които не са запознати с вътрешните царства на вашето собствено съзнание . Вторият метод е за онези , които са по - напреднали .  

И двата метода работят доста добре . Определете къде се намирате в собственото си развитие и изберете подходящия за вас метод .  

Първият метод  

В този подход вие просто фокусирате вниманието си в областта на хипофизната жлеза , главният регулатор на ендокринната ви система . Както с всички предишни Настройвания към Измеренията  , които сме давали , звуците , които ще чуете са аналози на трептенията в Светлинните царства и ще създадат движение на енергии в хипофизата , продължаващо толкова време , колкото задържите вниманието си в основната зона на хипофизната жлеза . Тази област е разположена приблизително един инч ( или 2 сантиметра ) зад моста на носа.

Тази основна област е всичко, върху което трябва да се фокусирате . Не е необходимо да бъдем точни . Просто вашето съзнание си почива в тази област, за да изпълните задачата . Ключовата дума тук е „ почивка ” на вашето внимание . Това не е концентрация . Просто си почивате с вниманието си в областта на хипофизната жлеза и позволявате на звуците , които чувате да влияят върху областта . Когато мисълта ви се разсее , просто я върнете обратно към фокусираното внимание върху хипофизата .  

Вторият метод  

За тези , които са по - запознати с вътрешните си царства , ние предлагаме да си представите , че областта на хипофизната ви жлеза е бял лотос , плаващ по спокойно и безкрайно тяло от чиста вода. Този мисловен образ измества мозъка  / мисълта ви във високо възприемчиво състояние и генерира качество на съзнание , което е много полезно специално за този етап от трансформираща дейност . Ние предлагаме белият лотос , защото всички цветове и всички честоти са събрани в него . Вие можете да си представите този лотос като частично или напълно разцъфнал или ако предпочитате можете да си го представите като затворена пъпка .  

Задръжте мисловния образ на този бял лотос в областта на вашата хипофизна жлеза и както в първия метод , ако мисълта ви се разсее , върнете я обратно към лотоса и областта на хипофизата ви .  

Независимо дали използвате първия метод или втория , каталитичните звуци ще причинят движение на фини енергии в хипофизата , създавайки каскада от енергетични ефекти през всичките жлези , които съставляват вашата ендокринна система . Когато продължите да използвате това Настройване , вие ще се запознаете по - добре с неговите фини и мощни ефекти .  

Предлагаме преди да започнете да прекарате известно време в отделянето си от тревогите на ежедневния си живот . Прокарайте линия между тази кратка медитация и другата част на живота ви . Медитацията е приблизително пет минути и след като сте приключили със слушането и , предлагаме ви да прекарате няколко минути в тишина , усещайки областта на хипофизната жлеза . Ако сте енергийно чувствителни и запознати , можете да усетите фините ефекти във всичките си жлези .  

Както казахме преди , тази Настройка е фина , и все пак мощна . А този странен парадокс се базира на сложната връзка между материя и енергия .  

Тъй като се премествате в по - фини нива на материята ( т.е. суб - атомни частици ) има повече потенциална енергия . По същия начин , като се премествате в по - фини нива на собственото си съзнание , има също и повишаване на енергията ( т.е. силите на съзнанието ).  

Моделите , от които се състои това Настройване , са прецизни и формират сложни връзки във фините царства на съзнанието .  

Не се подвеждайте от простотата му . Това Настройване е мощен трансформатор на съзнание .  

Следователно ние предлагаме вие да експериментирате и да намерите ваша собствена комфортна зона специално за това Настройване .  

Когато генерирате повишаване на светлинните потоци в хипофизата и ендокринната система , вие освобождавате потенциално и мощно пречистване . Всеки от вас има своя собствена зона на комфорт в това .  

За някои от вас слушането на Настройването веднъж дневно ще бъде всичко , което ще можете комфортно да управлявате . Други може да се чувстват привлечени и да го слушат няколко пъти .  

Когато продължите да слушате редовно това Настройване , ще откриете , че вашето енергийно гнездо или зона на комфорт се разширява , и ще можете да го слушате по няколко пъти . Но водещият принцип е вашата зона на комфорт .  

Ако слушате твърде често това Настройване за вашата собствена енергетична реалност , вие ще знаете , че сте преминали линията . Ще разпознаете , че освобождавате повече енергии в себе си , отколкото можете да управлявате . Простият факт е , че тъй като жлезите , съставляващи ендокринната ви система , получават трептения светлина чрез хипофизната жлеза , те освобождават инхибиращи модели на енергия и съзнание .  

Единственият ръководен принцип тук е да продължите по начин , който е удобен за вас . Тези от вас , които са по - борбени по природа , могат да избутат реката , така да се каже . Но осъзнайте , че вие ускорявате невероятно енергийната трансформация на вашата ендокринна система . И ако вашето възприятие , вашите мисли и чувства се ускорят твърде много , тогава забавяйте . Слушайте Настройването по - рядко и открийте зоната си на комфорт .  

Предаване на Светлина

Световната Медитация на 11.11.11  

За тези от вас , които избират да се присъединят към нас енергетично където и да се намирате , по време на Световната Медитация на 11 ноември 2011г. , ние ви молим да работите с Настройването редовно . Колкото сте по - наясно с това Настройване , и колкото по - комфортно се чувствате с фините му ефекти , толкова повече ще получите от Световната Медитация , когато тя се проведе .  

По време на тази Световна Медитация , поредицата на Настройването ще бъде проведена седем пъти за група , събрана в Сиатъл за това събитие . Те ще поддържат физическия фокус за тази Световна Медитация , но енергийния и фокус , както и тридневното събрание в Сиатъл , ще надхвърлят времето и пространството . С други думи , вие можете да навлизате в дълбоки състояния на вътрешна осъзнатост по време на събитието , независимо от това къде може да се намирате физически .  

Дати и Часове  

Действително самата Световна Медитация ще се проведе от 9 до 10 вечерта на 11 ноември 2011г. PST. ( Стандартно тихоокеанско време )  

( Забележка: Това е от 5 до 6 сутринта на 12 ноември GMT / време по Гринуич )  

Ако изберете да управлявате енергията по време на тази специфична дълга медитация , ние ви предлагаме да слушате Настройването седем пъти и след това да седнете в тишина за 20 - 30 минути с вниманието си в областта на хипофизата ви . Ако е възможно , предлагаме ви след това да легнете и да отпочинете .  

Трансформиращите енергии покрай тази Медитация ще се разпрострат в тридневен период , който ще започне в 7 вечерта на 11 ноември ( Стандартно тихоокеанско време ) и ще продължи до 4 вечерта на 13 ноември ( Стандартно тихоокеанско време ) . Медитацията за Хипофизно Настройване към Измеренията ще бъде особено мощна в този времеви период. ( За да синхронизирате часа , посетете Timeandate.com  )  

Ние предоставяме това Хипофизно Настройване към Измеренията в благоприятно и рисковано време в издигането на човешкото съзнание . Правим това с надеждата , че ще ви помогне да възстановите суверенната си воля на съ - творци . Също така виждаме , че точно това Настройване ще ви служи като трансформационен инструмент много години в бъдещето ви .  

От всички Настройвания , които сме дали , това е нашето най - ценно .  

По време на създаването му това Настройване беше зародено от и повляно от трансформационните енергии от петото до дванадесетото измерения на нашата междуизмерна реалност .  

Но по самата си природа, това Настройване носи фина и все пак мощна еволюционна енергия . Много от вас ще използват това Настройване , за да видят по - ясно мистерията на това как да съ - творявате вашите реалности . И когато завесите , които разделят физическата реалност от фините реалности , се разкъсат , вие ще се събудите за нова визия към себе си , както и за ново разбиране за вашето място в космоса .  

Хаторите  
27 септември 2011година  

Мисли и наблюдения на Том

Най - добре е да слушате тази звукова медитация чрез хедсет ( стерео слушалки ). Това се дължи на факта , че стерео звуковите модели на този аудио запис създават комплексни движещи се вихри на фина енергия . А тези вихри се въртят и оплитат , където и да поставите фокуса на вниманието си . Ако изберете да слушате Настройката без стерео слушалки , ще е добре да разделите лявата и дясната тон колона , за да извлечете повече от стерео ефекта .  

Не слушайте тази Настройка , ако карате кола или сте в ситуации , изискващи пълното ви внимание .  

Работих с Настройката , използвайки и първия , и втория по - напреднал метод , който споменаха Хаторите . И както те казаха , и двата метода работят доста добре .  

Тези методи са очевидни , с изключение на детайла по отношение на метода с белия лотос . Когато си представяте „ бял лотос , плаващ по спокойно и безкрайно тяло от чиста вода ” , представете си лотоса и водното тяло по такива начини , които са удобни за вас . С други думи , това не е упражнение по визуализация . Ако сте склонни да визуализирате нещата с вашето мозъчно око , тогава много добре бихте си създали визуален образ на лотоса и водата . Но ако не сте склонни да визуализирате нещата , тогава ще изпитате лотоса и водата в сензорната модалност , в която ви е най - удобно .  

Аз лично мога да свидетелствувам за фината ефикасност на тази Настройка . И базирайки се на моя собствен опит с нея , съм съгласен с повтореното предложение на Хаторите да открием своята зона на комфорт . Този малък звуков сегмент може , действително , да генерира фино енергетично прочистване .  

Моето впечатление , работейки за известно време с тази Настройка , е , че тя безспорно генерира движещи се вихри от фина енергия в моята хипофизна жлеза . А от тук , тези фини енергии спонтанно се движат през ендокринната ми система .  

Настройката основно има успокояващо , подхранващо и дълбоко възстановяващо качество . Но ако я слушам твърде дълго , създава прочистващо действие . В този случай , аз се чувствам сякаш съм на ръба и съм раздразнен . Това ми казва , че съм пресякъл линията на моята зона на комфорт , или , както казват Хаторите – моето енергийно гнездо .  

Когато и да слушам тази Настройка , чувствам се сякаш се отварям за съживяващите качества на междуизмерната светлина . Също наблюдавах , че тези съживяващи енергии понякога разбъркват нагоре нещата вътре в мен . А когато това се случи , мисля за това като за вътрешно почистване на къщата . Не спирам чистенето само поради малко „ прах ” във въздуха . Аз просто уча себе си . И се стремя да бъда търпелив , защото , в края на краищата , има много стаи в моята „ вътрешна къща ” и много от тях се нуждаят от почистване .   

Открих , и продължавам да откривам , че тази Настройка е дълбоко трансформираща .  

Също я намирам за най - привлекателната за изследване на интерфейса между съзнание и материя , по - специално моето съзнание и материята , която изпълва моето тяло . Усещам огромни възможности в тази Настройка за себе -изследване и себе - откриване .  

По мое мнение тази Настройка е елегантен и изискан съд за разглеждане на някои от дълбините , които живеят в нас .  

И в тази връзка ви пожелавам , скъпи мои Аргонавти на Ума , дълбоки и плодотворни пътувания .  

Том Кениън  


Кликнете тук , за да чуете или да свалите Хипофизно Настройване към Измеренията . Click here to listen to or download the Pituitary Dimensional Attunement  . Важно: След като кликнете на горния линк , ще видите Съгласието за слушане в раздела Звукови Дарове . След като се съгласите с условията , можете да слушате или да си свалите аудио файла , ако искате .  

Тези , които се интересуват от темата за енергетичното прочистване, могат да намерят за полезна следната статия : Psycho-spiritual Detoxification .  

Тези , които са нови в концепцията за издигането , могат да намерят за полезно следното послание на Хаторите : The Art of Jumping Timelines .                                                                                                                                                                                                                   http://galacticchannelings.com/bulgarian/tomkenyon01-10-11.html                                                                                                                                                                     https://tomkenyon.box.net/shared/18h6a6dpceq3a8ya5nyl                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     image                                                                                                                                                                                                 image                                                                                                                                                                                                                                      image                                                                                                                                                                         image                                                                                                                                                                                                                                                                 image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
Категория: Изкуство
Прочетен: 3107 Коментари: 0 Гласове: 7
Последна промяна: 07.10.2011 12:21
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193940
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Октомври, 2011  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31