Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3184119 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 10.10.2011 г.
 Право на свободна воля !  из  " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК  " 
продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ  

1. Формирането на Новото , а това , което сега формират хората в мъки и борба , е не просто НОВО , а абсолютно НОВО ( в поредното проявление на хората ) и тази Божествена регулярност или Царството Божие на Земята , която ( регулярност ) като хилядолетна приказка не е могла да се материализира на Земята без Моята ПОМОЩ , изведнъж започва да се усеща !

2.  А и как би могло да се реализира това , което на практика е непостижимо за хората , представите на които са не просто различни , а съвършено противоположни и не се вписват в тези принципи на морал и нравственост , които реално ( Аз подчертавам : РЕАЛНО ) трябва да определят условията на Божествения живот ( на проявлението ) в Плътния план !

3. Затова , за да се изградят съвършено Нови отношения между хората и те да станат единица за сравнение , за измерване на човешкия живот за близките хиляда години , няма да стигнат даже и тези хиляда години на упорито , трудоемко възпитание на хората в Духа на Божественото , а това означава , на истинната и ЕДИННА представа за Бога , и разбира се , за Каноните на Вечността , от които е трябвало да се ръководят хората в своя ежедневен живот !

4.  Мисля си , че всеки обикновен човек ще се съгласи , че ВСИЧКО това е невъзможно , а поглеждайки навътре в себе си и разглеждайки там царството на духовния и морален разврат , ще стигне до извода , че ДУМИТЕ НА ТВОРЕЦА представляват поредна утопия .

5. Но , колкото и парадоксално може да ви прозвучи , Аз , вашият ТВОРЕЦ , или Висшият Космически Разум , днес искам да кажа на хората , че такова ПРЕОБРАЖЕНИЕ не просто е ВЪЗМОЖНО , но е и СЪВЪРШЕНО РЕАЛНО , единствено обаче с МОЕ УЧАСТИЕ и с истинното желание на хората да променят Света , да променят Божественото Пространство !

6.  Помислете сами , На Мен ми стигнаха малко по - малко от осем години , за да успее Русия и цялата рускоговоряща част от човечеството , макар и засега все още не цялата , да Ме чуе , но все пак хората се „ СЪБУДИХА ” и сега вече те никога няма да „ заспят ” без желанието да СЪТВОРЯТ , нещо да ПРОМЕНЯТ ! И всичко това независимо от проблема , че за много хора пробуждането се е оказало много трудно и въобще не им е доставило особено удоволствие !

7. Пробуждането , за което Аз говоря , е проявата в Съ - Знанието на човека на реалността на Духовния Свят , а това е формирането на ЕДИННОТО ДУХОВНО ПОСЛАНИЕ или НАЦИОНАЛНАТА идея за Висша справедливост и за БОГОТЪРСЕНЕТО като основа на вътрешното „ Аз ” от човека на СВЕТЛИНАТА !

8.  Хората в крайна сметка ОСЪЗНАВАТ , че всеки ПРОМИСЪЛ на хората без участието в него на Бога или Всевишния , няма съвършено никакъв смисъл , тъй като представлява поредната заблуда , тоест продължението на тежкия сън на висша несправедливост и разгул на Мамона , водещи хората единствено към Духовен крах и самоунищожение ! 

9. Всичко това , което става сега в Русия , а и не само в тази страна , е Духовно и твърде необикновено ПРОБУЖДАНЕ на хората , изискващо от човека ОСЪЗНАВАНЕ от него на Новите реалности не само на променящото се Пространство , но и на Новите условия „ спуснати ” на хората вече от Самия Творец ! Затова и разделянето на хората на „ зърно ” и „ плевел ” , за което Аз ви говоря в последно време , повярвайте , е най - истинска реалност на Новото време !

10. Пред човечеството никога по - рано не е стоял такъв избор – „ да бъда или да не бъда ” и единствено сега тези Хамлетовски думи звучат като присъда за тази висша несправедливост , която толкова много векове цари в Плътния план , в резултат на което за много от хората човешкият живот е изгубил своя смисъл , и особено сега , когато на хората са отнели и последното им право на свободен избор !

11. Аз не съм съгласен с тези от вас , които не виждат възможност за кардинална промяна на света – на света на висшата несправедливост и Духовен разврат , защото всичко , което е изграждало човечеството , започвайки с основните си принципи на съществуване е толкова прогнило , че вече всякакви реконструкции или революции ще бъдат припеви на предишни лъжи и измами за хората , с цел тяхното управление !

12. Аз виждам , че всичко това въобще не устройва хората , които са започнали да се вслушват в Моите Слова и на които са се отворили очите не само за света на « кривите огледала » , но и за това , че е съзряла необходимост от ПРЕОБРАЖЕНИЕ , и това ПРЕОБРАЖЕНИЕ би трябвало да стане преди всичко вътре в самия човек !

13. Това Духовно ПРЕОБРАЖЕНИЕ – е не просто борба на човека със самия себе си , това – е неговата борба за ОЖИВЯВАНЕ , тъй като МНОГО СКОРО хората ги очаква ПРЕЧИСТВАНЕ С ОГЪН или с високочестотните вибрации на САМИЯ ТВОРЕЦ , и това вече ‘ Е ’ ( СЪМ ) реалността на Божественото ПРОЗРЕНИЕ и ПРЕЧИСТВАНЕ , наричано от хората Нова реалност или Квантов преход !

14. Под Нова реалност хората трябва да разбират високите МОНАДИ на Твореца , които вече не само че са на прага , а вече е и започнало преображението на Планетарното и Галактическо Пространства !

15. Хората представляват щастливи заложници на Преображението на Пространството на Духа , в което те са били СЪТВОРЕНИ от Мен и в което те са длъжни да продължат своя дълъг път на САМОусъвършенстване , но вече в Нови условия , определени от Вселенската Програма за Преображение на Пространството !

16. Обръщам вашето внимание върху това , че хората трябва да преминат този Изпит всички заедно , но всяка частица на Твореца трябва още да премине и пътя по собствената си програма , преминавайки от инкарнация към инкарнация , достигайки постепенно до Мъдростта на СъТворец !

17. Единствено сега , в този век хората са достигнали до точката на незавръщане или точката на бифуркация , която и сега трябва да раздели хората на такива , които са подготвили своето вътрешно " Аз ”, тоест са се повдигнали в еволюцията на своето Съ - Знание , и на такива , които така и не са могли да направят това , защото от проявление към проявление са оставали роби на Мамона , роби на собственото си изкривено Съ - Знание !

18. Аз разбирам , че в Дуалния свят е невъзможно да живееш без грях , когато постоянно ти звучи химна на греховете , тоест на Духовната смърт ! Но и никой няма намерение да хвърля по хората камък ( камъни ) , Единното ПОСЛАНИЕ за Духовно Пробуждане на страната обаче , тоест формирането в своя вътрешен „ Аз ” на мисълобразите ( макар и не на промисъла засега ) на ДОБРОТО и СВЕТЛИНАТА , хората са просто задължени да правят !

19. Най - трудното и едновременно с това и най - лесното за човека , представлява именно формирането вътре в себе си на Пространство на СВЕТЛИНАТА – не отговаряйки на злото със зло и не изпращайки в Пространството своята Духовна замърсеност ! Единствено тогава , повярвайте Ми , мракът на Тънкия план , който се формира около всеки човек под формата на тъмна аура ( пространство ) – тъмни мисли , ще може много лесно да се разсее !

20. Върху това се основава Моя оптимизъм , но за събудилите се хора в Русия постоянна задача трябва да бъде Духовната работа ( промисъл ) по пречистването на собствените си мисли и този промисъл трябва да се осъществява ЕЖЕДНЕВНО , препроверявайки себе си в тези дни на всеобщ Молебен , които Аз съм препоръчал на хората да направят Дни за формиране на КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ !

21. Аз виждам , че при вас това все пак започва да ви се получава ! Аз не мога да отхвърля тези хора , които едва сега са се докоснали до Моите СЛОВА в Откровенията, затова ги моля да не се отклоняват от този път на собствено Духовно ПРОБУЖДАНЕ, защото Светлото привлича Светло, а това сега става много забележимо в просторите на бившия Съветски Съюз !

22. Сега Аз не само ще управлявам Света , но и по най - активен начин ще поддържам тези хора , които макар и все още не са в Светия Дух , но които вече идват към Мен по сложния път на Духовното прозрение – тоест по пътя на Духовното Единение !

23. Аз нали говорих на хората , че много скоро те не просто ще усетят МОЯТА ПОМОЩ , а ще Я усещат и постоянно чрез Моите подсказвания и непосредствено чрез този , който просто е задължен да каже днес думите „ АЗ ДОЙДОХ ” , защото щастието на БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО вече се извърши !

24. Щастието на БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО сега вече трябва да стане за хората този маяк , който да ги изведе към тази реалност , която формира за тях САМИЯТ ТВОРЕЦ , която и именно се нарича Божествена регулярност !

25. Божествената регулярност не може да бъде продължение на това беззаконие , които се шири по света в сегашния момент , тъй като на Планетата сред хората сега цари висша несправедливост и да се поправи този свят от хората без Участието на Твореца е вече просто невъзможно !

26. Затова Божествената регулярност , която Аз , вашият Творец , независимо от вашето НЕВЕРИЕ и съпротивлението на Тъмните сили , все пак ще изградя , ще стане Начало на Началата на Новата , Шеста раса !

27. Отделянето на „ зърното ” от „ плевела ” в този Исторически период е резултат от естествения подбор на хората на Светлината от хората на Тъмнината и повярвайте Ми , без този подбор Аз няма как да го направя ; но дори и при толкова трудни условия на Божествения Изпит , за човека остава ПРАВОТО НА СВОБОДНА ВОЛЯ , способно ( при Духовно Единение )  да промени Пространството и условията на Божествения Изпит !                                                                                                                                                                     http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=926                                                            http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-09.10.11.html                                                                             http://www.otkrovenia.spiralata.net/index.php?lng=bg                                                                                                                                                                                          image                                                                                                                                                      В 10 часа сутринта българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ - творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс ! (((((((((((( ♥ ))))))))))))                                                                                                                                                                                                                                       image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                image                                                                                                                                                                                                                                                                           

Категория: Изкуство
Прочетен: 1950 Коментари: 0 Гласове: 11
Последна промяна: 10.10.2011 15:59
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184119
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Октомври, 2011  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31