Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3194813 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 26.01.2016 г.

Мария Магдалина - Да видим света с очите на Богочовека

Здравей, скъпа моя!
Дойдох при теб днес, за да предам послание чрез теб към всички земни хора.
Иска ми се да ви разкажа, какво се случва, скъпи мои, с нашата планета, как ще се отрази всичко това на вас, и какво трябва да се прави, за да преодолеете достойно този чудесен и в същото време, такъв сложен за мнозина преход от единия свят в другия.
Много се радвам, че все повече хора научават истината, която опитват да им предадат чрез посланията си Светлите същности, представители на Светлото Братство, Възнесените Владики, Архангелите, Дева Мария, Исус Христос, Твореца наш.
Вие получавате знания от чист източник на Мирозданието – тези, които не са изкривени нито от религия, нито от философия, нито от наука, нито от социалните «поръчки» на властимащите. За вас се появи уникална възможност за общуване с нас, обитателите на Небесата, чрез хора, способни да ни чуват и виждат. И такива хора стават все повече и повече, понеже все повече се заличават границите между световете, изтънявайки завесата, която разделя трето и пето измерение.
Някои от вас вече живеят в този нов свят на пето измерение, без да го осъзнават. Ще ви разкажа, по какви признаци може да се определи, къде сте сега, на какво ниво, в кой свят или на границата между световете.
Навярно мнозина от вас са се хващали, че гледат на всичко ставащо наоколо с други очи и все едно не разпознават обичайния някога за тях свят: вече им се струва странен, суетен, дребнав. Все едно, вече сте НАД всичко това и наблюдавате ставащите събития като зрител, без да вземате участие в бурните спорове, обсъждания и надскачане: все едно сте изплували от тримерния свят и съзнанието ви се е променило дотолкова, че можете да обхванете цялата гама, целия спектър от ставащото по Земята от гледна точка на Божествената целесъобразност, да откриете причинно-следствените връзки, да погледнете с очите на Богочовек.
Ако нещо такова се случва с вас, скъпи мои, означава, че с единия крак вече сте в пето измерение, независимо, че тялото ви е още в трето измерение.
А ако не само наблюдавате за ставащото, но и се стараете да го насочвате в необходимата посока, изпращайте в огнищата на напрежение своята любов, изпълвайки ги с Божествена енергия, ако сте активен Светлинен Работник, който посвещава значителна част от времето си за медитации и практики, извеждащи на ново ниво не само вас, но и Земята, ако вибрациите ви са в крак с нейните, тогава може да се каже, че вече живеете в света на пето измерение.
И това е действително така, просто все още ви е трудно да го осъзнаете, понеже все още е силна инерцията на вашето мислене, вкоренило се дълбоко за вековете прекарани в дуалния свят.
И последното, което ми се иска да ви разкажа днес, е ролята на жената, която сега придобива особено значение.
Това, което не са успели да направят мъжете за цялото съществуване на човечеството, защото са опитвали да решават проблемите и възникващите конфликти чрез сила, власт, жестокост, трябва сега да се извърши от жената: само тя е способна да донесе на планетата мир, любов, покой, хармония, съзидание – толкова жадувани от хората, за което са мечтали от хилядолетия и са заслужили по рождено право.
Именно на жената е предоставена от Твореца главната роля в заключителния акт на грандиозния спектакъл, наречен «Завръщане в Дома на Земята и човечеството».
И сега на Земята се сипят в безкраен поток топли, нежни, майчински енергии на Любовта, които сгряват душите ви, изпълват сърцата ви с покой и хармония, пробуждат Божествената ви същност и ви извеждат от дуалния в прекрасния свят на пето измерение.
С това се прощавам за днес, скъпи мои.
Мария Магдалина говори с вас

Приела Марта, 22 януари 2016 г
Превод: Йосиф Йоргов
http://vozrojdeniesveta.com/uvidet-mir-glazami-bogochelove…/
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=9265

image

 

Категория: Изкуство
Прочетен: 1234 Коментари: 0 Гласове: 1
26.01.2016 19:43 - Любящ пример

Седмично послание на Хиларион 
24- 31 януари 2016 г.

Възлюбени,
Тъй като енергийното вливане продължава, човешката ви операционна система приема информация, която е свързана лично с вас по време на духовното ви пътуване на живота. Има пряко взаимодействие, което започва да се случва, с Божествената ви Същност и това става внимателно в неочаквано време и място. Когато започнете да обръщате повече внимание на тези опити за комуникация, ще установите по-силна връзка с този по-висш аспект от вас. Ще е нужно известно време, така че научете се да сте търпеливи в този процес. Казваме ви това, за да знаете и да сте наблюдателни спрямо този процес.

Предстои много работа за тези, които са подготвени, и ще сте напътствани в тези занимания и дейности, които ще изискват вашето участие и помощ в предстоящите дни. Тази работа ще включва работа с по-висшите реалности, за да се завършат определени задачи, които да помогнат за стабилизирането на планетата и за нейната способност да получи по-висшите космически енергии. Тази работа включва усилване на вашата енергия, защото сега вие се придвижвате от задачата за повишаване на енергията си към следващата стъпка, която е поддържане и използване на енергията си. От наша гледна точка е чудесно да се види това и ние аплодираме всеки един от вас за постигнатото! Добра работа!

В голяма степен пътуването ви включва осъзнаване на собствения ви по-висш потенциал в ежедневието ви, така че ще има много възможности да излезете от статуквото и зоната на комфорт и тези възможности ще ви се представят. Излизането от зоната на комфорт може да е плашеща задача, но е наложително да го направите, защото вселената отговаря на тези, които се изкачват и започват да се движат напред в посоката, която ги повежда вътрешният им свят. Каквито и цели и мечти да сте подхранвали в сърцата си, изискват от вас да предприемете смела първа стъпка към тяхното проявление. Това не може да се случи, ако седите и чакате нещо да се случи! Просто започнете да го правите! Това задвижва силата, грацията и магията да го направите!

Мнозина от вас сега разпознават трансформациите, които се случват в онези от вашата сфера на влияние, и ние казваме, че това ще продължи да нараства през годината. Най-своеволните души сега се затварят в себе си и осъзнават необходимостта от различен стил на живот, за да подобрят съдбата си. Първоначално това може да са малки промени, като промяна на хранителните им навици, но накрая ще доведат до търсене на все по-голяма чистота на тялото, ума и духа. Възраждането на любовта започна да се разгръща на планетата ви! Това позволява на хората да търсят по-висши и по-мирни решения и разрешения на всичко, което те намират за предизвикателно в живота си.

В това вие сте сияен пример за напълно балансирана и интегрирана личност. Чрез любящия ви пример те откриват, че има по-добър начин и започват да търсят как също и те да станат такива като вас. Това е много положително развитие на събитията в ежедневното взаимодействие между хората и, да се надяваме, ще разшири съзнанието на всеки на вашата планета. Тъй като съзнанието на хората е осветено от живот според по-висшите принципи на поведение, на Земята се поддържа по-голяма Светлина.

До следващата седмица...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез: 2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminoshttp://therainbowscribetranslations.blogspot.pt/…/label/BUL…ity.com
The Hilarion Connection©, Book One available here 
Join The Hilarion Connection© Facebook Group here
Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.bg/2016/01/24-31-2016.html

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1168 Коментари: 0 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3194813
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Януари, 2016  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031