Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3181421 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 12.01.2012 г.
11.01.2012
" Стъпала на прозрението " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ

1. Аз продължавам да предавам Своите ПОСЛАНИЯ единствено поради това , да опитам чрез СВОЯТА ЛЮБОВ да направя , струва Ми се , съвсем невъзможното – да заставя хората да прозрат , че те могат да видят Света с очите на Бога !
2. Тази задача се оказа най-трудната дори и за хората в Русия , които независимо от своя Духовен потенциал , продължават да се мъчат в съмнения, защото по мнението на много от тях , ПОСЛАНИЯТА от Самия Творец не могат да бъдат свързани с реалността , а още по-малко с нецърковния ( не вярващия в църквата ) човек !
3. Отговаряйки в тази връзка на шегата , която върви по Интернет , че „ Бог е един , а провайдери много ” , мога да кажа , че Бог наистина е ЕДИН и Моят „провайдер ” също е ЕДИН , ЕДИН е и Моя Посланик , чрез който Аз предавам Своите ПОСЛАНИЯ към хората !
4. Тогава на въпроса „ откъде има толкова много провайдери и толкова много посланици ? ” Аз мога да ви отговоря , че Пространството ( и на хората сега вече това им е много добре известно) е многостепенна Божествена Пирамида, всяко ниво на която притежава не само свое ниво на Знания ( на съвършенство ) , но и свое ниво на Дуалност , потвърждавайки с това , че нивото на Дуалност отразява нивото на ПЪРВОМЪДРОСТТА на Творящото Начало на Началата .
5. Нали Аз много пъти ви говорих , че МЪДРОСТТА е критерий за СЪВЪРШЕНСТВО за всяко от нивата на Единната Божествена Пирамида ( на Мирозданието ) , и единствено на Нейния връх – на нивото на АБСОЛЮТА – се постига Най-високо СЪВЪРШЕНСТВО , тоест отсъствие на Дуалност !
6. За сега обаче хората се намират все още в Плътния план и на такова ниво на Пирамидата на МИРОЗДАНИЕТО , където Божествените сили са се срещнали във Велико противостоене , определящо бъдещето на човечеството!
7. Така както е известно сега ( на хората ) , в тази принципна борба за силите на Задържането са приемливи всякакви средства , позволяващи да се преустанови , и още повече , да се спре процесът на Духовно прозрение на човечеството !
8. Затова обсъждайки многостепенността на Пространството , Неговото Велико многообразие , не трябва да се забравя , че полуистината , включвайки в тази връзка и преднамерената лъжа , може да идва преди всичко от силите на Задържането !
9. Толкова неочаквано рязко нарастване на бройката на прозрели пророци (посланици ) може да бъде не само от различните нива на Мирозданието , но и , което е най-вероятно , от силите на Задържането , спиращи , при това доста успешно , Духовното прозрение на широките маси от хора на тази огромна арена на борба за нови посветени или нови хора на Светлината !
10. Та нали Аз ви предупреждавах , че борбата за всяка Душа , за всяка частица от Творящото Начало на Началата с всеки изминат ден ще става все по-нажежена , защото от СВОБОДНОТО решение на всеки човек сега зависи бъдещето на Планетата Земя !
11. Вас вече ви „ разлюляват ” с финансови кризи , с избори за президенти , със създаване на нови политически и обществени концепции за развитие ( на страната ) , тоест с всичко това , което изисква от хората повишено внимание и социална активност, откъсвайки ги от собственото им УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ , без което , каквото и да си говорим , ЧУДОТО НА ДУХОВНО ПРОЗРЕНИЕ и ЧУДОТО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕ никога няма да се случи !
12. Повярвайте МИ , днес за хората няма нищо по-важно от собственото им ДУХОВНО ПРОЗРЕНИЕ и ДУХОВНОТО ИМ ЕДИНЕНИЕ , затова и такова разнообразие от мнения и инициативи от страна на властите си е пряко участие от силите на Задържането , които успешно насаждат на хората дискусии от всякакъв род на тема изграждането на « УТРЕ-шна » Русия и на цялото човечество !
13. Аз все пак се надявам , че за повечето от хората в Русия вече е ясно , че „УТРЕ ” без приемане на ЕДИНСТВОТО или на ЕДИНИЯ БОГ, тоест без съзнателно отказване от „ провайдерите ” е просто невъзможно !
14. Така е , Аз участвам във формирането на Висшето вътрешно „ Аз ” на хората , но Аз не мога да им бъда опекун всяка една секунда и не желая да ги „ водя за ръчичка ” тогава , когато те трябва да проявят своята СВОБОДНА ВОЛЯ !
15. Под думата „ ТОГАВА ” Аз разбирам свободната НАСТРОЙКА или ПОСЛАНИЕТО за собствената си Духовна ТРАНСМУТАЦИЯ , тъй като каквото и Аз да говоря на хората , в каквото и да ги убеждавам , без проявата от човека на СВОБОДНОТО му желание и СВОБОДНАТА му ВОЛЯ нищо няма да се промени !
16. Русия ( така , както вече ви казвах ) е съсредоточила в себе си най-високият потенциал от силите на СВЕТЛИНАТА и струва ни се , че трябва единствено мъничко да се побутне , за да може Божествената СВЕТЛИНА да се разлее по тази огромна територия , осветявайки ПЪРВОЛЮБОВТА – сега вече върху цялата Планета !
17. На тази огромна територия на СВЕТЛИНАТА , стана вече много тясно от посланици от всякакъв характер , които поради собственото си неразбиране , или още по-лошо , по указание от силите на Тъмнината , носят със себе си думи на полуистина , а много често и откровена лъжа , опитвайки се да разединят силите на СВЕТЛИНАТА и по този начин да спрат процеса на Духовно прозрение и Духовно ЕДИНЕНИЕ !
18. Всичко това става пред очите на хората на ВЯРАТА и на НЕВЕРИЕТО и независимо от Моето проявление ( присъствие ) в Плътния план , заразява с греха на съмнението все още неукрепналите Души на хората , стремящи се към Истината , тоест към Бога !
19. И сега тук Аз съм принуден отново да обяснявам на хората , че под Божествена регулярност ( Власт на Бога на Земята ) Аз разбирам преди всичко БОГОУПРАВЛЕНИЕ и проява на СВОБОДНА СЪБОРНОСТ , тоест САМООРГАНИЗИРАНОСТ на хората , позволяваща в СЪНАСТРОЙКА с Твореца да се прояви ПРАВОТО НА СВОБОДНА ВОЛЯ !
20. С други думи , Божествената регулярност е Власт на БОГА на Земята , осъществима чрез Посланик – а не чрез Посланици , както това ви е прозвучало в последното Послание – при проявата от всеки човек ( и това е основно условие ) на СВОБОДНА ВОЛЯ , тъй като единствено в този случай свободната ВОЛЯ на човека и ВОЛЯТА на Бога ще съвпаднат !
21. Повярвайте Ми , днес по никакъв начин не бива да се разпилява вниманието по изучаване множествеността на проявление на Божествените сили , хората се намират в Дуално Пространство , предоставящо ПРАВО на всяка частица на Твореца ( на всеки човек ) да прояви МЪДРОСТ в избора на своя път във Вечността и потенциал на Творящото Начало на Началата !
22. Формиращият се от хората в Русия Творящ ЕГРЕГОР е все още много крехък и всяко съмнение , и особено отвличането към обсъждане на посланията от Тъмните сили , може да доведе до това , че част от неукрепналите Души ( хора ) да се поддаде на „ елея ” на силите на Задържането и съвсем незабележимо да премине в техния лагер , загубвайки ПРАВОТО си на самоусъвършенстване !
23. Аз много внимателно наблюдавам Духовното прозрение на хората на Русия и мога да кажа , че независимо от големия прогрес ( та нали Моето Движение започна да се формира едва преди няколко месеца ) , вирусът на съмнението вече е успял да проникне дори в редовете на струващите им се , най-истински хора на СВЕТЛИНАТА !
24. Движението трябва да разбере , че Русия също много внимателно наблюдава за израстването на САМОСЪ-Знанието на участниците от Движението на Самия Творец , затова днес по никакъв начин не трябва да се допуска в редовете на воините на СВЕТЛИНАТА дори и най-малкия сепаратризъм , тъй като Духовното залитане и неувереност могат да поставят кръст на всички ПОСЛАНИЯ , които са предназначени да укрепят Духовното Единство на Народа !
25. Настъпи годината на Бога , и искат ли това хората или не го искат , но е настъпила годината на Духовна трансмутация , година , която ще намести всичко по своите места , когато разделянето на човечеството на хора на ВЯРАТА и НЕВЕРИЕТО ще стане исторически финал на Великото Преображение на Пространството !
26. В заключение на днешното Послание искам да помоля хората да бъдат пределно внимателни към себе си и към този Духовен промисъл , който трябва да съпровожда тяхното САМОусъвършенстване , тъй като без него е просто невъзможно да се премине Духовната трансмутация , тоест е просто невъзможно да се приеме правилно и МЪДРО решение на СъТворец !
27. Единствено преминавайки през всички етапи на Духовно прозрение може да се постигне Духовно Единение , което ще бъде предтеча на победата на силите на СВЕТЛИНАТА над силите на Задържането , тоест предтеча на формирането на Новата Божествена регулярност , нямаща нищо общо с последния парад на Тъмните сили тази пролет !
28. Не забравяйте , пролетта на тази година е времето за пробуждане на силите на СВЕТЛИНАТА и времето за реализация на Моите Планове по преустройството не само на Русия , но и на цялото Планетарно Пространство и участието на Народа на Русия в това Божествено Преображение е вече предопределено !                             
                                                                                                                                                                            http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=963                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       В 9 часа българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ - творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !   ((((((((((((((( ♥ ))))))))))))))))                                                                                        
                                                                                                                                                         image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Послание за Духовно Единение

 

1.  Покаяние

Отче наш, Отец Небесен ,

моля Те прости ми

всички мои прегрешения ,

волни или неволни .

       Амин !

 

2.  Молитва

Отче наш , Отец Небесен ,

аз приемам Твоята вяра,

тя е моят път ,

приемам Твоите Канони вечни,

с любов към Теб и Твоите дела.

Господи , моля Те , дай ми надежда

за спасение на моята душа

и ме дари с Твоята мъдрост

за живота ми

на Земята и във Вечността.

                                      

                                       Амин !

 

3.  Обръщение

Отче наш , Отец Небесен, приеми моята молитва за спасение и Духовно Единение народа на Русия ! Приемайки Кръста на отговорност за преображение на своето  Съ-Знание и Съ-Знанието на моя Народ , моля дари ме с духовна мъдрост и духовно прозрение за формиране на Колективно Първосъзнание на СъТворец .

Господи , аз изпращам на Теб и на целия наш Народ мисълобраз , изпълнен с Първолюбов , за формиране Пространство на Светлината – Пространство на Святая Рус – въз основа на Божествените Канони и покривам със защитен Купол от Божествена Първолюбов цялото Пространство на Святая Рус .

Амин !

 

Забележка: Дотолкова, доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия , но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец , и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство!


                                    
Категория: Изкуство
Прочетен: 3710 Коментари: 2 Гласове: 8
Последна промяна: 12.01.2012 15:09
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181421
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Януари, 2012  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031