Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2014 11:00 - Дребната цаца Цацаров, имитираща правосъдие
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1502 Коментари: 1 Гласове:
16

Последна промяна: 16.08.2014 15:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Сотир Цацаров не е осъдил още никой!!!!!!!!!!!!!!!!
Има безспорни доказателства, 
че независимият по презумпция (и по конституция!) главен прокурор на Република България е подвластен на една определена политическа сила и е подчинил цялата си прокурорска дейност на тази си обвързаност!
Може ли, например, някой да отговори на въпроса (щом самият Цацаров предпочита да се прави на глух, сляп и глупав!) не предизвика ли именно главният прокурор кризата в Корпоративна търговска банка (КТБ), а оттам за малко и в цялата банкова система с изпращането на барети и екип прокурори да тарашат в офисите на банката, като специално покани на шоуто и подбрани журналисти?! Не е ли именно Сотир Цацаров служебното лице, което, въпреки че е задължено да направи това, упорито отказва да "покани" в прокуратурата двамата безспорни главни виновници за фалита на КТБ Делян Пеевски и Цветан Василев?! Защо Цацаров се ослушва и не ги арестува, след като е обществена тайна, че именно тяхната тежка разправия предизвика опасната банкова криза?! Че за десет години дружба двамцата са я окрали до шушка, като за световно - даже и като за олимпиада, а когато общите им пари набъбнаха толкова много, че им изтърваха края, станаха смъртни врагове, започнаха взаимно да се подозират в опит за убийство и да разиграват цялата държава, сякаш са нейни собственици! Което нищо чудно да е така! Най-фрапиращото около парите на КТБ е и новопоявилият се, досега старателно прикривания факт, че 85-90% от кредитите, с които опосканата банка е източена, са на фирмите на Делян Певски и Цветан Василев! Самообрали се, самоокрали се за сметка на вложителите си! Ето това е първото законно основание правещият се на глух и сляп Цацаров да стане клиент на собстеното си ведомство! Без майтап!
image

Ако това не му стига да се самосезира, нека главният прокурор отговори и на въпроса - защо, как и случайно ли инициалите Д.П. (Делян Пеевски!) изчезнаха от прословутото тефтерче на Златанов! И защо, след като срещу другите знакови инициали Б.Б. (Бойко Борисов), Ц.Ц. (Цветан Цветанов) и И.Ф. (Искра Фидосова) вървят прокурорски разследвания, другият "знаков" инициал е пренебрегнат и прикрит?! От кого ли?! От Цацаров, разбира се! Това пък е второто основание от главен прокурор Цацаров да се превъплъти в клиент на прокуратурата!

Третото законово основание да бъде прибран е далаверата Костинброд. Всички помнят как реагира "новата" тогава прокуратура, начело с новиоизбрания Цацаров, в Деня за размисъл на миналогодишните избори през май 2013 година! Тогава главният прокурор грубо и престъпно взе страната на превратаджиите от БСП и ДПС, персонално Мая Манолова и Николай Бареков, и се включи активно в лъжата за някакви си фалшиви бюлетини, с което Цацаров повлия решаващо на крайните изборни резултати! Така той фактически стана третият превратаджия!

Има ли четвърто основание? Има, разбира се, но нека него подчинените му го изнамерят! По-скоро - да го изберат от многото! А иначе и това дотук му стига.

Цацаров в панделата, така България най-после ще се запише след n-броя отказани кандидатури за Книгата на Гинес! С нечувания и невиждания досега по света парадокс - главен прокурор обвинен от собствената си прокуратура! Както се казва, най-после и ние да дадем нещо на света!












Тагове:   цаца,   осъдени,   Сотир,   няма,   дребна,   цацаров,


Гласувай:
16



1. kostas - Този, още когато работеше в Асеновградският съд извършваше документни престъпления .
16.08.2014 12:10
За това сега е на върхът на пирамидата !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624837
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930