Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2017 08:11 - китайски лекари препоръчват
Автор: bven Категория: Рецепти   
Прочетен: 1494 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
С НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯ НАЧИН ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА СТАВИТЕ, КОЙТО Е НА ОСНОВАТА НА ДРЕВНИТЕ УЧЕНИЯ НА КИТАЙСКИТЕ ЛЕКАРИ» - ЗА БОЛЕСТИТЕ И ТРУДНОСТИТЕ НА ЗРЯЛАТА ВЪЗРАСТ РАЗКАЗВА ПРОФЕСОР ЛЯО ЧЪН"

Професор Ляо Чън
Деканът на фармацевтичния факултет на Пекинския медицински университет има 45 годишен опит в лекуването чрез средствата на традиционната медицина.
Лечебна практика: повече от 45 години.

«Запомнете простата истина и не слушайте никого: ставите винаги подлежат на лечение, даже в най-дълбока старост»

Докторът заявява, че ще излекува 18 годишна остеохондроза само за няколко месеца. Напълно ще излекува баба на преклонна възраст с най- изострен артрит за 78 дни. А болките в ставите, казва той, при правилен подход ще преминат за дни! И в продължение на 48 години дейност, той потвърждава всичко това с практиката си. Веднага след предаването по телевизията (на тема „Как да запазим ставите във всяка възраст“), известният професор Ляо Чън се съгласи да ни даде интервю.

—Здравейте, професор Чън. Кажете, вярно ли е твърдението, че заболяванията на ставите и остеохондрозата са „задължителни“ спътници на зрялата възраст?

— Здравейте, Ирина! Разбира се, че това не е истина. Задължителните спътници на зрялата възраст са - излишното доверие към лекарите, които ви лекуват вече 10 години, но не ви излекуват. А всъщност, ставите, хондрозите и целият скелет, изумително се поддават на лечение във всяка възраст. Това не е някакво чудо, а обикновена наука. Още повече, ако знаеш тайната и се приложи малко дисциплина, можеш да се излекуваш даже и в домашни условия и много бързо, както го правят хиляди мои пациенти.

- И в какво се заключава тайната?

— Тайната е в разбирането на това, защо ви боли. В енциклопедиите изброяват до 147 възможни причини за развитието на остеохондрозата и артрозата, но последствията са еднакви – ставите, гръбначните прешлени и хрущялите губят своята еластичност, от тук и болката. Те се износват заради лошото кръвоснабдяване.

Ето я и тайната – възстановявайки кръвоснабдяването на ставата, ние я лекуваме!

- Да, но нали се смята, че възстановяване на кръвоснабдяването след 45 годишна възраст е невъзможно?

— Това са глупости! Аз се измъкнах от инвалидната количка след катастрофа, а това е по-страшно от 45 годишнината.

- А Вие измъквали ли сте други от инвалидната количка?

- Неведнъж. Но голяма част от пациентите ми са обикновени хора над 40, при които болестта се е появила с „възрастта“. Те идват с много приличащи си проблеми: остеохондроза, артроза, артрит, радикулит, прещипване на нерв. Тези болести мъчат и пречат на пълноценния живот.

Те плачат, боли ги, даже им е тежко да вървят. А са съвсем обикновени хора – нито спортисти, нито инвалиди. И се оплакват – „защо точно на мен, защо аз? Отговарям им: хайде да не се оплакваме, а да възстановим кръвоснабдяването.

— И как ще се възстанови кръвообращението в такава възраст?

— Доскоро лекувах хората с помощта на движения и комплекс от 96 упражнения с тренажорите. Това е много ефективен, но и много тежък и продължителен метод.
Хората ги боли, сложно им е, не им стига времето за посещение на зала.

— Може ли болната става да се излекува с натиск върху определена точка на тялото?

— Може само да облекчи, също и да отнеме болката, но ставата не се лекува. Често се обръщат към мен с подобни въпроси. Запомнете, това трябва да се прави от професионалист. Но, както е известно, добрите лекари не са много. Истинските специалисти може да се преброят на пръсти. И почти всички живеят в Китай. Все пак, няма при всяко едно обостряне на болестта да пътувате до Китай.
Но не трябва да се разстройвате. Има изход. Вярвах, че има по-съвременен и лек начин и го намерих.

- Колко е интересно! Ще разкажете ли за него на нашите читатели?

- Ще разкажа. Нашият център, първи в света получи сертифициран достъп до най-новия препарат против остеохондроза и болки в ставите, разработен на основата на традиционната китайска медицина. Признавам си, че когато чух за пръв път за него, аз просто се разсмях, защото не вярвах в неговата ефективност. Но бях поразен, когато приключихме тестовете – 4567 души напълно се бяха излекували от болките си, а това е повече от 94% от всички тествани. 5,6 % почувстваха съществено подобрение и едва при 0,4 % не бе забелязано подобрение.

- И какъв е този препарат?

- Говоря за специалния гел «Hondrocream». Това е препарат който позволява в най-кратки срокове, буквално за 4 дни, да забравите за болките в гърба и ставите, и в продължение само на няколко месеца да излекувате даже и най-сложните случаи.

- И как действа този гел-чудо?

- Именно, че няма никакво чудо, суха наука. Hondrocream се състои от 32 мощни компонента, които при контакт със старата, слаба човешка клетка, я карат да работи 7 пъти по-бързо, и клетката постепенно се самоподмладява.

Даже с едно нанасяне на гел върху болната зона, вие активирате около 930 000 клетки, които са полезни за вашето кръвообращение. Така става лечението. Тук най-важна е стабилността

- Звучи впечатляващо. Само обяснете, какво значи това за обикновените хора с болестите?

- Това значи, че средновековната българска дисциплина остава в миналото, а вие ще можете да излекувате заболяванията си в домашни условия за месец – два. Гелът „Hondrocream” не замразява, не обезболява, той „рестартира“ организма на клетъчно ниво. Отстранява причината за самите болки и връща ставите, гръбнака в първоначално, нормално състояние. Болният не само се отървава от симптомите, а премахва корените на болестта – отслабеното от бавните, стари клетки кръвоснабдяване на хрущялите.

Още през първия ден, Hondrocream стартира системите за регенерация на организма. И облекчава болката, което вие веднага ще усетите. След две-три седмици лечението ще е приключило, и най-важното – да не се допуска повторно появяване на болките, като превантивно се повтори курсът на лечение.

— Гелът «Hondrocream» помага само при артроза и остеохондроза ли?

Не, нали ви казвам: той действа на клетъчно ниво, възстановявайки кръвоснабдяването. Лекува всяко заболяване, свързано със ставите и гръбнака – артроза и артрит, ишиас, ревматизъм, радикулит и остеохондроза, изхабяване на гръбначните дискове. Изкълчвания, удари, синини, счупвания, ако щете – Hondrocream е учудващо ефективен.

— Това е много интересно средство. И какво, то наистина ли избавя от всички тези болести, а не само отстранява болката?

Гелът „Hondrocream” отстранява и болката (в началните етапи на лечение), и напълно ликвидира болестта. Разберете ме правилно – аз обичам физкултурата и спорта и няма да престана да се занимавам, но за голяма част от болните, този „Hondrocream” е най-простият, ефективен и достъпен начин за лечение.

— Мисля, че много хора ще попитат: от къде мога да се сдобия с „Hondrocream”?

Искахме да започнем мащабни продажби в аптеките, но не можахме да се споразумеем с фармацевтите, защото HONDROCREAM ще навреди на бизнеса им. Хората с години купуват лекарствата им, а болните стават все повече, каквото положение ги устройва.

Затова, сега продаваме Hondrocream изключително на официалния сайт.
Но това си има своите плюсове – продаваме го без посредници и това позволява да държим ниска цена.

Доставката става по пощата, с наложен платеж, а за използването на Hondrocream не е необходим контрол от специалист – лечението е домашно. Ако искате – не ми вярвайте. Пробвайте препаратите на други производители. Но аз съм убеден, че няма да намерите нищо, даже далечно подобие на «Hondrocream» по своята ефективност.

- Професор Чън, благодаря Ви за интервюто! Може би искате да кажете нещо на читателите ни преди да се сбогуваме?

Да! Да, разбира се. Искам да обърна вниманието на читателите, че заболяванията на гърба и ставите «младеят», и даже най-слабите периодични болки са повод да обърнете внимание на проблема. Докторът няма да ви моли да се лекувате.

И помнете: заболяванията, възникващи заради болките в гърба и ставите не водят само до дискомфорт. Те съкращават живота с 10-15 години.

— P.S.: След интервюто ние се обърнахме с молба към професор Чън. И за читателите на сайта ни сега е предоставена възможност да поръчат гел „Hondrocream” с допълнителна отстъпка ии завинаги да забравят болестите, свързани със ставите и гръбнака.

Интервюира Ирина Михайлова
Снимки от свободни източници

09.10.2017

Valentinna Dimitrova
копие от http://beautyhea1th.info/bg/hondro/medical3/?uclick=4k9l5m



Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. vitavi - Не купувайте лекарства от подобни сайтове за реклама !
09.12.2017 18:39
"Искахме да започнем мащабни продажби в аптеките, но не можахме да се споразумеем с фармацевтите, защото HONDROCREAM ще навреди на бизнеса им. Хората с години купуват лекарствата им, а болните стават все повече, каквото положение ги устройва.

Затова, сега продаваме Hondrocream изключително на официалния сайт.
Но това си има своите плюсове – продаваме го без посредници и това позволява да държим ниска цена."

Само това ви е достатъчно за да не повярвате ! Това са плацебоефекти от които се възползват мошенниците, за да ви зарибят. След време се пуска нова информация, че само с една опаковка - няма да се излекувате и продължавате, продължавате да им ръсите по и над 100 лв за опаковка. Казвам ви го от личен опит !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14909741
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава