Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2018 08:58 - Кеворк Кеворкян с Важно Разкритие: НЕЩО СТРАШНО СЕ СЛУЧВА С БЪЛГАРСКИТЕ РУСОФОБИ! Вижте какво:
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1485 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Кеворк Кеворкян с Важно Разкритие: НЕЩО СТРАШНО СЕ СЛУЧВА С БЪЛГАРСКИТЕ РУСОФОБИ! Вижте какво:



Ето какво написа в последната си статия за в. Уикенд журналистът-легенда Кеворк Кеворкян:

„Броят на платените русофоби в България драстично намалява. Достигнал е критичния минимум. Миналата седмица чужди източници са анализирали и преценили, че няма полза от поддържането на анти-руско лоби у нас. Нямало видим ефект от услугите му. С публично афишираните си позиции и изказвания анти-руското лоби най-често предизвиквало обратни реакции от населението. Направени били проучвания, които доказвали това.image

Смята се, че липсват авторитетни персони за влияние, които успешно да продават русофобската идея – повечето са ренегати от бившите служби, от известни комунистически семейства или просто несериозни, авантюристично настроени типове.

От всичко това става ясно, че няма да харчат повече пари за русофобския проект. Имало други проекти („джендърите“ например или в образованието), които изглеждали по-продуктивни“, пише Кеворк Кеворкян.

Като един рафиниран журналист, г-н Кеворкян е внимателен и дори иносказателен в думите и изразите които използва. Ние от Skandalno.net обаче басма не цепим никому и за по-недосетливите ни читатели ще преведем написаното от Кеворк на директен и по-достъпен език:

Още в началото на миналата година Доналд Тръмп обяви, че съкращава разходите на „Американския фонд за външна помощ“ с 28 %. Въпросният фонд се захранва от US-държавата и спонсорира революции и НПО-фондации като тези на Джордж Сорос по целия свят. Финансовият фонд се контролира от ЦРУ като инструмент за въздействие в страните по целия свят в полза на интересите на САЩ.

От този фонд се спонсорира и Сорос, който чрез веригата си от НПО-та у нас осъществява агентурен контрол над територията на България, като спонсорира русофобията, печатането на учебници с изкривена и манипулирана българска история, популяризиране на джендър идеологията, налива пари в малцинствени групи като циганската… с цел раздробяване и разделение на българската нация… С други думи: Сорос, неговите фондации и цялата им обслужваща САЩ родна агентура работят за деградацията и разпада на българската държавност и нация. Това е волята на ЦРУ. Това казва всъщност Кеворк Кеворкян.

image

Защо Кеворкян се изразява така иносказателно и не пише нещата в прав текст? Защото вестникът, за който пише – в. Уикенд е част от медийната групировка на Делян Пеевски, който пък е първа дружка и бизнес партньор с Бойко Борисов. Борисов пък е креатура и агентура на САЩ…

Но, сполай ти Кево, че въпреки тежкото цензурно менгеме, в което ти се налага да работиш, все пак съумяваш да ни подадеш по някоя и друга информация от кухнята.

А добрата новина за нас, българите, е че соросоидните слуги на Запада са отчаяни. Защото въпреки огромното количество пари за про-западна глобалистка и неолиберална пропаганда, които всяка година наливат в България (според някои информации над 1 млрд. долара годишно), резултатите им са крайно оскъдни:

  • Българите така и не се научиха да мразят Русия, а напротив – любовта им се засилва!
  • Така и не прегърнаха джендър-мендър хомо идеологията
  • Не се подвеждат по акъла на платените соросоидни историци, които издават учебници, в които им обясняват, че в България турско робство, фашизъм и Освобождение не е имало и прочие дивотии…
  • Защото българите сме корав народ с вековни традиции и памет. Народ, комуто душата не можеш изтръгна тъй лесно. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
1. apostapostoloff - Тъпотии,
16.03.2018 05:24
тъпизми
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746760
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031