Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2017 04:23 - ПСИХОПАТИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ, СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!
Автор: vmir Категория: Политика   
Прочетен: 1055 Коментари: 0 Гласове:
17

Последна промяна: 24.05.2017 11:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Вероятно мнозина си спомнят лозунга: “Пролетарии от всички страни, съединявайте се!. Десетилетия под този лозунг беше изнасян тероризъм, а болшевизмът успя да се наложи като форма на държавно управление с претенции за световна хегемония и лукави обещания да направи от лумпените и некадърниците господари на света.  Последните пък нямаха търпение да падне капитализЪма, за да си накупуват ролсройси  по два за лев и да забравят що е работа. Учениятаза неизбежните Диктатура на пролетариатаи Световна революциябяха наложени със закон като незаобиколим образователен стандарт, без покриването на който никой не можеше де придобие диплома за висше образование.

 

Агресивността на интернационалния комунизъм беше още далеч от късната ревизионистичнадоктрина за Мирното съвместно съществуванеи така тя роди своята модификация – националсоциализмът и вдъхновения от методите на болшевишката пропаганда неин лидер Хитлер. За ликвидация на националсоциалистическата модификация бяха необходими години и ресурсите не само на болшевишката му конкуренция за световно господство, но и на целия демократичен свят. Светът помогна на болшевизма да отстрани конкуренцията си, но комунизмът продължи да съществува като зловеща гротеска, неспособен да задоволи материалните нужди на борците за равенство и против фашизма и капитализма въпреки всестранните им писани и неписани привилегии. 

 

Ислямска държава” e реминисценция на болшевишката държава и идейните й принципи”, налагани с оръжие, терор и шантаж.

 

Определението на Тръмп “evil losers” (зли неудачници, буквално загубеняци) намирам за най-адекватното, давано досега за терористите. Бих добавил само, че смъртната злоба от собствената загубенящина е психично увреждане, към което са предразположени необразованите, но алчни или претенциозни индивиди. Както и при болшевизма, храна за това явление е отново видиотяващата пропагандна омраза срещу нормалните хора. Неслучайно за ислямска държаваповечето хора научиха след активизирането й веднага след анексията на Крим, и последвалите призиви: “А сега и Балтийските държави”, “Напред към Берлин, Париж…, да бомбардираме еврогейовете с ядрени ракетии прочие. Когато всеки втори психопат доказвашес пяна на устата, че сваления холандски Боинг бил изчезналия година преди това малайзийски Боинг натоварен с голи трупове, че в Европа педофилията била задължение по закон, а антизападната пропагандна риторика беше в апогея на истерията си. А нашенските психопати не можеха да си намерят място от превъзбуда и възхвали на тероризма, вдъхновявани от космическите цени на петрола. 

 

Всичко това работеше и ще работи, защото липсата на собствена ценностна система психопатът компенсира с образа на измисления враг и измислените новини за налагането му. Защото измислените новиниса пропаганда за психопати, които не правят разлика между делюзии и истина и вярват, че подхвърлените им ехидно клишета и измислици са творение на собствената им мисъл.

 

Ако авторите на лъжливи новини имаха малко почтеност или вяра в писанията си, отдавна да бяха изплюли камъчето с призива: “ПСИХОПАТИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ, СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!




Гласувай:
17



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vmir
Категория: Политика
Прочетен: 4092662
Постинги: 672
Коментари: 10309
Гласове: 54868
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031