Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2017 15:08 - САТАНИНСКИЯТ ПРОЕКТ “BLUE BEAM”, Антихрист и проектът ЖЪТВА - ОБНОВЕНА, ДОПЪЛНЕНА ПУБЛИКАЦИЯ!!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6136 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 02.03.2017 12:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ВНИМАНИЕ! Този филм е само част от истината, и не е за внушаване на отчаяние, а за вразумление, защото “тайната на беззаконието вече е в действие“ /Нов Завет, 2Сол.2,7/. Този филм е за “малкото стадо“, за тези, които още могат да тръгнат след Господа, и след съвестта си.

 

Проектът на NASA “BLUE BEAM” (синият лъч) е част от финалния план за завземане на Земята. С него се цели, да се имитира пришествието на Иисуса Христа (за да представят антихриста за Христос!), за да манипулират и унищожават вярата на цялото човечество.

 

"НИЕ ИМАМЕ СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО, ХАРЕСВАЛО ВИ ИЛИ НЕ.

ВЪПРОСЪТ Е, САМО, ДАЛИ ТАКОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ БЪДЕ УСТАНОВЕНО СЪС СЪГЛАСИЕ ИЛИ С ВОЙНА“

/Пол Варбург, член на Съвета за Международни Отношения/

Изказването е направено – февруари 1950 г., в Сената на САЩ.

 

 

"НАМИРАМЕ СЕ В ЗОРАТА НА ГЛОБАЛНИ ПРЕОБРАЗУВАНИЯ.

ТРЯБВА НИ САМО ДОБРЕ УПРАВЛЯЕМА, ГОЛЯМА КРИЗА, И НАРОДИТЕ ЩЕ ПРИЕМАТ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД“

Дейвид Рокфелер, почетен президент на Съвета за Международни Отношения, почетен президент на Тристранната комисия, член на Билдербергския Клуб

Изявлението е направено септември 1994 г.

 

 

1994 г. канадският журналист Серж Манас представил всеобхватен и добре документиран труд, за проекта на НАСА “BLUE BEAM”. Ето некои шокиращи факти от този труд:

 

- Унищожаване на религиозните убеждения и на археологическите местонахождения.

- Организиране на гигантска мистификация с прожектиране на небето, на холографски прожекции, имитиращи пришествието на Иисуса Христа.

- Използване на низкочестотни вълни, за контрол над разума.

 

Всичко това е част от плана за създаване на нова сатанинска световна религия.

Серж Манас е бивш канадски журналист и основател на независимата новинарска агенция „Интернешънъл фри прес нетуърк“. Той е известен автор на многобройни статии за Новия Световен Ред. Манас починал при подозрителни обстоятелства. 1994 г. Той казал в интервю, че многократно го заплащвали Министър Председателят на Канада и Ватиканът. Скоро след него, по същия начин загинал още един журналист, негов помощник.

 

За разкриването на проекта “BLUE BEAM”, Серж Манас използвал истински документи.

 

Долу се привеждат извадки от документи, представени от Серж Манас, с които той изобличава проекта “BLUE BEAM”, - 1994 г.

 

Нашата цел, - казва Серж Манас, - е, с разследвания, публикации, специални доклади и аудиокасети, да разобличаваме реализирането на Новия Световен Ред. Целта ни е да помогнем на хората да разберат, че предстоящият Нов Световен Ред, не е само мечта или параноидално предположение, а е сатанински проект, който реално съществува. Неговата цел е,

  • да разруши световните религии, и особено – християнството, и да ги замени с една световна религия, основана на поклонение на човек (еврейски месия – антихрист);

  • да отмени институцията на семейстовто;

  • да унищожи всяка форма на художествено или научно творчество, за да осъществи и утвърди представата, за едно Световно Правителство.

 

С помощтта на изкуствени земетресения в местата, където се предполага, че може да се крият важни археологически сведения, те ще се опитват да предотвратят важни археологически открития, като – величието на миналите цивилизации, и да обявяват за лъжи, всичките сведения по тези въпроси.

 

В този глобален проект, за затъпяване на световното население, за замесени, не само учени, но и политиците. Сред елита на световното правителство, са режисьори, които могат да прожектират на небето, правдиви изображения, които да принудят хората да вярват на онова, което виждат. В състава на Световното Правителство влизат и некои религиозни лидери, които вече разработват концепцията за еднинна световна религия...

 

Както виждаме, Световното Правителство сериозно се е заело с поробването на целия свят. Задействани са най-напредналите технологии, най-професионалните майстори, най изявените личности и, естествено, най-големите пари. Така че, ще чакаме предстоящи чудеса на небето, които ще ни показват Иисуса, или атаки на извънземни, или още, кой знае какво, което ще измислят сценаристите на Новия Световен Ред...

 

 

По-нататък във филма се привеждат думите /за Антихриста/ на руския отрок Вячеслав, чиито думи предава неговата майка:

...“Когато антихрист се появи, той ще се обяви за бог. Ще има такова страшно хипнотизиране, че когато го гледат хората, - християните ще виждат в него – Христос, будистите ще виждат Буда, а мюсулманите – Мохамед. Но сред будистите, макар че религията им е от сатаната, ще се досетят, че нещо тук, не е наред. Защото Буда не е казвал, че ще дойде пак.

Около антихриста ще е пълно с бесове, но хората ще виждат ангели. От самия антихрист ще лъха страшен смрад, но хората няма да го усещат, а всеки ще вижда своя бог.


image

Руският Ангел – Вячеслав /Славочка/



КОНТРОЛЪТ НАД ПЛАНЕТАТА ЩЕ БЪДЕ ПОСТИГНАТ С ТЕРОР

Следващата крачка на проекта Блу-Бийм, ще е – установяване контрол над цялата планета. Това ще бъде постигнато с моделиране (имитиране) на чуждопланетно нашествие, в големите градове, по целия свят. Ще се залага на това, че страните имащи ядрено оръжие, няма да го използват за собствената си защита (защото лидерите на страните също са слуги на антихриста и са добре запознати с тези сатанински панове).
И трябва да се подчертае, че темата за атаки на чуждопланетни цивилизации, срещу всички големи градове, вече е натрапена от холивудските филми. В много филми се показва, как след всяко такова нападение, всичкитве големи страни, Русия, САЩ, Китай и т.н., започват за си сътрудничат и да разработват планове за защита от нападение. Но всичките им взаимни усилия в крайна сметка остават напразни, - и накрая се появява някакъв "спасител". С такива филми ни се натрапва този модел на мислене. Ние вече сме научени да се страхуваме от пришълци – нашественици. Стараят се да ни подготвят за безуспешна борба и за появата на спасител, способен сам да разгроми армията на пришълците. И това е още един начин за контрол над разума.

Предшестващ етап на (мнимото) чуждопланетно нападение, ще е унищожаване опозицията на Новия Световен Ред. И използването на гореспоменатите технологии ще е основното средство за тази цел. Специално генерирани високочестотни вълни ще се предават по оптичните кабели, по кабелните телевизии, по телефонните линии и джиесем-операторите. Не трябва да се забравят и чиповете за радиочестотна идентификация, които още сега имплантират на хората. Всички електронни уреди, настроени да приемат и предават сигнали, ще са инструменти за излъчване. По този начин излъчваните вълни ще достигат до почти всички жители на планетата. Ще се предават сигнали, способни да предизвикат вълни от самоубийства, насилия и безумия.

Когато осъществят зловещите си планове, след умишлено създадена от тях икономическа криза, която ще обезсили хората и ще им ошушка и последните спестявания, тогава ще бъде наложена световна система за електронни плащания, основана на чипове за радиочестотна идентификация. Ще имплантират на гражданите чипове, и нататък всичко по план: - съдаване на военни конфликти, природни бедствия и катастрофи, вълни от самоубийства и безумия, и към всичко това, - нападения на (мними) пришълци.

И след толкова бедствия, човечеството просто ще се моли, да се появи спасител (в който малцина ще разпознаят Антихриста), за да въстанови мира, на всяка цена, и даже на цената на собствения им живот. (И точно това е целта на целия проект)



...Изследователите (във върховите технологии) днес са принуждавани да се отклоняват от основните си изследвания, за да създават средства за обществен контрол. Публикувани са сведения, че специалните служби вече притежават такива устройства, които убиват, а не лекуват хората. Но при опити за повдигане на тази тема в пресата, - убиват авторите на публикациите. Такива експерименти се провеждат в повечето западни страни (а вероятно, и не само на запад). Държавни учереждения и корпорации работят заедно, за да постигнат целта си – СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО И ТОТАЛЕН СОЦИАЛЕН КОНТРОЛ! Като се тероризира постоянно населението, със страх за сигурността и живота му, ще е по-лесно да го принудят и подчинят. И затова, основното средство за принуждение е ТЕРОРЪТ...

Очевидно е че такава алтернатива е разработвана продължително време, и веоятно вече е готова. А името на тази алтернатива е – НОВ СВЕТОВЕН РЕД.

Страхът винаги е използван от елита за контрол над масите. Старата поговорка (еврейска, а от там, и световна!) - „Разделяй и владей“ се използва широко в целия свят.

И това е една от формите за контрол над разума.

Това, което говорел Серж Манас 1994 г. се съгласува със случилото се на, и след, 11.9.2001 г.

Под предлог за осигуряване на държавната безопасност, бе създадена глобална система за терор и следене на населението в САЩ и Европа. Но сега контролът над разума включва много повече системи и механизми, от онова, за което говорел Манас.

 

Ето какво е написал 1970 г. психологът Мак Конъл, в статията „Психологията днес“:

ДНЕС МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРА СЕНЗОРНА ДЕПРИВАЦИЯ, НАРКОТИЦИ, ХИПНОЗА И МАНИПУЛАЦИЯ НА РАЗУМА, ЗА ДА СЕ ПОСТИГНЕ ПОЧТИ ПЪЛЕН КОНТРОЛ НАД ТЪЛПАТА. ВЕЧЕ МОЖЕМ ДА ГО ПРАВИМ БЪРЗО И ДОСТА ЕФЕКТИВНО /ЕДИН ВИД, “ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИТЕ“/, И ДА СЕ ПОСТИГНАТ РЕЗКИ ИЗМЕНЕНИЯ В ПОВЕДЕНИЕТО НА ЛИЧНОСТИТЕ. И ТОВА ТРЯБВА ДА НИ ДАДЕ НОВА ФОРМА НА ОБЩЕСТВОТО. ОЩЕ ОТ РАЖДАНЕТО НИ, ЩЕ БЪДЕМ ОБУЧЕНИ ДА ПРАВИМ ТОВА, КОЕТО ОБЩЕСТВОТО (А ВСЪЩНОСТ - ОЛИГАРХИЯТА) ИСКА ОТ НАС. НИЕ ПРИТЕЖАВАМЕ ТЕХНОЛОГИИ, ДА ГО НАПРАВИМ ОЩЕ СЕГА. И НИКОЙ ВЕЧЕ НЯМА ДА Е СТОПАНИН НА СОБСТВЕНАТА СИ ЛИЧНОСТ. И НИКОЙ НЯМА ДА МОЖЕ ДА КАЖЕ НЕЩО ПРОТИВ, В КАКВА ЛИЧНОСТ ЩЕ

СЕ ПРЕВРЪЩА, И НИКОЙ НЯМА ДА ИМА НИКАКВО МОРАЛНО ОСНОВАНИЕ ДА ОТКАЗВА ПРИДОБИВАНЕТО НА НОВА ЛИЧНОСТ, АКО СТАРАТА Е АНТИСОЦИАЛНА.“

 

А Иисус Христос казвал: Аз дойдох в името на Отца Небесен, и те не ме приеха, а онзи, който ще дойде в свое име, и ще възседне в храма, него ще го приемат.“ Те очакват своя месия, своя Христос, своя Мошиях, и той ще е синът на дявола - Антихрист.

 

 

Антихрист, синът на дявола, ще излезе от еврейския народ, от Дановото колено, евреин от 12 поколения, Той ще е заченат от еврейка, проститутка, страшна блудница, която в Писанието се нарича Вавилонска блудница. Макар че Вавилонска блудница се нарича и цялата тази лукава система, която ще господства в света. Зачатието му, съвсем няма да е непорочно, а даже ще е много порочно. Дяволът ще приеме образ на козел, и ще извършат с тази еврейка - проститутка, скотоложство (което, всъщност, вече отдавна трябва да е станало). И ще се роди син на дявола, и сатанистите от целия свят ще узнаят това, защото си имат свои апостоли и свои емисари. Те ще го подкрепят този младенец, ще го пазят и защитават... Той ще е много красив, много талантлив и много гениален. Външно ще изглежда, като човек без недостатъци. И той ще порази целия човешки род, с интелекта и гениалността си. И хората буквално ще започнат да го боготворят и да му се прекланят.

Но всичко това ще бъде предшествано от разобличаване на всичките политически лидери, и разобличаване на различните религиозни системи. Задачата на дявола ще е, да компроментира всички партии и всички религии, преди пришествието на Антихриста. Та като дйде антихрист, хората единствено в него да видят чистота. А в действителност, в него няма да има никаква чистота. Затова постоянно говорят, как един президент разобличава друг президент, един кандидат разобличава друг кандидат. И това се прави, за да се компрометират всичките религиозни и политически лидери, и да покажат на хората само една политическа личност, която ще изглежда безупречна, в очите на всички. И това ще е самият дявол, най порочната личност, за цялата човешка история.

А еврейският народ ще е авангардът, те ще са апостолите на сина на дявола. Освен малцината от тях, които са приели Православието и ще останат верни на Иисуса Христа, до край. А във всеки народ има остатък от божии избраници, които ще останат верни на Христа, до края.

А като слезе на земята Илия, заедно с Енох, ще проповядва, именно, на апостолите на дявола (евреите). Ще им проповядва, че те много се заблуждават. А Инох ще проповядва на всичките останали народи, на всичките останали племена. Проповедите им

ще са в унисон, те ще говорят в един глас, и антихрист с огромна ярост ще въстане срещу тях. Те ще бъдат убити, и това ще се случи в град Йерусалим. Антихрист ще забрани да ги погребват и те двамата ще лежат на земята, но на третия ден Господ ще ги възкреси от мъртвите. И моментът на техното възкресение, ще е сигнал, че настъпва Второто Пришествие (Христово).

На небето ще се появи знакът на Кръста, знамението на Човешкия Син...

Но това ще е предшествано от последната битка между силите на доброто и злото. Обобщеното название на тази битка е Армагедон. И както е казано в Писанието, - в долината Армагедон, ще се съберат народите и това ще е последната сериозна битка...


Извадка от 49 минутния филм:

https://www.youtube.com/watch?v=-v36R5ace6o

 

Превод, Григор Симов
(Преводът е по слух, и са възможни дребни грешки!)

 

 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28356993
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930