Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2014 00:43 - Който стреля с Град, от Град ще погине! Роман КОРНЕВ
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3064 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 14.07.2014 01:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След университета видях, как системата за залпов огън «Град» със залп от 40 ствола с бойни снаряди, не оставя нищо живо на площ от неколко хиляди квадратни метра. Разкъсани учебни цели, пробити с множеств осколки, макети.
Бях в дълбок шок, когато узнах, че украинската армия употребява «Градове» срещу жилищни квартали на Славянск и Луганск. И ето че на 11 юли, в селището Зеленополе, беше ударена от «Град» украинска военна част, но вече от страна на възстаналите лугански  опълченци. Повече от 120 украински войници и офицери от 24-та моторизована бригада, за броени секунди бяха убити или осакатени, а цялата техника и автомобилите беше изгорена.

image
Наверно украинските военни, гледайки как артиллерията им унищтожава квартали и предприятия в Новорусия, са мислели, че по тях никой няма да стреля с Град, и че цялата тежка техника е в техни ръце. Но излече обратното. Особената ирония е в това, че «Градът», убил украинците, бил техен, роден, собствен «Град», който бил на въоръжение в укроармията. С него украинските войници унищожавали Луганск. Но с атака на опълченците този артилерийский монстър бил завладян, заедно с боекомплекта. И много скоро изстрелял в обратна посока, убивайки войници от армията, която първа го употреби. Нима в това няма Прокоба, и логика?
И
се подеха вой и стонове от медиите на целия "незалежен" свят.
Разбира се, жалко за срочно служещите войници, които вече са се представили пред Бога, заради участието им в поганското дело, във войната срещу техните братя. Но всички трябва да помнят, че дигналият меч, от меч ще погине. А който е забравил, че и той самият е руснак, ще бъде
юда, трижди. 
Много е вероятно, «Градовете», с които стреляха по гражданите на Новрусия, скоро да започнат да стрелят в посока на Киев. И киевчани, които не спряха своето правителство да извършва престъпления в Новорусия, не трябва много да се пеняват.


В околностите на Луганск, впрочеем, боевете продължават. Градът всеки ден се разрушава с тежка артилериея, всеки ден гинат и опълченци, и мирни жители. И никога до сега т.н. международни «правозащитни» организации не бяха проявявали такова безмерно и подло равнодушие към съдбите на гражданското население и опълченците, които редовната украинска армия систематично унищожава, с тежка артилерия, с танкове и авиация.

Сега на Запад за масовите убийства в Украйна
, медиите на "световната общественост" просто мълчат. А за всеки загинал на Майдана писаха цели есета. Колко сълзи се проляха за либийските и сирийските бежанци. А западните "правозащитници" изобщо не виждат стотиците хиляди руски бежанци от Източна Украйна, .

 
Президентът на Украйна, халдейът Порошенко на 11 юли заяви, че «За живота на всеки наш военен, бойците ще заплатят с десетки и стотици свои».

Мисля, че в списъка на военните престъпници и врагове на руския и украинския народи, - този, по чиито заповеди сега се върши геноцидът в Новорусия, трябва да е на почетно място, и не трябва да се измъкне от наказанието. Както и неговите задкулисни господари.

13 юли, 2014

Превод, Григор Симов, от:
http://ronsslav.com/roman-kornev-primenivshiy-grad-ot-grada-i-pogibnet/




Гласувай:
5



1. nikikm - Мисля,
14.07.2014 01:32
" Мисля, че в списъка на военните престъпници и врагове на руския и украинския народи, - този, по чиито заповеди сега се върши геноцидът в Новорусия, трябва да е на почетно място, и не трябва да се измъкне от наказанието..."
Не Порошката, а Коломойски! И двамата са еднакво еднакво ГАДни,но тоя е по-вреден! Но,като се сетя за злобната крадла Тимошенко и човекоядецът и любовник, и адвокат по съвместителство,а вероятно за по-ефтино,всъщност няма значение-всички!Всички те не трябва да се измъкнат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28318987
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031