Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2017 18:15 - КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Антарктида: Движение към Разкриването
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 2155 Коментари: 0 Гласове:
1



КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Антарктида: Движение към Разкриването

Интервю на Дейвид Уилкок с Кори Гуд

21 февруари  2017 г.

Свободен превод от руски език със съкращения

Д.У.: Продължаваме с Космическото Разкриване. С нас е Кори Гуд. Кори, добре дошъл!

К.Г.: Благодаря. В последно време няколко пъти ме взимаха на срещи, които имаха най-вече конструктивен характер. Дадоха ни повече информация за Антарктида, за това, което е било намерено там и какво се прави с него. Казаха че смятат да представят сведенията на човечеството поетапно.

Имах редица срещи с Еншар (представители на Вътрешната Земя). Един път Еншар ме отведоха в Антарктида. Още през 1939 г. немска експедиция в Антарктида открила големи каменни плочи с древни надписи на тях. Изследователите направили множество снимки. След това немците започнали да изпращат там тайни експедиции. В пещерите немците видели артефакти от древна цивилизация. Но те просто махали артефактите, довеждали военен персонал и строели бази.


Немците отивали на Антарктида и извършвали разкопки тук и там. Това продължило десетки години. В края на краищата те започнали да работят с американците, с военно-промишления комплекс. От 1950-1960-те години немците и американците извършвали съвместни разкопки.

Някъде през 2002 г. започнали да привличат истински професори и археолози от университетите. Казали им, че след 14 години ще могат да съобщят на медиите за своите изследвания и да споделят цялата събрана информация.

В Антарктида открили древна технология. Намерили космически кораби, "разпарчетосани” за създаване на нова цивилизация, градове и пр. Учените открили места, където се намирали лаборатории за генетически експерименти, извършвани от обезумелите преадамити. Там видели всякакви видове хора, даже хора с опашки, джуджета, великани. Всякакви хора, наред с първоначалните преадамити, претърпели крушение някъде преди 55.000-60.000 години.

Д.У.: Кои са преадамитите?

К.Г.: Извънземна група, която някога населявала Марс и Малдек. След катастрофите, провокирани основно от техните собствени деяния и войни...

Д.У.: Това е било преди половин милион години?

К.Г.: Да. Преди половин милион години. След това бежанците прекарали известно време на Луната. После напуснали Луната. Изглежда били нападани и са били принудени да отлетят. Техните космически кораби били твърде повредени, за да напуснат Слънчевата система. Преадамитите извършили принудително кацане на Земята и решили да се установят на един континент, където била запазена работеща технология от Расата на Древните Строители.

Д.У.: За какво време говорим?

К.Г.: Според предадената ми информация, Марс и Малдек се взривили преди около 1,8 милиарда години. Единствената технология, с която разполагали преадамитите, била тази, която имали на трите космически кораба. Това били три огромни космически кораба-майки.

Д.У.: Когато разпитвах Пит Питерсон какво знае за Антарктида, той потвърди: «Готви се съобщение за откриването на кораб-майка». Той знаеше само за един такъв кораб с кръгла форма и с диаметър 48 метра, който бил намерен под леда.

К.Г.: Да, към онзи момент учените успели да разчистят територия с размер на океански лайнер и получили достъп до един от тези корби. Учените изучили това, което намерили вътре в кораба.

Д.У.: Учените влизали вътре в този 48-метров космически кораб и намирали кораби вътре в кораба-майка?

К.Г.: Да.

Д.У.: И успели да пуснат тези кораби?

К.Г.: Да.

Д.У.: В кораба-майка?

К.Г.: Не, извън него, даже в нашата атмосфера. Учените открили редица различни видове кораби, използвани за различни цели. Един от тях бил много богато украсен кораб с формата на ступа.

Д.У.: Като тибетските ступи?

К.Г.: Да. Наричали ги вимани. В ТКП (Тайната Космическа Програма) ги наричат вимани. Те се използвали само за превозване на знатни личности. Виманите били богато украсявани със злато.

Д.У.: Казвахте, че съществата в корабите били преадамити. Можете ли да дадете описание?

К.Г.: Ръстът на преадамитите бил 3,6 – 4,3 метра, имали удължени черепи. Те са много високи и слаби.
Изглежда известно време преадамитите били в конфликт с рептилоидите. Когато кацнали принудително на Земята, те установили контрол над рептилоидите. После станали редица малки катастрофи и преадамитите загубили властта, а рептилоидите винаги намират възможност да се връщат в моменти на слабост.

След катаклизмите на Земята преадамитите и рептилоидите сключили нещо като примирие, в резултат от което рептилоидите контролирали цялата Антарктида, а преадамитите загубили достъпа до своята древна технология и до своите библиотеки.

Хората, оживели в катаклизма, основно били резултат от генетични експерименти. Преадамитите създавали хибриди, защото не можели успешно да действат в нашата околна среда. Те създавали свои хибриди с хората, които живеели тук на Земята. След катаклизма една група от чистокръвни преадамити се преселила в Антарктида. Втора група чистокръвни преадамити се установила в региони на Централна и Южна Америка. Трета група, абсолютно от друга кръвна линия, обитавала Азия и Европа.

Д.У.: Бих искал да проследя връзката с библейските писания. Някои от тези писания, като Книгата на Битието, Книгата на Енох, били махнати от Библията. В Книгата на Енох се описват 200 паднали ангели, претърпели крушение на Земята. Те били гиганти, а после станали човекоядци, враждебни по отношение на населението на Земята. Осъдили ги на изчезване в резултат на голям потоп. Може би говорим за едно и също.

К.Г.: Преадамитите взели участие в грандиозен експеримент. Расите на генетическите фермери извършвали тук 22 генетически експеримента. Групата на преадамитите започнала да се асимилира и да се намесва в тях.

Д.У.: Да поясним за тези читатели, които не са запознати с предишните епизоди. Когато преди 500.000 години се разрушила защитната решетка, изградена от Расата на Древните Строители, след като планетата Малдек се взривила и станала астероиден пояс, веднага се появили така наречените извънземни раси на генетичните фермери и започнали да взимат ДНК от други галактики и да я смесват със земната ДНК.

К.Г.: Да. След по-дълбоко изучаване на руините, ние открихме помещения, редица коридори, организирани така, че можеше да се види монтажна плоча. Те бяха направени от сплав от злато и мед. Коридорите вероятно са служели за предаване на големи количества електричество.

Наблизо изследователите намерили генетични лаборатории, в които открили всякакви видове същества, намиращи се на различни стадии на развитие. Изглежда това са били частично технологични, частично биологически експерименти. Създавали зиготи, а после ги имплантирали в човек или животно. Така генетичните фермери ги отглеждали като в инкубатор. Преадамитите взимали цялата технология от големите кораби-майки.

След последния катаклизъм никой от оцелелите преадамити нямал достъп до своята технология. Една група се установила в Азия, други се оказали в Южна и Централна Америка. Те вече не можели да общуват помежду си, били разделени. Между тези две кръвни линии винаги имало нещо като конкуренция, дори преди катаклизма. Кръвната линия на Илюминатите води своето родословие от преадамитите.

Д.У.: В Книгата на Енох тази група се описва като падналите ангели. Вие казвате, че преадамитите имали удължени черепи. Всичко пасва в сюжетната линия на падналите ангели?

К.Г.: Да, това е фабулата за падналите ангели.

Д.У.: Къде се развивала културата на преадамитите? Къде се криели в Америка след катастрофата?

К.Г.: Те създавали свои анклави в Южна и Централна Америка. Анклавите се разполагали около други структури на преадамитите, които сега остават разрушени след катаклизма. Ставали силни земетресения и много колосални здания просто се разрушавали и отивали под земята.

Преадамитите управлявали полукълбото. Те смесвли своята генетика с генетиката на някои местни племена в Южна и Централна Америка. Затова имаме същества с удължени черепи, с различен цвят на кожата и различна генетична смес. Религията на Илюминатите в голяма степен се базира на това, което правели преадамитите. Затова сега виждаме, че множество известни хора неотдавна посетиха Антарктида, включително Джон Кери. Там отидоха дори представители на кралското семейство.

На корабите-майки се намират множество същества в състояние на стазис. Получих следната информация. Оцелели преадамити се поставили в състояние на стазис още преди катаклизма, който се случил преди около 12.800 години. Те още не са разбудени. Учените се опитват да решат какво ще правят разбудените преадамити.

Археолози и сътрудници от различни университети, които извършвали разкопки, използвали огромни електромагнитни подводници за превозване на много археологически артефакти и за укриването им от човечеството. Артефактите се пазели в огромни складове. Някои артефакти изследователите изпращали в Антарктида, именно за тях учените се канят да съобщят публично.

Освен това те отстраняват всяко тяло, което не прилича на човешко. Много човешки тела... Тези хора не изглежда да са били роби. Те са облечени с туники, обвезани със златни нишки. Приличат на представители на знатното общество.

Изглежда се планира «изчистено» разкритие, а после, с течение на времето, ще ни разкрият Тайната Космическа Програма. И ще кажат: «Ох, впрочем да, ние получихме доста напреднала Тайна Космическа Програма, и като бяхме на други планети, открихме руини, които много приличат на тези, които открихме в Антарктида". Т.е те смятат да разтеглят разкриването на информацията в течение на десетилетия, а не веднага да ни разкажат за намерените кораби, за високите технологии и за извънземните.

К.Г.: За да се задържат на повърхността, Илюминатите скриват определени артефакти. И се твърди, че нашата цивилизация е само на 6000 години.

Д.У.: Значи Вие твърдите, че сега действително се откриват генетични останки?

К.Г.: Да. Под леда са намерени множество същества, които приличат на хора. Очевидно те са били подложени на удар от огромна океанска вълна, която след това мигновено е замръзнала. Учените на шега наричат тази картина «Помпей на леда», поради вида, в който са намерени телата - натрупани едно върху друго.

Д.У.: Можете ли да опишете това, което сте видял лично?

К.Г.: Откараха ме на Антарктида с един от яйцевидните кораби на Еншар. С нас беше Гонсалес. Видяхме тела на преадамитите. Аз лично видях хибриди в позата на зародиш, джудже с опашка, с размер около 25 сантиметра. Всичките тела са замръзнали.

Групите от Вътрешната Земя ни преведоха през една още неразкопана стена. Наблизо продължаваха разкопките на пълен ход. Еншар ни преведоха през стената и се оказахме в осветена стая. В помещението имаше много свитъци и книги. Очевидно това е било библиотека. Отвориха сандък и слагаха в него метални свитъци, покрити със символи, които сякаш бяха изрязани с лазер. Свитъците изглежда бяха от калай. Изглежда взимаха тези свитъци, преди до тях да се доберат хората, които извършваха разкопките. Когато си тръхнахме, натовариха всички свитъци на кораба.

Д.У.: Кори, благодаря. Благодаря и на всички зрители и читатели. Бъдете уверени, че сме на пътя към пълното Разкриване. Благодаря за вниманието!

Целият текст на руски език:

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=315

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2572965
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол