Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2017 14:34 - На Оброчище - общуване с невидимото
Автор: paralelno Категория: Лични дневници   
Прочетен: 920 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 18.06.2017 14:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Винаги, когато съм на Оброчище, в беседката, влизам в мисловно телепатично общуване с пазителите на знанието в коридорите на Знанието, които се намират там. Посланието, което сега получих, е това:

image


"Сърце могъщо в пламъци бушува, но огънят не го изгаря, не го изпепелява. Огънят му помага да се трансформира, да се пречиства в пламъците му и да се освобождава от онова, което е тленно, за да остава енергията, да остава събраното в него - любов, доброта, копнеж, реализация, стремеж към истинска, пълноценна, всеотдайна, всеобхватна любов. Така горят сърцата на много човеци на Земята, но много от тях не знаят как да не изгарят в тази болка.

Нужно е да учиш хората как да се пречистват в този огън, в който сърцето гори – без да изгаря, без да прегаря, а да се пречиства и да се възражда. Могат го, но само тези, които истински и всеотдайно, без самозаблуди избрали са напред да вървят. Ти откриваш тези хора - имаш усета да ги подпомагаш, избирателно, да им подаваш тези знания, от които всеки е готов да поеме - толкова, колкото може да обработи със съзнанието си. 

Не само сърцето в огън гори. В песен душата е обгърната – песента на жизнерадостта, на възраждането, така, както птичките пеят. Така пее и душата, защото знае, че тук на Земята тя се пречиства и се възражда, но много хора не чуват тази жизнерадостна песен, песента на душата си, а чуват само звуците на болката, на травмите и в тях оплетени стоят, не могат песента да чуят, такава, каквато душата им в звуци облича. Подпомагай хората тази песен да я чуват и да я следват. 

Телата са материя, поела много от изживяванията на Земята. Трудно им е на хората тази материя да поддържат, защото тя от фини енергии е изтъкана, а медицината не знае как тези фини енергии да поддържа в мир и хармония помежду си. Точно тези енергийни нишки в телата на хората изграждат новата материя и преобразуват телата. Това знание ти е нужно, за да знаеш как плътта да възраждаш. Нужно ти е това знание, ще го придобиваш и все повече сред хората ще ползваш. 

Слънце огрява небесната шир, но енергията на слънцето трудно до хората достига, защото блокирани са за нея. Не могат тези слънчеви лъчи тъмнината да пробият, която хората от страхове около себе си са изградили и това ги прави подчинени, вяли, измъчени, тъжни, страдащи, невярващи. Тази тъма, около тях изтъкана - от страхове, е нужно да се разпада, за да може знанията, мъдростта и помощта на слънцето до тях да достига и помощ да им оказва. 

Корона на главата си всеки носи - тя е резултат от делата и от живота. Повечето хора страдат, защото не възприемат победите си като такива, а ги приемат като мъчение. Учи хората как тази корона с радост да носят и да й благодарят за това, което тя им дава."

Във фонтана в беседката – Оброчище – 17.06.2017г

image




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: paralelno
Категория: Лични дневници
Прочетен: 566698
Постинги: 449
Коментари: 53
Гласове: 681
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031