Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2019 17:15 - Любящо Пространство
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 498 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 12.11.2019 19:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Отдавна искам да ви разкажа едно вълнуващо преживяване, което промени напълно и реално моите представи, даде ми да почувствам, това, за което само бях чела и чувала.
И така ... в един горещ летен ден, вървяхме с моя син из града, в който живеем. Слънцето силно печеше и усещането наистина беше неприятно и тежко. Помислих си колко е горещо и че е мъчително под палещите лъчи дори за кратко да повървиш, и тогава започнаха да се случват разни неща. От някъде се появиха облаци, закриха Слънцето и направиха сянка, задуха лек, приятен ветрец. Беше бързо и внезапно, съвсем неочаквано и ненадейно. И двамата вперихме благодарни погледи в небето. Но това, което най-много ме изуми беше усещането - усещането за Пространството, за въздуха, който ни обгръщаше, заобикаляше. Аз почувствах, че всичко това, което е около нас е живо и разумно, почувствах го как трепти високочестотно, почувствах, че то взаимодейства с нас. Почувствах, че то е любящо, нежно и загрижено, че то знае това, което мислим и чувстваме, че то има желание да прави добри и мили неща, и те не са никакъв проблем за него, и са напълно във възможностите му. Това осъзнаване и усещане ме разтърси из основи, преобърна всичките ми натрупани матрични представи. Мили хора, аз вече знам съвсем лично и искрено, не защото съм чула и чела, а защото съм го преживяла дълбоко - всичко около нас е живо, всичко е Енергия, всичко е Божествено, всичко е пропито с Висшия Разум и още по-прекрасно с Висшата Любов. Ние сме потопени във всичко това, то е в нас и навсякъде около нас. То е отворено и толкова мило и нежно, то е грижата на Отца ни към нас. То знае абсолютно всичко за нас, за него ние сме прозрачни и няма тайни мисли или чувства, и дори без да изречем нещо, само да го помислим - То вече го знае. И ако ние сме в хармония и синхрон с Него, ако сме чисти и отворени, То иска да ни помага и облекчава, То иска да си общува с нас като добро и любопитно дете, за което ние сме важни и интересни, и то се стреми да ни зарадва и впечатли, само за да види нашата усмивка и да усети, че ние също го чувстваме, приятно ни е да сме Едно с Него, и да си взаимодействаме и общуваме. Това е велико, това разбива на пух и прах всичките ни илюзии за отделеност, за самота, за изоставеност, за живо и неживо около нас. Всичко е в нас и около нас напълно и абсолютно ЖИВО, но то е наистина деликатно и ненатрапчиво, по ангелски, затова То чака нас да се отворим за взаимодействие, да се синхронизираме с него, за да бъде взаимодействието наистина пълноценно, наистина взаимно и плодотворно, за да бъде творящо. И колко е важно какво има в нас, каква мисъл, какво чувство. Можем да пречистваме и засветяваме, можем и да замърсяваме и товарим. Можем да градим и творим, можем и да разрушаваме. Това е въпрос на нашия избор, на нашата отговорност, нашето участие и нашето присъствие в това Разумно, Любящо и Всезнаещо Пространство!
Благодаря за благодатта и благословиите, за защитата и покровителството!
С цялата ми Любов и Признателност!
   

image





Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. palada - Благодаря за откровението!
14.11.2019 12:52
Усещането да си в едно със всичко окръжаващо е повече от прекрасно! Аз съм имала само мигновени усещания от такъв род, не съм могла да ги задържа за дълго, но се надявам, че занапред те ще зачестяват и ще се превърнат в естествено състояние /както предполагам е вече при теб/. Достигане до усещане на Бог е бъдеще за всеки нас, но времето за всеки е различно, според мятото му в неговата си еволюция. А чудесата се случват непрекъснато около нас, само трябва да ги забелязваме и да вярваме че се случват НАИСТИНА! Хубав и щастлив ден за теб Деляна! Благодаря, че сподели!
цитирай
2. delianaangel - Благодаря!
14.11.2019 16:51
Светли и удовлетворяващи дни!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3185014
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031