Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2018 19:46 - Белегът на звяра вече е в България
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 4040 Коментари: 5 Гласове:
9

Последна промяна: 11.01.2018 16:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Готови ли сме да защитим свободата и неприкосновеността си? Да откажем роботизирането на хората? Да спрем поставянето на "белега на звяра" в телата ни и тези на нашите деца?

"И той оказваше натиск върху всички хора, малки и големи, богати и бедни, свободни и роби, за да им бъде сложен белег върху дясната ръка или върху челото, така, че никой да не може да купува или продава, освен онзи, който има белега - името на дивия звяр или числото на името му." текст от Библията
В началото личните карти, после притежателите им. Системата за контрол и власт се затяга с много "хуманни" и трогателно "благородни" мотиви. Заявиш ли свободна воля, различна от тяхната - системата те отхвърля и притиска.
Всеки гражданин ще може сам да реши дали документите му да са с чип. Това той трябва да посочи изрично при подаване на заявлението.
Ако откаже личните му документи да са с чип, трябва да има предвид, че няма да може да ползва електронни услуги на държавната и общинска администрация, които през последните години се увеличиха и предстои въвеждането на нови. Също така няма да може да се възползва и от електронното гласуване, ако бъде въведено такова.

Всеки ще трябва да направи избор, кое му е по-важно спасението на душата или удобствата на управлявания от "звяра" свят.

Изпълнява се пророчеството на св. Йоан Богослов и св. отрок Вячеслав.
Има информация, че в Чирпан и още няколко града е стартирало тестване на програмата и апаратурата за зашестиране на челото с изотопни лъчи. 
Очаква се да бъде въведена на по-късен етап в цялата страна. От 4 месеца вече поставят върху челата изотопни шестици. Засега зашестират единствено хората, които си изваждат задгранични паспорти. ....Но от януари тази година искат и за лична карта да въвеждат програмата с изотопите.
Като седнел човека на столчето и му пускали зелен лъч да облъчва челото, боляло, усещала се болка от натиска му.
Нищо не ти обясняват.
"И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ. И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име. Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест." Откровение 13 гл., Библия.

https://novotopoznanie.com/australia-began-mass-chipped…/
http://www.budnaera.com/201503/1506020282.html#ixzz53mkiY0bQ
http://e-zdravey.com/…/bibleysko-prorochestvo-shte-se-sbad…/
http://www.razkritia.com/…/%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%82-%D0%B8…/

image

image

image

image

image












Гласувай:
9


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. vesever - Ужас! Но не вярвам да могат да при...
10.01.2018 13:37
Ужас! Но не вярвам да могат да принудят хората за такава изродия. Предполагам, повечето хора няма да приемат.
цитирай
2. delianaangel - Вяра
10.01.2018 14:24
Вярвам, че много хора, повечето хора в България, няма да позволят, няма да допуснат това да им се случи, ще се противопоставят.
цитирай
3. penchoan - Времето е близо
10.01.2018 14:35
Напротив, повечето хора ще приемат белега на звяра. Това няма да стане чрез насилие, а доброволно. Който няма чип под кожата си, не може да купува храна в магазините, не може да си получи заплатата! Мнозинството ще си продадат душата.
цитирай
4. milady - това е писано в Библия, бесеберке
10.01.2018 16:04
добре е да внимаваме,
с четири очи и уши
хубава идея за пост
поздрави..
цитирай
5. vesever - Диде, и аз мисля, че в България хо...
11.01.2018 12:10
Диде, и аз мисля, че в България хората няма да го допуснат. На запад явно за по-манипулируеми....

Пенчоан, аз мисля, че земята е спасението ни. Хората могат сами да си произвеждат храната. Аз живея на село и отглеждам плодове и зеленчуци, всеки на село отглежда плодове и зеленчуци, а много от хората отглеждат и животни за месо, мляко, яйца...аз си вземам домашни яйца от съседката и домашно мляко от млекаря, и така не сме зависими от матрицата.
Обаче хората ги е страх да се върнат на село и да живеят както предците ни, предпочитат "сигурните" доходи от работодателя, който е експлоататор и и заробва.
Аз съм фрийлансър и нямам шеф, работя от вкъщи, колкото и когато поискам, сама си разпределям и времето, и интензитета на работа, мисля, че има мнго възможности хората да работят самостоятелно и за себе си, без да зависят от шеф и от системата...просто е нужна смелост да се противопоставят и да си върнат свободата.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183929
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031