Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2017 15:24 - Вместо да желаете, трябва да твърдите, че всичко ВЕЧЕ се е получило и да благодарите с душата, от все сърце
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 900 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Приветствам всички, привлечени от това послание!

Човечество, изпитвам чрез вас невероятен възторг, свързан с пробуждането на все повече хора, с всеки изминал ден, по цялата планета и вече няма никакви съмнения, че скоро общата човешка осъзнатост ще достигне нивото, което може да бъде наречено "критична маса". Постигането на това ниво, позволява на Прехода да стартира финалния процес за възнесението на Гая и тези от светлите ѝ жители, които са готови, понеже, главния вселенски закон за свободната воля, ще се прояви.
Само, ако знаехте, колко са много в звездното небе тези, които искат да се срещнат с вас, нашите земни братя! Но не можем да започнем решаващата фаза без съответната земна молба — това би означавало намеса в свободната ви воля.
Ако земните управници не излязат в най-близко бъдеще с всенародно обръщение, в което да заявят за приключването на стария курс; обръщение, в което, най-накрая, ще разкрият истината, че извънземните ви братя са тук отдавна и са готови да започнат процеса. Ако не излязат с такова заявление, се обричат на незавидно съществуване по планети с по-сурови условия от земните, но вече без подкрепата на тъмните си спонсори.
Обричат се, не защото някой иска да ги накаже. Просто, огледалото на живота отразява всичко, което е проектирано чрез тях върху народите или с мълчаливото им съгласие.
В случай, че се случи всеобщо обръщение в най-скоро време, всеки от тези политици, безусловно, ще се възнесе по закона за жизненото огледало, което отразява народната благодарност - нали хората усещат с цялото си сърце, че оковите им падат и тази благодарност към Всевишния, ще повиши вибрациите до необходимото за възнесението им ниво, поради интензивната човешката реакция на голямо количество хора.
В случай, че такова обръщение не се състои, прехода на тези хора, които са пробили през тъмнината на невежеството, ще се състои и без него, пробуждането на земните хора за истината е с такива темпове, че критичната маса, необходима за масово възнесение — по всички признаци — ще се получи много бързо.
По мои наблюдения, може да стане още през първото полугодие на 2017 година.
Хора, не очаквайте! Очакването не е помощник.
И не желайте прехода. Когато много искаш нещо, не идва.
Искането (желанието) е затвърждаване на факта, че нещо го «няма, и затова го искаш». Вселената го възприема буквално и точно проектира в реалността ти желаното: «желаеш липсващото» Изпълнява се буквално.
Това е още един капан на стария режим — те са внушавали дълго чрез литература, кино, песни — че, колкото по-силно искаш, толкова по-бързо ще го получиш.
В реалността — желанието е отблъскване на желаното.
Някога Буда е казал, че всички страдания произлизат от желанията и е напълно прав.
Вместо да желаете, трябва да твърдите, че всичко ВЕЧЕ се е получило и да благодарите на Вселената за него. Да благодарите истински, не с думи, а с душата, от все сърце.
Индикатор за искреността ти е сълзата на щастието…
ОМ, ОМ, ОМ

Информация получена от Каа,
Записал: Брамин

Превод: Йосиф Йоргов
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=10627

image




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3205755
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930