Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2017 19:44 - Белега на звяра
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1564 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 10.01.2017 21:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Готови ли сме да защитим свободата и неприкосновеността си? Да откажем роботизирането на хората? Да спрем поставянето на "белега на звяра" в телата ни и тези на нашите деца?
"И той оказваше натиск върху всички хора, малки и големи, богати и бедни, свободни и роби, за да им бъде сложен белег върху дясната ръка или върху челото, така, че никой да не може да купува или продава, освен онзи, който има белега - името на дивия звяр или числото на името му." текст от Библията

В началото личните карти, после притежателите им. Системата за контрол и власт се затяга с много "хуманни" и трогателно "благородни" мотиви. Заявиш ли свободна воля, различна от тяхната - системата те отхвърля и притиска.

Всеки гражданин ще може сам да реши дали документите му да са с чип. Това той трябва да посочи изрично при подаване на заявлението.

Ако откаже личните му документи да са с чип, трябва да има предвид, че няма да може да ползва електронни услуги на държавната и общинска администрация, които през последните години се увеличиха и предстои въвеждането на нови. Също така няма да може да се възползва и от електронното гласуване, ако бъде въведено такова.

image

С умела пропаганда Австралия започна масовото чипиране на хора Австралия може да се окаже първата страна в света, която прилага имплантиране на микрочип сред населението си безпрецедентно. В световен мащаб се предвижда до 2017 година по-голямата част и от американците да бъдат с подкожен чип. По всичко изглежда, че Австралия започва да ги изпреварва. Европейският съюз е на път да последва САЩ и Австралия със законодателен акт, но съпротивата на гражданите е по-силна отколкото отвъд океана. Според източници на CBS още през 2010 правителството на Австралия е изготвило план, който предвижда чипирането да стане масово от 2016 година. Сега той е на път да бъде приведен в действие, като тласъкът не е провокиран от реформите на здравната система, а от една умела пропаганда. Кампания, която се стреми да наложи идеята, че чипирането ще създаде на населението чувството за сигурност и така да получи всеобщо одобрение. Австралийската преса дори излезе с гръмки заглавия, че страната ще се възползва от непозната досега технология за чипиране.

Може да звучи като научнофантастичен сценарий, но хиляди австралийци са склонни да се превърнат в „суперхора“, които само с едно движение на ръката си ще отключват и заключват врати, ще пускат осветлението и ще съхраняват информация.
Шанти Корпорал от Сидни е пряк участник в този проект, след като под кожата и са имплантирани не един, а два чипа. Сега тя може да влиза в офиса или колата, без да е необходимо да носи ключове със себе си. Австралийката споделя още, че крайната и цел е да не се налага да излиза с кредитни карти и портмоне. Тя допълва: “Можеш така да устроиш живота си, че да не се налага да помниш пароли и ПИН кодове. Тази технология наподобява Paypass, така че се надявам в бъдеще да мога да използвам чипа, за да се разплащам“.   Микрочиповете са с големина на оризово зърно и могат да бъдат използвани за предаване на информация към смартфони и дори да съхраняват медицински досиета. Иновативната технология и изравняването на хората с роботи е нещо, което вероятно може да бъде продадено на аудиторията, за да може тя да бъде превърната в свръхчовеци. Ако дори частично придобиеш качествата на машина или компютър, това значи, че трябва да има някой, който да контролира тази техника. Дали някой смята, че световният елит няма да се възползва от възможността да контролира населението? Или вероятно много хора тънат в дълбока заблуда?Амал Графстра, който се смята за основателят на тази иновативна технология през 2005 година, наскоро оглави първите страници на пресата с единствения по рода си модел на имплантирано смарт оръжие. Разбира се той е ревностен застъпник за реализацията на този проект. Освен това написа книга, изнася речи и се появи в няколко документални филма. В интервю за австралийска медия Амал обяснява, че имплантираният в тялото му чип “дава възможност да се общува с технологиите. Това буквално е част от самия мен“ Шанти Корпорал пък добавя, че е израснала в свят, в който обществото е под контрол. То е доминирано от представата ни за супер герои, които хипнотизират населението в киносалоните по целия свят. Откакто гледам филми като „Матрицата“, „Терминатор“ и „Специален доклад“, винаги съм се чудела дали е възможно да живеем в такава реалност. Винаги съм си задавала въпроса защо всички не сме живи суперхора?
https://novotopoznanie.com/australia-began-mass-chipped…/
 http://www.budnaera.com/201503/1506020282.html
http://e-zdravey.com/…/bibleysko-prorochestvo-shte-se…/
 http://www.razkritia.com/…/%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%82-%D0%B8…/
image
image


image





Гласувай:
3


Вълнообразно


1. dartanjan - Белегът на авторите на звярът (п...
10.01.2017 20:02
Белегът на авторите на звярът (папството) е неделният закон , който е в директно противоречие с Божият закон. А Божият печат е Божият закон. Те са свързани с вярата и поклонението на всеки чоявек, а не с някакви измислени чипове. За Бог е важно дали човек се покланя на Него и изпълнява Неговата воля и закон или се покланя на хора и изпълнява чояешки закони.
Чиповете са начин да изместят погледите на хората които не четат Божието слово в грешна посока.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181323
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031