Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2016 17:00 - Кръгове и космически цикли
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1270 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 14.11.2016 18:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Интересно, есенният вятър пак ме довя на вълната на свещената геометрия image:) . В следната последователност. image:) 
Първо в последното стихче ми се завъртяха някакви затваряния на цикли, за да се отворят и започнат други, и кръговрати, и есенни въртележки. 
Днес пък ми споделиха снимки на охлювче, което рисува окръжност изключително точно и прецизно, като самата окръжност е от пунктирана линия също от кръгчета и то през точно определен интервал. Това си е сакрална геометрия! image:)
Или охлювът е мистик или някой от горните се е заиграл и го използва като пергел. image:) Като, за да бъде видяно творението на охлювчето в точния момент, преди да избледнее (което става много бързо) са били подредени много обстоятелства едно след друго. Така че, да не отиде напразно работата на охлювчето. image:) Горните не обичат нещата да стават напразно и ще направят чудеса ако нещо трябва да се даде като знак и да бъде видяно.
И докато разглеждам с интерес окръжността на охлювчето, си слушам радио и там Белинда Карлайл ми пее моля ти се за Кръг в пясъка, Circle In The Sand. Ееее. 
После се зачетох за космическите цикли, част от които се затварят 2017 година и ми попаднаха самички две клипчета с житни кръгове. Малко ще си почина, че ми се завъртя света. image:)

Ето материала за космическите цикли.

Влиянието на космическите цикли

Съществуват няколко космически цикъла, важни за вас в това време. Най-известният от тях е Прецесионният цикъл (или прецесията на оста), който се случва приблизително на всеки 25 920 години. Много от вашите древни календари, включително и календарът на маите, са основани върху прецесионния цикъл.
Има още три други цикъла, за които трябва да знаете. Първият цикъл е най-важен от тях. Той даже е по-силен от прецесионния. Ние го наричаме Галактически преход и ще го обсъждаме подробно в следващата глава. Другите два са относително по-слаби от първия и ще ги обсъждаме сега. Това са преминаването през Слънчевата система на кометата Ананутак, което се случва веднъж на всеки 10 500 години, и на планетоида Нибиру – приблизително на всеки 3 600 години. Няма изглед кометата или планетоидът някога да се сблъскат със Земята. Опашката на кометата закача атмосферата на Земята веднъж на всеки осем или девет преминавания. Гравитационното поле на Нибиру силно влияе върху Земята веднъж на всеки 12 преминавания. Освен това същества от етерните и небесните нива на Нибиру често общуват със Земята, когато планетоидът преминава близо до нея на всеки 3 600 години. За това свидетелстват записите на древните цивилизации.
В най-близките години ще се случат и двете събития. Ананутак (названието тук е много разтегливо – можете да срещнете тази комета и под малко по-различно име) ще направи следващото си преминаване през Слънчевата система през 2017 г., а Нибиру (известен също като „Пелин“ и „Планетата Х“) ще се приближи до Земята през 2030 г.
Може би вече усещате енергиите и виждате някои последствия.
Космическите цикли са катализатори за промяна.
Те задействат събуждането на душата. Ако душите не са готови за пробуждането, преходите често служат като изходни точки, които дават възможност на душите да се опитат да научат уроците си в друг свят, който може би е по-благоприятен за тяхната скорост на обучение. Повечето планети, предвидени за приемането на човешките души в периода на прехода, са осигурени със специално подготвени учители, за да имат изоставащите души повече възможност да научат уроците си.
Погрешно е да се смята, че всички души ще преминат в периода на тридневното прецесионно изравняване. Несъмнено много ще се възползват от възможността да преминат от една плътност в друга или пък да напуснат земния план и да се прехвърлят в астралните сфери на друга планета за подготовка за въплъщението им там. На този етап обаче само относително ма­лък брой души ще напусне Земята или ще се възнесе точно в този тридневен период. Понеже Галактическият преход (електро­магнитната нулева зона) продължава 150 години, земните души ще имат достатъчно време за прехода, пребивавайки в каталитичните енергии.
Прецесионното изравняване през 2012 г. подейства като тласък за ускоряване еволюцията на душата. През 150-годишния прозорец на Галактическия преход ще има още два такива „прехода“, които съответстват на небесни събития – единият през 2017 г., а вторият през 2030 г., както посочихме по-горе. Всички тези събития включват радикална еволюция (мутация) на земните души.
Преживяването на предопределените събития до голяма степен ще се определя от свободната воля. Вие притежавате свободната воля да прегърнете Божествените принципи на любовта, сътрудничеството, хармонията, състраданието, доверието и безкористното служене. Това значително ще облекчи преживяването на тези събития. Това може да бъде период на освобождаване вместо на поробване, смърт и разрушение. Изборът е ваш, възлюбени Творци.

Из Глава 7 и 8 от книгата „2012 г. Измененията на Земята и бъдещето на човечеството“.

https://www.facebook.com/1185886768164901/videos/1218785174875060/?pnref=story

image

image




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184033
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031