Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2016 19:30 - Възнесение на Земята (За прехода от четвърто в пето измерение)
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1330 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Отеца Абсолют - Възнесение на Земята 

(За прехода от четвърто в пето измерение)

Здравейте, любими мои деца!
Виждам, че мнозина от вас не могат добре да разберат, какво точно представлява прехода от четвърто в пето измерение, и затова ми се иска да се върна на тази тема.
В своето неотдавнашно послание ви разказах за признаците при пребиваване в четвърто измерение, а сега ще ви разкажа, как ще стане преминаването в пето измерение.
Навярно, някои от вас са забелязали, че вече ви подготвят за такъв преход и подготовката се състои в реализирането на мислите и намеренията ви почти мигновено.
За мнозина от вас сега е един вид «държавен изпит» — проверка на духовната ви зрелост и готовност да живеете в новата реалност.
Внимателно следете за всичко, което става около вас, понеже именно сега, ви се дават знаци и подсказки, които се сипят върху вас от всички страни.
При това, подсказките са най-различни: както за получаване на положителен опит, така и за отрицателен.
Внимателно изучавайте хората, с които ви среща живота: какъв опит трябва да получите от общуването с тях, какви свои отрицателни черти трябва да забележите и изчистите, какво да научите от всичко това.
Бъдете внимателни към повтарящите се знаци: цифри, думи, сънища, приличащи си ситуации.
Сега нищо не е СЛУЧАЙНО, понеже време за поправяне на грешките и недостатъците остава прекалено малко. Именно затова се стараят висшите сили да проведат обучението ви «самостоятелно», икономисвайки времето ви и устройвайки чести и сериозни проверки.
Тогава, как ще стане прехода в пето измерение на тези, които успешно минат този последен изпит?
Щом се научите да сътворявате действителността си със силата на мисълта, докато сте в четвърто измерение, щом усетите тази взаимовръзка и се научите да управлявате този Божествен процес, и най-главното – да носите отговорност за всяка казана от вас дума, мисъл, емоция, щом постигнете увереност, че всичките ви мисли и действия са насочени към висшето благо на всички, ще ви помогнат да преминете в новото измерение.
Веднага ще усетите разликата. Ще се намирате в обичайната ви обстановка, но заедно с това, ще получи различно оцветяване, други вибрации. Ще прилича, все едно сте излезли изведнъж от мъглата на слънчева светлина и слънцето ви заслепява очите.
Отначало ще има период на адаптация. Ще сте ту тук, ту там, но постепенно, окончателно ще се потопите в другата реалност, където ще въплъщавате в живота всичко замислено, играейки весело.
Вашето подмладено и силно тяло няма да познава умора. Ще стане леко и гъвкаво. Ще правите само това, към което се стреми душата ви и няма да забелязвате, как лети времето, нали то ще получи съвсем други параметри.
Повече няма да мислите за хляба насъщен, понеже в пето измерение всичко е организирано и работи като часовник. Там всеки получава необходимото му и ще се удивите, колко малко е нужно за пълното щастие, нали имате най-главното – живот в радост, любов и хармония.
Много скоро ще започнат да се създават такива общества, в които хората се привличат едни към други по вибрации и сходни енергии, за да нямат нужда да се нагаждат едни към други. Общуването им ще е «в унисон» — това, което наричате «разбиране от половин дума».
В това измерение ще живеят хора, които са преминали земните си уроци и проблемите, които са им «давали» в трето измерение за тяхно благо, и ще си идат завинаги. Ще ползват плодовете на своя духовен труд и ще се наслаждават на живота.
Благославям ви за това, родни мои, и много ви обичам!
Отеца-Абсолют, говори с вас.

Приела Марта, 25 септември 2016 г
Превод: Йосиф Йоргов
http://vozrojdeniesveta.com/voznesenie-zemli-o-perekhode-i…/
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=10167

image

 



Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183771
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031