Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2016 12:19 - Възнесение на Земята (Вашите природни способности)
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1062 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Отеца Абсолют - Възнесение на Земята (Вашите природни способности)

Здравейте, любими мои деца!
Днес ми се иска да споделя новина, която, надявам се, ще ви зарадва.
Става въпрос за природните ви способности, които с навлизането на Земята в пето измерение, ще се проявяват все повече и повече.
Вече знаете, че в обикновения си живот не използвате дори стотна част от заложеното по рождение, понеже, слезли в толкова ниски вибрации, неволно сте блокирали Божествените си дарове.
И ето сега, когато заедно със Земята се завръщате «в изходно състояние», в което сте били някога, способностите ви започват да се завръщат една след друга.
Първа се завръща при вас интуицията ви – този наистина Божествен инструмент, който развива все по-голяма чувствителност. Той ще ви помогне да определите безпогрешно това, което е истински ваше – независимо дали е работа, увлечения, срещнат човек, дом, вещ, страна – всичко възможно.
Вашата интуиция ще сканира буквално всичко, което срещате по пътя си и ще ви предлага безгрешни съвети.
Второто, което ще се пробуди във вас, е дълбоката ви памет. Тя ще ви води по живота, помагайки ви да вземате правилни решения при всяка трудна ситуация. Тя е добра помощничка на интуицията, понеже ще изважда на светло целия опит, който сте натрупали за многото животи, както на Земята, така и на другите планети и в други цивилизации.
При някои от вас, може да се появи ясновиждане и яснознание, които се изразяват в предвиждане на ситуациите, предвиждане на бъдещето, изхождайки не от логическите разсъждения, а основавайки се на ясното виждане на своето бъдеще — това, което се получава следствие прилаганите усилия в едно или друго направление на живота ви.
А при някои може да се активира канал за общуване с висшите сили. Ще могат да получават информация, която идва във вид на диктовки, стихове, кратки съобщения и дори като приказки и притчи.
Разбира се, това ще се проявява постепенно, при всеки по различен начин, но почти всички с времето ще започнете да разговаряте с висшия си Аз и с ангела-пазител – най-близките ви помощници, понеже никой не ви познава по-добре от тях и никой не може да ви даде по-добър съвет.
Но за да може да се прояви колкото се може по-скоро, не бива да го очаквате нетърпеливо и да се вслушвате безкрайно в себе си, а просто да работите над себе си, за да се повишават вибрациите ви със всеки изминал ден и състоянието на душата ви да е хармонично, спокойно и стабилно.
Медитирайте колкото се може повече, напълвайки със светлина и любов себе си и Земята, проследявайки всичките си мисли и емоции, без да замърсявате душата и пространството наоколо, както и Земята, с негативни енергии.
И тогава, скъпи мои, всичките ви природни способности ще започнат да разцъфтяват една след друга, като прекрасни Божествени цветя.
Благославям ви за това, скъпи мои, и много ви обичам!
Отеца-Абсолют говори с вас.

Приела Марта, 6 септември 2016 г.
Превод: Йосиф Йоргов
http://vozrojdeniesveta.com/voznesenie-zemli-vashi-prirodn…/
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=10106

image




Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184489
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031