Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2016 10:58 - Земното Възнесение - Божествена Воля и необратима реалност!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1147 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Андромедианите - Официална дружеска визита

Здравейте, наши скъпи земни хора!
Днес дойдохме с необичайно послание. То е адресирано не толкова до вас, колкото до тези извънземни цивилизации, които се канят да влязат във връзка с вас. И те ще го чуят. Но ни се иска много, вие също да сте в течение на преговорите с тях.
Скъпи наши братя по разум и съседи в Галактиката!
Обръщаме се към вас с голяма молба. Тя е по отношение на нашите земни приятели. Знаем, колко дълго очакват среща с пришълци от други планети, за които толкова дълго слушат и много ни се иска да не са разочаровани или, още по-зле, изплашени от срещата с нас.
За съжаление, много години ви е насаждан страх и враждебно отношение към извънземните, благодарение на многобройните филми и фантастични разкази на тази тема и в съзнанието на много хора е заседнала здраво мисълта, че не може да се очаква нищо добро от нас.
Затова ни се налага да вложим максимални усилия, за да разрушим този погрешен мит за страшните пришълци и да създадем, колкото се може по-благоприятно впечатление.
Затова ви молим да ги предупредите предварително за посещението си чрез надеждни контактьори, каквито вече има доста по Земята. Разкажете им, кои сте, и каква е целта на визитата ви.
Помолете да предадат това послание на най-високо ниво в държавното им ръководство, за да вземат необходимите мерки и да осведомят хората за предстоящата среща, за да се проведе спокойно, без паника и излишни емоции.
Много е важно, първата среща да даде желания резултат, т.е. земните хора да се убедят, че ние не сме врагове, а приятели, които са дошли на планетата с официална визита и да установим дългосрочен контакт и започнем сътрудничество.
В какво може да се състои? В най-различни области. Понеже сме на по-високо ниво в развитието си, на първо място, в духовното, най-важната ни задача е, пробуждането на човешкото съзнание за Божественото, за да разберат, че сме единни и равни пред Твореца и носим отговорност за общия ни дом.
А що се отнася до останалите области на сътрудничество, всеки си има своя програма и всяка цивилизация може да внесе значителен принос в преобразяването на Земята и в по-бързото ѝ придвижване към пето измерение.
Този процес вече е необратим и с радост ще помогнем на земните жители за преодоляването на тази последна граница и ще им предадем знанията и целия си опит в тази област, през който вече мнозина от нас са преминали.
И последното, за което искаме да помолим своите братя по Галактика. Направете всичко възможно, за да убедите, колкото се може повече хора, че земното възнесение не е измислица, не е мит, че е с Божествената воля и необратима реалност. И мислим, че ще ни повярват много повече, отколкото, на когото и да е по Земята.
Това бе обръщение на Съвета от старейшини на съзвездието Андромеда към своите звездни братя.

Приела Марта, 28 февруари 2016 г
Превод: Йосиф Йоргов
http://vozrojdeniesveta.com/oficialnyy-druzhestvennyy-vizit/
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=9413

image




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184660
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031