Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2016 12:00 - Възвръщане на личната сила
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1140 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Седмично послание на Хиларион 


Възлюбени,
Вие изпитвате ефектите на предишните енергийни приеми и се вглъбявате, тъй като излизат вътрешни прозрения. Завършва се много вътрешна работа, когато осъзнавате, че някъде по пътя сте станали наблюдател на собствения си живот. Това е мощна стъпка напред и тя ще ви служи добре, когато на повърхността излязат мисли. Тогава просто може да си кажете „О, това е стара енергия, нямам нищо общо с нея, избирам да я освободя”. Веднага я заменете с по-щастлива и силна мисъл, която ви кара да се чувствате добре и щастливи от нещо положително, което се случва в живота ви. Именно ВИЕ сте тези, които си възвръщате личната сила всеки път с една мисъл!

Да стоите в центъра си, без значение къде отивате, сега е важно, защото този процес ви поддържа чисти, за да може винаги да знаете кога енергията на другите се намесва в съзнанието ви и така можете да предприемете стъпки, за да го изчистите. За някои от вас, които са много чувствителни спрямо енергиите, това е много дискомфортно и изисква често почистване. Както казах миналата седмица, процес на Пълно енергийно почистване, Total Energy Clearing http://www.therainbowscribe.com/totalenergyclearing.htm, провеждан поне веднъж седмично е най-ефективен за бързото ви връщане в центъра ви, за да не страдате напразно, просто защото енергиите на другите – притеснения и тревоги, са навлезли във вашето поле. Помолих канала си да включи още веднъж линка в съобщението ни.

Онези, които следват собствената си звезда, вместо пътя, предложен или даден от другите, са на прав път. Вие имате в себе си всичко, от което се нуждаете и сте свързани с мъдростта и знанието на Източника. Сега бъдете проницателни, има мнозина, които се опитват да ви манипулират, заради собствената си материална изгода. Не се подлъгвайте от фалшиви предупреждения, които могат да ви изпълнят със страх и тревоги. Да оставате в тон с по-висшата ви мъдрост винаги ще ви поддържа в състояние на баланс и равновесие, които позволяват яснота на човешката мисъл, за да сте на правилния за вас път. Тези пътища много се различават сега и затова е важно да имате яснота на мисълта.

Като избягвате капаните в дневния ред на някой друг, вие живеете верни на себе си и пътят ви е чист от тежки емоции и драма, и става път, който е хармоничен и мирен, а това привлича хармонични събития и дейности към вас. Вие разрешавате на добрите неща, които са достъпни за вас, да получат база за връзка с вас. Много нови врати и възможности се отварят за вас, и благословиите и даровете на живота са нетърпеливи да навлязат. Наслаждавайте се на тези моменти. Не се отказвайте от собствената си способност да направите верния избор, дори когато попадате в неизследвана и непозната територия. Използвайте собствената си креативност и въображение, за да продължавате да създавате един нов свят, изпълнен с обещание и красота.

Тъй като продължавате да преминавате през големи промени и се учите да използвате способността си да се справяте с откритието, свързано с това, на което сте способни в тази нова територия, вие откривате себе си и започвате да изследвате безбройните възможности, които изникват. Синхронизирайте се с това ново приключение и започнете живота си отначало! Знайте, че това се случва сега и че вие сте неразделна част от всичко това. Вие сте толкова креативни и сте вдъхновявани от идеите, които ви се представят, за произведения на изкуството, разкази, музика и другите дарове, които чакат отвъд повърхността на новото ви аз!
До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Всички права запазени
Канализирано от : 2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
The Hilarion Connection©, Book One available here 
www.therainbowscribe.com
View video by clicking here 
https://www.youtube.com/watch?v=No-x-22GGGo&feature=youtu.be
Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.bg/2016/02/28-6-2016.html
http://therainbowscribetranslations.blogspot.pt/…/label/BUL…

image






Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184489
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031