Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2016 21:06 - Вълната, която идва
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1991 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 25.02.2016 09:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Седмично послание на Хиларион 

21-28 февруари 2016 г.

Възлюбени,
Тъй като енергиите още повече се засилват, трудно е да останете фокусирани за дълго време върху дадено нещо. Човешкият ум скача от една мисъл на друга без никакво логическо заключение. Това е случай на влизане в непозната територия, където всичко е възможно и където няма за какво да се хванете. Следователно е важно да знаете, че не се налага да правите всичко или да завършвате всичко в тези моменти; всичко, което трябва да правите, е да се пуснете по вълната, която идва, и да я преживеете – нищо друго не се иска от вас. Когато можете, изпращайте благословии на всеки и всичко около вас, включително и на общия ви дом – Земята, и вярвайте, че всички вие ще успеете.

Знаехте ли, че сте направени от чудесен материал – че идвате от звездите и от много различни планети? Сигурни сме, че знаете, но все пак не вярвате напълно, че това сте ВИЕ! Има преграда, която трябва да се преодолее, тази преграда е във вас. Не очаквайте други планети или извънземни да ви спасят, когато правите това, вие отхвърляте собствената си сила да творите и трансформирате света си. Това, за което сте помолени, е да обедините всичките си аспекти, съществото от Светлина и сянката си, щастливото и тъжното, храброто и страхливото, глупавото и мъдрото, да прегърнете и обедините всичките привидно безкрайни противоположности в себе си. Като правите това, най-добре е да опростите всички аспекти на живота си, за да може да елиминирате неоправдани очаквания в себе си и вместо това да се съсредоточите върху необходимото. Всички вие сте твърде взискателни към себе си, като се стремите да контролирате всичко наведнъж!

Мнозина от вас сега изпитват непрекъснати енергийни вливания и това ви поставя в позиция, в която никой преди не е бил, в напълно нова територия, която може да повлияе върху вашата чувствителност към енергиите, които се завихрят около вас, също непрекъснато. Ежедневното изчистване е абсолютно необходимо, особено на системата ви от чакри – започнете от Земната ви чакра, която се намира на около крачка под краката ви, всяка от седемте ви чакри и включително по-горните пет етерни чакри. Много пъти именно те се нуждаят от изчистване и пречистване, за да поддържат всички меридиани в етерното ви поле да работят на най-висша честота. Поне веднъж седмично правете упражнение за пълно енергийно изчистване Energy Clearing, което много ще ви помогне.

Тъй като човешката ви операционна система се приспособява към новото ниво на честота, има чувство за вътрешно усилване, когато новите ви аспекти започват да се срещат със системата ви. Ще изпитате по-големи нива на творчески идеи и изрази, които започват да се проявяват външно в света около вас по начини, които ви удивляват и вдъхновяват с красотата си. Осъзнавате, че самите вие сте тези, които контролирате ситуациите, които срещате, чрез това, което усилвате, фокусирайки се върху тях. Вие ставате част от космическия танц на живота и изразяването на това ви дава сили да продължите по този духовен път, който накрая води до майсторство на живота във физически план на съществуване и отвъд него.

Като навлизате в ритъма на творението, осъзнавате, че всичко е перфектно и това става вътрешната ви песен на вечно обновяващото се проявление на всичко, което е правилно и добро във вашия свят. „Всичко е перфектно и винаги е било така” може да стане песента, която да си пеете. По този начин вие привличате към себе си всичко, от което се нуждаете и което сте готови да имате. Като придобивате вътрешна хармония, се отваряте за разбиране на по-голямото цяло на съществуването и за значението на взаимодействието с всичко живо във всеки момент. С този опит идва изцелението и разширеното чувство на любов и свободата да проявявате на по-висше ниво на съществуване, което отваря много нови врати на възможности за вас.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Всички права запазени
Канализирано от : 2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
Превод:Tauno
http://therainbowscribetranslations.blogspot.pt/…/label/BUL…
http://elvenjewels.blogspot.bg/2016/02/21-28-2016.html

image




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. goro82 - В Светлина, Любов и Мъдрост да жи...
24.02.2016 21:21
В Светлина, Любов и Мъдрост да живея!
В здраве, Мощ и Сила вечна!
Само радостта Душата да изпълва,
в мир да сътворявам,
Изобилие за всички да създавам!
Вечен Благослов над нас да се излива
от Любящото, Прекрасно, Бащино Сърце на Бога!
Амин!
цитирай
2. delianaangel - Благодаря !
24.02.2016 21:39
Да бъде !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183752
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031