Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2016 10:25 - Съдбоносна година
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1256 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Съдбоносна година

Здравейте, скъпи мои!
Отново съм с вас, защото в този отговорен момент, много ми се иска да ви подкрепя със своите съвети и наставления.
Обяснявам, защо 2016 става преломна година, за което се говори в много послания от Висшите Сили.
На първо място, е преломна за вашето съзнание. Количеството натрупано за последните години информация, ще премине, най-накрая, в качество. Това подразбира, разкриване на телепатичните ви способности, умение да общувате със своите ангели-хранители, със своя висш аз, с духовните наставници, със същностите от Божествения свят.
Вече ще стане достъпно за всеки, който си го постави за цел, а не само за избрани, както беше преди. И това ще стане благодарение на Божествения канал, който е отворен от Твореца за всеки от вас и ще постъпват такова количество енергии с високи вибрации, че постепенно ще започнат да променят структурата на мозъчните клетки, залагайки в тях Божествен потенциал, който ще се разкрива при всички, които изразят намерение да тръгнат по пътя на духовното развитие.
Твореца дава еднакви възможности на всеки по Земята и само от вас зависи сега, как ще се разпоредите с този дар на Твореца.
Второ, тази година ще стане нов етап в развитието на човечеството благодарение на дългоочакваното равновесие на мъжките и женски енергии, а това кардинално ще промени, както политическия, така и социалния климат на планетата.
Всичко ще стане прозрачно, вече няма да могат да бъдат лъгани хората, защото съзнанието им ще израсне дотолкова, че няма да могат да избират лидери по инерция, по навик, безгрижно. Т.е. съзнанието им също ще се «уравновеси» благодарение на хармонично и «равновесно» изливащите се на Земята мъжки и женски енергии.
Трето, хората ще започнат да се обединяват, да се привличат един друг по вибрации, което ще предизвика образуването на високо развити и духовни общества, които са способни да създават селища и дори градове, основани на напълно различни принципи, на взаимно уважение, равенство и братство, за което толкова отдавна мечтае човечеството, но които е било невъзможно да се въплътят в света на трето измерение, в който съзнанието на хората не е дорасло до тях.
И последно, това е резкия подем, може да се каже, техническата революция в областта на енергетиката, понеже на Земята ще дойде огромно количество нови технологии благодарение на извънземните цивилизации, които вземат активно участие в процеса за обновяване на Земята.
Всичко това ще ви помогне да осъзнаете, скъпи мои, реалността на ставащите промени и ще укрепи вярата ви, че новия живот на Земята е съвсем близо.
С това спирам за днес и се надявам, че всичко казано от мен ще ви зарадва и ще ви даде нови сили да работите над себе си, за да продължите изкачването в света на пето измерение.

Исус бе с вас днес.

Приела Марта, 29 януари 2016 г
Превод: Йосиф Йоргов
http://vozrojdeniesveta.com/sudbonosnyy-god/
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=9301

image




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184077
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031