Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2016 19:43 - Любящ пример
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1167 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Седмично послание на Хиларион 
24- 31 януари 2016 г.

Възлюбени,
Тъй като енергийното вливане продължава, човешката ви операционна система приема информация, която е свързана лично с вас по време на духовното ви пътуване на живота. Има пряко взаимодействие, което започва да се случва, с Божествената ви Същност и това става внимателно в неочаквано време и място. Когато започнете да обръщате повече внимание на тези опити за комуникация, ще установите по-силна връзка с този по-висш аспект от вас. Ще е нужно известно време, така че научете се да сте търпеливи в този процес. Казваме ви това, за да знаете и да сте наблюдателни спрямо този процес.

Предстои много работа за тези, които са подготвени, и ще сте напътствани в тези занимания и дейности, които ще изискват вашето участие и помощ в предстоящите дни. Тази работа ще включва работа с по-висшите реалности, за да се завършат определени задачи, които да помогнат за стабилизирането на планетата и за нейната способност да получи по-висшите космически енергии. Тази работа включва усилване на вашата енергия, защото сега вие се придвижвате от задачата за повишаване на енергията си към следващата стъпка, която е поддържане и използване на енергията си. От наша гледна точка е чудесно да се види това и ние аплодираме всеки един от вас за постигнатото! Добра работа!

В голяма степен пътуването ви включва осъзнаване на собствения ви по-висш потенциал в ежедневието ви, така че ще има много възможности да излезете от статуквото и зоната на комфорт и тези възможности ще ви се представят. Излизането от зоната на комфорт може да е плашеща задача, но е наложително да го направите, защото вселената отговаря на тези, които се изкачват и започват да се движат напред в посоката, която ги повежда вътрешният им свят. Каквито и цели и мечти да сте подхранвали в сърцата си, изискват от вас да предприемете смела първа стъпка към тяхното проявление. Това не може да се случи, ако седите и чакате нещо да се случи! Просто започнете да го правите! Това задвижва силата, грацията и магията да го направите!

Мнозина от вас сега разпознават трансформациите, които се случват в онези от вашата сфера на влияние, и ние казваме, че това ще продължи да нараства през годината. Най-своеволните души сега се затварят в себе си и осъзнават необходимостта от различен стил на живот, за да подобрят съдбата си. Първоначално това може да са малки промени, като промяна на хранителните им навици, но накрая ще доведат до търсене на все по-голяма чистота на тялото, ума и духа. Възраждането на любовта започна да се разгръща на планетата ви! Това позволява на хората да търсят по-висши и по-мирни решения и разрешения на всичко, което те намират за предизвикателно в живота си.

В това вие сте сияен пример за напълно балансирана и интегрирана личност. Чрез любящия ви пример те откриват, че има по-добър начин и започват да търсят как също и те да станат такива като вас. Това е много положително развитие на събитията в ежедневното взаимодействие между хората и, да се надяваме, ще разшири съзнанието на всеки на вашата планета. Тъй като съзнанието на хората е осветено от живот според по-висшите принципи на поведение, на Земята се поддържа по-голяма Светлина.

До следващата седмица...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез: 2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminoshttp://therainbowscribetranslations.blogspot.pt/…/label/BUL…ity.com
The Hilarion Connection©, Book One available here 
Join The Hilarion Connection© Facebook Group here
Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.bg/2016/01/24-31-2016.html

image




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193573
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930