Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2015 08:03 - Матрицата на новия живот на Земята
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2369 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Астробюлетин септември 2015 / Матрицата на новия живот на земята / Всички и всичко се променя сега
Септември носи промяна. Вечната тема, надявам се вече погледната от друга гледна точка. Промяната като носител на възможности, на ново начало, на рестарт, на удовлетворяване на копнежите. Венерената ретроградност през август направи мнозина свръхчувствителни, свръхемоционални.
Избиха скритите копнежи, поставяни бяха въпроси около това, какво наистина е важно, какво е стойностно за нас. Същевременно „бившите” в живота ни се завръщаха, търсеха реабилитация или поне мирно разрешение и цивилизована раздяла. За всички останали, които не гледат на промяната по този начин, промяната донесе и ще продължава да носи усещане за загуба.
Това е илюзия! Нищо не си отива от живота ни, ако не си е изчерпало потенциала! А ако го е изчерпало- то наистина не ни е нужно. „Бедата” на съвременния, цивилизован човек се състои в това и ЕДИНСТВЕНО в това, че се държи здраво за старата матрица на живота. Тя отдавна се е разпаднала, но проекцията на нейното съществуване се поддържа изкуствено и илюзорно от хората на земята, за които всичко старо е добре познато и следователно сигурно, а всичко ново е опасно. Има прослойка в обществото, за която старото е доста благоприятно, но останалите, които са били в неблагоприятни условия, защо продължават с енергията си да поддържат тази заминала си третоизмерна вибрация???
Единственият отговор, който прилича на истина, е че се страхуват от промяната. Не защото тя е страшна, а някак си по навик, по- лесничко е да вървиш по утъпкана пътека, нали? Като споменахме истината, нека още малко се фокусираме в нея. Септември отново ще я извади на преден план и ще изисква ЧЕСТНОСТ – към себе си, честност към това, в което вярваме. И автентичност.
Към 17 септември Сатурн се завръща в знака на Стрелеца и окончателно освобождава „душата” и „скорпионите” от присъствието си. Ведно с него, за всички нас започва важния, преломен момент на етапен преход към петоизмерната вибрация. От края на юли започна изграждането на петоизмерната колективна матрица на новия живот на земята. Да си припомним- 2012 отскочихме от трето измерение, но чак 2014 успяхме да преминем към четвърто, и ето година по-късно сме се устремили към пето. Какво означава това? Че всички ще се събудим и хоп ей така ще се озовем в пространството на сърцето и любовта? Колко от четящите мислят така?…..хайде няколко минути да помълчим и да усетим възможно ли е това? За вярващия, за способния да го види с вътрешното си зрение всичко е възможно! За останалите преходът ще бъде такъв, какъвто успеят да го видят. Така наречената реалност е проекция на менталното поле и всички ние участваме в неговото сътворение. Ето защо повтаряме и повтаряме- нека миналото, всичко, което не върши работа, не ни удовлетворява, което правим по навик, а не с любов и творчество- да го пуснем да си отиде. И нека дадем ход и позволим да се материализира новата вибрация, новия живот на земята – хора и планета в пето измерение, сега!
Септември може да се каже е вероятно най-хубавия, най-благодатния месец на годината 2015! Цялата вибрация на момента е 8-ца (септември е 9, годината 2015 е 8ца, а 9 плюс 8 е пак 8!)
Префокусиране, префокусиране във възможностите!!! Движение по течението!!! С потока на енергията!!! И повече осъзнатост в мислите и действията.
Септември носи промяна, енергиите, които се смъкват на земята са много фини и елегантни, това в земно измерение значи „женска енергия”, която прониква нежно и внимателно, но дълбоко.
Променя се и се подготвя за преход физическото ни тяло, клетките, ДНК.
В момента тече пренастройка на клетъчните структури на физическото тяло в новите вибрации с всички произтичащи от този процес последствия- хиперактивност, лудо темпо, отслабване, светлинен стрес (да и такова нещо съществува като претоварване на физическата клетка със светлина), безпаричие (материята е по-инертна и изостава), безапетитие, бързо развитие на заболявания и съответно излекуване. Въобще скорост като тази на светлината!
http://bg.checkonline4you.com/astrobyuletin-septemvri-2015…/

image



Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184582
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031