Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2015 00:51 - Пътя обратно към Светлината
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1594 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

СаЛуСа
7 август 2015 г.

Скъпи души, нещата на Земята започват да се оформят по такъв начин, че скоро ще започнете да виждате посоката, в която ще продължи Човечеството. От объркването и несигурността ще излязат положителни знаци, които ще потвърдят, че промените се оформят за ваше добро. Ще осъзнаете, че се провежда „прочистване” и че много неща от старата парадигма са променени или премахнати. Това се подпомага от много души, които се пробудиха за истината и искат свобода от ограниченията на тъмните сили. Вие бяхте превърнати в роби, когато ви се отказа правото ви по рождение. Бяхте надарени със свобода от Бог и тя ще ви бъде върната, за да може Новата Епоха да ви донесе обещаното. Същевременно има ясни знаци, че толкова много от вас прегръщат истината за вашето съществуване и славното време, което ви чака. Ще е нужно време, за да може то да се прояви напълно и ние ви даваме категорични знаци за посоката, в която се отправяте, за да имате предвид позитивната цел. Зад кулисите ще има много групи, които подкрепят усилията ви и ви помагат да успеете.

Случват се толкова много неща, че ние можем да разберем колко е объркващо това за вас, но чрез фокусиране върху положителните аспекти на бъдещето ви не бихте били толкова объркани. Мащабите на това, което трябва да се направи, може да са огромни, но ние планирахме това преди много години и нещата ще продължат да се ускоряват след като се постави началото. Изчистването на „боклука” означава периоди на дискомфорт за вас, но ние се надяваме, че вие ще сте достатъчно пробудени, за да се справите с това. Както стоят нещата сега, вече е очевидно, че Човешката Раса трябва да продължи напред и да се подготви за идващите промени, които са за ваше добро. Ние гледаме на това като на вълнуващо време, защото вече можем да видим резултата, а и вие може да го видите след като ситуацията се изясни. Ние искаме да ви държим в течение относно това, което се случва, но все пак трябва да сме внимателни докато тъмните сили не бъдат поставени там, където повече няма да могат да се намесват в еволюцията ви.

Ние наблюдаваме всичко, което се случва на и извън вашата Земя и продължаваме да гарантираме, че няма намеса в напредъка ви чрез наблюдението на всички посетители, които желаят или да ви наблюдават, или да осъществят контакт. Това има общо с кармата от предишните ви действия и с „подобното привлича подобно”, което трябва да се позволи. Ние не можем да нарушим Вселенския Закон или да избягаме от последствията. Да, можем да даваме съвет, но крайното решение го взимате вие. В продължение на дълго време ви бе дадена свободна воля от Създателя и именно този фактор направи Расата ви особено интересна за други раси. Преди споменахме, че опита, който всички вие ще придобиете, ще ви е от голяма полза за бъдещата ви работа и там, където може да го споделите, ще спасите такива души от преминаването им през него лично. Ще откриете, че „споделянето” е качество на всички напреднали Раси и върви ръка за ръка с помощта, дадена на еволюционния ви път.

Сега много от това, което ви казахме, е доста над разбирането на повечето души, но вие има нужда да носите семената на знанието готови за мига, когато ще изпитате еволюционно разширение. Много от вас вече започват да разбират истината и това отвори очите ви за истинския ви потенциал. Досега умишлено бяхте спирани, но сега се разкрива толкова много информация, която повече не може да се задържа. Вие сте далеч по-велики отколкото си представяте, но ще разберете това скоро, когато съзнанието ви се разшири. Тъмните сили се надяваха да ви задържат докато успеят напълно да ви поробят, но сега е твърде късно и те нямат шанс да се възстановят. Те може да останат като трън в петата, но влиянието им намалява и е обречено да изчезне.

Фалшиви флагови атаки все още се случват на Земята, но няма да им бъде позволена намеса в напредъка ви и те по-скоро са кармични по природа. Сега най-голямата заплаха за вас е натискът върху валутите ви и хаосът е на път да настъпи. Ние може да се опитаме да помогнем във вземането на решение, но в крайна сметка вие решавате. Със сигурност промените са неизбежни и е очевидно, че старата ви финансова система е деформирана и е от полза само на тези от върховете на банковия свят. Ще бъде въведена справедлива система на разпределение и банките ще бъдат реорганизирани към по-управляем модел, който ще се отчита на хората. Много необходими промени са, така да се каже, „в процес на подготовка”, защото ние дълго установявахме причината за вашите проблеми. Бъдете сигурни, че в крайна сметка никой няма да бъде забравен, когато дойде преразпределението на парите ви. Обаче всичко това постепенно ще ви придвижи към нов начин на живот, където пари повече не са нужни, но не се притеснявайте за това, защото то е в бъдещето ви.

Знаем, че много от вас разбират, че в действителност всичко е в Сега и когато достигнете определено ниво чрез силата на мисълта ще сте в състояние да се придвижвате или назад, или напред във времето. Тъмните сили имат личности, които могат да работят на това ниво и като се замислите, не е трудно да си представите защо това би представлявало интерес за тях. Дори и така, на тях не им е позволено да пътуват където си искат и дейностите им са постоянно наблюдавани и те нямат свободата да правят каквото си искат. Тъй като ние имаме технологии,които могат да виждат през твърда материя, вие ще разберете защо сме уверени, че няма място, където те могат да се скрият.

Трябва да сте внимателни в заключенията си, когато видите обект в небесата, защото сега тъмните сили имат много собствени кораби, подобни на нашите. Това означава, че погрешно могат да ни бъдат приписани инциденти. Вие разбира се знаете, че в продължение на много години сме били в небесата ви и не се е случило нищо, което да бъде описано като застрашително за вас. Никога не сме ви давали причина да се страхувате от нас и внимаваме да не причиняваме действия, които биха ви уплашили. Наистина от известно време предприемаме действия, които са ви помагали и които не са били свързани с кармата ви. Скоро ще ни видите и ще ни срещнете като приятели, каквито сме и ще продължим заедно в светлото бъдеще, което обещава толкова много неща.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и както винаги се радвам да се свържа с вас и очаквам с нетърпение разгръщането на вълнуващите времена, които предстоят, радвам се да помогна в подготвянето на бъдещето ви. Скоро ще се срещнем открито и след това ще можем да работим пряко и заедно, когато си върнете предишното ниво на разбиране. Толкова дълго време вие се трудихте и работихте упорито, за да откриете пътя обратно към Светлината. Сега вие сте на този път и нищо не може да попречи на тази реализация и ние от Галактическата Федерация ще бъдем с вас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/08/7-2015.html

image



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184206
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031