Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2015 13:33 - Квантов скок напред
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2308 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

СаЛуСа
24 юли 2015 г.

Както винаги, на Земята се случват толкова много неща, за които не знаете. Външните знаци за тях са около вас и като цяло хората усещат, че промените се случват. Те може да не знаят какви са те сега, но чувстват фината разлика в енергиите около вас. С това идва чувство за промени, които са на прага на проявлението си и които се чувстват като силно положителни. Нещата ще продължат така и ще се ускоряват, докато накрая ще има извисяване, което може да се усети. Независимо от това някои няма да знаят, но тези от вас, които работихте, за да извисите вибрациите си, без съмнение ще постигнете това. То може да бъде първото ви положително усещане за промени и ние знаем, че мнозина ще се чувстват извисени от това, което се случва. Те ще продължат и няма да има връщане назад към старите по-ниски вибрации.

Едва ли не сте забелязали, че много режими срещат трудности да поддържат властта си над хората. Това ще продължи, докато старите се разрушат и тогава могат да бъдат въведени новите. Много души са се въплътили сега само поради тази причина и просто чакат възможността си да поведат хората в Новата Епоха. Много неща вече са планирани и чакат точния момент да бъдат въведени. Бъдете сигурни, че след като започнат сериозно промените, те ще започват да се случват много бързо. Всичко около вас е все повече знаци, които ясно показват неадекватността на старите системи и рухването на икономиките ви, които не могат да продължат в сегашната си форма. Решенията са намерени и когато изникне точната възможност да бъдат въведени, ще откриете, че напредъкът изведнъж ще отбележи квантов скок напред.

Тези, които имат интерес да поддържат старите начини, ще се противопоставят на промените, но напразно, защото планът е за промени, които ще ви водят все напред. Някои ще усетят, че новото може да дойде само, когато старото е премахнато, и ще се опитат да забавят напредъка. Те могат да имат само ограничено влияние върху нещата, които са в ход, защото моделът е определен. Толкова много неща чакат момента, когато могат да бъдат въведени. Поради липса на разбиране мнозина са стресирани от това, което им се случва, когато старото се разпада. Обаче, ако могат да видят далеч напред, ще разберат значимостта на това, което се случва. Промените ще са далеч по-мащабни, отколкото можете да си представите, но са необходими, за да ускорят извисяването ви в по-висшите вибрации.

Някои питат какво се очаква от тях да направят през периода на промените, а ние предлагаме да живеете колкото може по-нормално, позволявайки известни трудности. Те би трябвало да са краткотрайни, защото истинската причина за тях е, така да се каже, „за изчистване на масата” и за позволяване на проявлението на новото. Ще бъде изключително събитие, когато ние най-сетне ще можем безопасно и открито да се приземим на Земята, но това време е далече, защото трябва да сме напълно наясно с всяка възможна намеса от страна на старата йерархия. Докато времето минава, ние ще върнем представителите си, които са на Земята в готовност, чакайки да изиграят ролята си за въвеждането на промените. Всеки в крайна сметка може да бъде включен до известна степен, защото ще има толкова много неща да се направят. Обаче, както можете да си представите, когато имате предимствата на знанието и оборудването, те ще ви помогнат много да напреднете. Ние можем да ви помогнем да се справите с много задачи, които в противен случай биха били невъзможни.

Надяваме се, че започвате да усещате новите енергии и можете да поставите очакванията си много по-високо от преди. Много неща умишлено бяха скривани от вас, които биха повишили много стандарта ви на живот. Лесно ще се адаптирате към новите начини на живот, които ще бъдат представени на всички. Вече знаете чрез идеи, които ви давахме, потенциала на промените. Без съмнение това ще надхвърли очакванията ви и може да усетите, че най-големите промени са тези, които ви освобождават буквално от робството, в което имате малко свободно време, за да следвате личните си стремежи. С времето всичко това ще се промени, но първо ще изпитате живот без нуждата от пари, какъвто го разбирате. Вероятно ви е твърде трудно да разберете как може да живеете така, но е необходимо различно разбиране и подход в сравнение с това как живеете сега. Основната разлика е, че нуждите на всеки ще бъдат удовлетворени и няма да има недостиг.

Сега започвате да разбирате целта на живота на Земята, а в бъдеще ще е много по-лесно да се справяте с опитите си. За мнозина все още има предизвикателства и изчистване на карма, а понякога недовършени задачи, които може да продължават от минали животи. Това е времето за довършване на старите неща, но както във всичките си животи, вие сте се съгласили с план, който удовлетворява нуждите ви и помага на еволюцията ви. Всъщност нищо важно не става случайно, въпреки че изглежда така. Всички вие имате планове за живот, които са умишлено направени така, че да ви отведат напред в еволюцията и обикновено го правят, защото имате Водачи, които гарантират, че го следвате. Свободната воля е нещо, което обикновено се упражнява преди да се въплътите, но все пак крайното решение в живота е ваше.

Можете да погледнете назад в историята на Земята, като знаете, че сте имали принос в нея чрез многото си животи. Наистина, на човечеството му е дадена голяма възможност да създава собственото си бъдеще и това, което изпитвате днес, е резултат от вашия избор. В началото това ви беше целта чрез спускането ви през различните измерения и изгубване на връзка с истинската ви същност, вие определихте законите и правилата си на живот. Предизвикателството беше да видите дали бихте могли все пак да откриете Светлината и пътя си обратно към Бог. Ние чувстваме, че много от вас успяха и днес вие помагате на другите да намерят пътя си към Дома. Бяхте хвърлени в огньовете на човешкия опит и сега сте екипирани добре, за да помагате на другите, които следват същия път.

Скъпи души, има толкова различни обяснения за това какво е животът и за целта му. Може да е объркващо, но всеки път следвайте интуицията си и няма да сгрешите. Също така имайте предвид, че Водачите ви винаги се опитват да помогнат, но това, разбира се, е трудно, ако душата не е признала тяхното съществуване. Накрая ще намерите Истината, защото накрая само тя ще остане.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам на времето си с вас и знам, че много от вас се пробудиха за истината и са сигурни, че изоставят по-ниското измерение. Вие научихте уроците, които това измерение предлага и сега сте готови, ако желаете, да помогнете на други, които се стремят да открият истината. Галактическата Федерация очаква с нетърпение денят, който наближава, когато можем да се срещнем и да работим заедно в Светлината.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/07/24-2015.html


image



Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181308
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031