Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2015 11:50 - Активирането на новите способности !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1924 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.07.2015 12:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Плеадианците за активирането на новите способности
6 юни, 2015

    Приветствам ви, аз съм Туриус, началник на плеадианската земна служба.
    Струва си веднага да се отбележи, че Плеадите имат много планети и всяка от тях изпълнява определена роля на ниво цялата галактика. Някои от тях, сега решават глобални задачи по балансирането на енергиите между пето и шесто измерение, но в сегашния момент, са доста далеко от разбирането на тримерното пространство, в което се намираме сега с вас. И независимо, че по произход са много близки до земните хора, сега не могат да са подкрепа за хората и това не влиза в интересите им. Техни представители вече предаваха информация за Института по Интеграция, разказвайки за прехода, който се е случил преди в нашата цивилизация.
    В същото време, на Плеадите съществува друго наше общество, което е избрало различен път на развитие. По времето, когато повечето планети на Плеадите са взели решение да напуснат физическата реалност и да преминат на фино ниво, за да се окажат в пето измерение, ние решихме да не напускаме материалната реалност. Ние усещахме ценността да присъстваме във физическия свят и успяхме да съхраним биологическото си тяло, а по-късно осъществихме преход, не чрез отказване от физическото тяло, а чрез развитие на нови емоционални качества.
    Тези качества нашите представители успели да съхранят в гените си и да ги предадат на потомците си, които и досега живеят на някои от нашите планети. Именно нашето общество е станало предшественик на хората-плеадианци, които са дошли на Земята в началото на приказното време. Тези хора са наши непосредствени представители, преселили се на Земята и са запазили всички наши възможности. Впоследствие са се обединили с другите раси хора, които са съществували по това време на Земята и така се е появила единната човешка раса, която съдържа гените на всички предшественици.
    Плеадианските гени и нашите способности, които навремето са ни позволили да преминем на следваща степен от развитието, съществуват във всеки от вас. В настоящето време, ние виждаме своя пряка отговорност да подкрепяме хората в проявяването на нашите качества, и затова голяма част от вниманието ни е насочена към Земята. В полето на вашата планета присъстват голямо количество от нашите кораби, осъществяващи подготовка на множество хора и активиране на гените им.
    В тази статия искам да разкажа за тези възможности, които хората са наследили от нас и за това, какво ще позволи да ги проявите. За това, в какъв вид ние самите присъстваме на Земята и за тази подготовка, която провеждаме.

    ***

    Преди стотици милиони години, когато нашите представители са се появили на Земята, са били в същите материални тела, в които са съществували и на Плеадите. И за разлика от много други раси от приказната цивилизация, хората-плеадианци и преди преселването са съществували в материалната реалност. В същото време, те прекрасно са владеели своето емоционално тяло, което им е позволявало да взаимодействат с другите представители на приказната реалност, а също и менталното тяло, което им е позволявало да контактуват с финото ниво.
    Със своето внимание са присъствали в три пространства едновременно. Във физическото, което съответства на трето измерение; в четвърто - с което са се свързвали чрез менталното ниво; и в емоционалното - на което са притежавали качествата на петмерното съзнание. Затова, хората-плеадианци още от самото начало са били напълно готови да съществуват на пето ниво на съзнание за Земята. А тъй като при това са запазили и връзката с трето и четвърто измерение, са могли да взаимодействат с всички други жители на планетата и да подкрепят прехода им на пето ниво. На нашите представители на Земята, им е предстояло да станат точка на обединение за всички останали раси и да им предадат възможността за създаването на единно общество. По същество, хората-плеадианци са учители на цялата земна цивилизация.
    Благодарение на това, че хората-плеадианци са присъствали едновременно на три нива, са могли не само да помагат на останалите да преминат на пето ниво на съзнание, а също им е предстояло да станат основа за следващата цивилизация, която е трябвало да се развие на Земята. Благодарение на възможностите им, са могли да обединят в себе си целия опит на приказната цивилизация, която се е развивала на четвърто емоционално ниво, да го проявят и материализират вече на физическо ниво.
    Сега, всичко това, което са владеели в миналото приказните същества на фино ниво, хората са го наследили на ниво материални гени и могат да го проявят непосредствено в живота си. Гените на всеки от вас пазят наистина удивителен потенциал, който ви е предаден не само от вашите предци – плеадианци, но и от всички приказни раси, които са съществували по това време на Земята.

    ***

    Днес искам да ви разкажа, какво представлява генетичната памет, и как може да бъде активирана. Също така ще разгледаме, какви качества са възможни за възстановяване най-напред.
    Искам да кажа, че целия наш плеадиански проект, който съществува сега на Земята, е насочен точно към активиране на генетичната информация. Нали, ако качествата наследени от нас бъдат възстановени, пътя на човечеството ще се изравни от само себе си, в съответствие с вътрешното състояние на всеки един от вас. И тази заплаха, която в настоящия момент произлиза от технологичния начин на развитие, а също информационното влияние на системата върху човешкото съзнание, ще бъде отслабена дотолкова, че вече няма да има значение.
    Вътре във всеки човек, съществува особено усещане за правилната посока, усещане за вектора на собственото развитие. И само, защото не усеща подкрепа отвън, не вижда потвърждение на своите усещания, затова се поддава на стратегията, която е въплътена в социума. Днес ще ви разкажа, как може да се движите по пътя, разчитайки на собственото си вътрешно усещане, което се поражда от вродените възможности, за които не са нужни никакви външни обстоятелства.
    И така, като начало да разгледаме въпроса теоретично – какво представлява генетичната памет?
    Генетичната памет на хората е на ниво ДНК, вътре в клетките, но обикновено се използва едва около 10% от информацията, която е записана там. Това са най-необходимите гени, които отговарят за оцеляването на човека във физическия свят като биологичен вид. Всичко това, което е необходимо на организма ви за поддържане на своята физиология, за възпроизвеждане на потомство, търсене на храна и реализиране на всичко това, което подразбира устройване във физическия свят. Голяма част от тези активни гени работи безусловно, т.е. самият човек не може да ги включи или изключи. Те са като програми, които се стартират в момента на биологическото раждане или се включват малко по-късно, за сметка активацията на други, вече работещи гени.
    Например, половото съзряване става на възраст от 10 до 16 години. Този процес се стартира от гените, които отговарят за жизнената енергия на човека. И когато дойде времето, тази енергия включва тази част от гените, които отговарят за възможността да се ражда потомство.
    От биологична и социална гледна точка, точно от този момент, човек се смята за напълно окомплектован с тези гени, които са му необходими за живота и с това процеса на активиране, който е започнал с раждането му, спира. Това се проявява със спирането на растежа физически след 16-18 години, а също и с постепенното намаляване на жизнената му енергия. Нали, ако активиране на гени и вътрешна трансформация на организма не се придвижва, то няма и нужда да се поддържа високо ниво на жизнената активност. Обикновено, човек се успокоява донякъде емоционално и през следващите години наречени младост, започва да изучава този генетичен багаж, който е получил в наследство като качества и способности, и да ги въплъщава в живота.
    Но независимо от всичко, човек има още 90% генетични възможности, които не е активирал, а този жизнен път, който е избрал сега, може да е напълно различен. И причината е само в някакъв вътрешен ограничител, който в някакъв момент е казал на човека: «Край, стига, имаш всичко, което ти трябва». След което се смята, че човека вече е пораснал и всичко, което притежава е като даденост за вечни времена. Ще отбележим, че това твърдение е повече от обективно, нали всички знаят, че младостта завършва някога и след зрелостта наблюдаваме само понижаване на енергията и износване на организма.
    В същото време, този вътрешен предпазител, който заставя човека да ограничи процеса си на активация, не е нищо друго, освен програма, която е вградена в тялото му. Това е генетичен код, който работи на подсъзнателно ниво и не само блокира проявата на голяма част от гените, но и ограничава продължителността му на живот. Той е вграден в самата система на управление, за да направи от човека «биоробот», който има всичко необходимо за работа на технологичния процес, но не притежаващ възможности за самостоятелни действия във физическия свят.
    Всичко, което е нужно на биоробота се дава от самата система и на пръв поглед, човек няма нужда да активира собствените си свръхвъзможности. И тези единици на Земята, които все пак го правят, засега се разглеждат като някакви аутсайдери, изключителни хора, които могат да прилагат своите възможности само за забавление. Защо са му на човека изобщо да развива своите свръхспособности, ако не му позволяват да подобри живота си в социума? Ще може ли човек да печата сам пари или мигновено да отглежда храна от нищото, ползвайки новите си възможности? Или да има феноменална памет и ниво на интелект, физическа сила и здраве? Нали точно тези качества са необходими за живот в обществото, а способността да лети и мигновено да се премества в пространството, дори да са полезни, но отчитайки стремителното развитие на Интернет и скоростния транспорт, вече не са актуални толкова. Затова, за да се преодолее вътрешния предпазител, трябва да се реши главния въпрос - да се намери мотив за развитие на свръхспособностите. Нали, ако се появи вътрешно желание, ще се повиши и нивото на жизнената енергия, способна да стартира процесите на активация. И всякакви вътрешни бариери ще се окажат просто неспособни да спрат осъзнатия стремеж на човека.
    И така, в настоящото време, всеки човек, който се стреми да активира своите плеадиански гени, ще трябва да си отговори на въпроса - за какво да го прави? И колкото и да е странно, това е най-главния въпрос, който може да премахне всички вътрешни предпазители, поставени от системата.
    Генетическите кодове са блокировка и не могат да са ефективни в тази физиологическа обстановка, която се създава вътре в организма. Това е подобно на измирането на вирусите по време на заболяване, следствие високата температура на тялото. Така е и тук, човек живеещ на друга енергийна вълна, вече не дава на тези ограничителни механизми да изпълняват функциите си. Като начало, те се лишават от енергийно захранване, а след това изобщо ще ги разтворят вътрешните процеси, функциониращи на по-високи вибрации.
    Подобни механизми, живеещи като вируси в организма на човека от неговото раждане, по същество се явяват бутафория и измама. Нали, когато човек в хода на развитието си стигне до невидимата граница, след която може да стартира каскада от активации, този механизъм започва да сигнализира: «Ето, дошло е времето да пораснеш и да видиш суровата реалност». Или – «Време е да започнеш да печелиш, остави безплодните си мечти». Механизма буквално заставя човека да се потопи във вибрациите на социалната система, която след това, ще започне да определя нивото на жизнената енергия, достатъчна за организма му.
    За съжаление, в обкръжаващия свят, има предостатъчно потвърждения за истината в думите на този вътрешен механизъм. По-свободния начин на живот, е по-скоро рядко изключение и на човек му се налага да се поддаде на този вътрешен глас, който често наричат трезво здравомислие. Той като вътрешен съдия, понякога укорява, говорейки за дълг пред родители и семейство или призовава към порядъчност, или към достойно поведение на «човек с висше образование». Той има цял арсенал от програми, които се задействат в различни жизнени ситуации. Но при всички случаи, работят като вътрешна сирена за опасност, която предупреждава за вътрешно «прегряване» на системите за адаптация на организма, към обичайните социални условия.
    Т.е., щом човек започне да мисли, да извърши нещо извън стандартните програми, които съответстват на обичайния му начин на живот, и които са способни да повишат вибрациите му, веднага се включва сигнализацията. Нали човека ще започне да живее в други енергии и този ограничаващ механизъм, който поддържа социалната му роля, постепенно ще излезе от строя. Той просто ще започне да греши, ще започне да прекъсва и самият организъм ще изхвърли неработещата конструкция. Тези нейронни връзки, които преди са поддържали работата му, ще се разтворят и на тяхно място ще дойдат нови, по-гъвкави и готови за промяна.
    По този начин предпазителя, който се задействал в живота на всеки човек и го е заставял да «порастне», е някакво плашило, което временно е замъглило съзнанието, използвайки ефекта на изненадата. Този инструмент за сплашване, за системата е основен. По този начин, започва да предупреждава човека за мнимата опасност, дълго преди приближаването на енергийния праг, след който губи контрол над него. По същия начин, предпазителя действа и после, когато човек по мнението на системата, започне да се оглежда наоколо и да търси възможност да свие от утъпкания път, който своевременно е маркиран и оборудван с указателни знаци, определящи последователността на действията му.
    Разбира се, този вътрешен глас има много мощен коз – всички външни събития ставащи в системата, са потвърждение на думите му. И навярно всеки от вас, който чете тези редове, ще попита: «А има ли поне един човек, който е преодолял тази вътрешна бариера и е започнал да живее свободно? Ако видя такъв, вероятно, ще започна да постъпвам по друг начин!».
    Действително, всички хора на Земята, независимо от вътрешните възможности, които притежават, трябва да действат в социума и той определя стремежите им. Затова отново допираме до въпроса за мотивацията и възможността за прилагане на новите възможности в социалните условия. Следва да се признае, че активацията на гените ще стане само в този случай безпрепятствено, ако социума е заинтересован да реализира истинския потенциал на хората.
    При това искам да отбележа, че на Земята вече има много хора, преминали през тази мнима бариера и живеещи на по-високи вибрации. Сред тях има много талантливи и нестандартни, които търсят възможност да приложат своите творчески способности в изкуството, науката, предприемачеството и дори в политиката. В същото време, стандартните програми, чрез които общува вътрешния предпазител, се възприемат от тях като нещо скучно и неинтересно, а понякога и като нещо непоносимо.
    Предпазителя не само говори вътре, но и потвърждава думите си материално, насочвайки вниманието на човека към съществуваща възможност, която действително е реална. Най-често, такава възможност е точно този утъпкан път, който е приготвен за повечето хора, дори като правило, той не съответства на вътрешните човешки желания. И имайки усещането, че в бъдеще няма да успее да се отбие от това маркирано трасе, има усещането за капан в това, често примамливо предложение.
    Например, на художник или музикант предлагат голям договор, който решава финансовите проблеми за много години напред, но при това в него са вписани условия, които не са му приятни, но които трябва да изпълнява. Предприемач може да сключи изгодна сделка, която също може да ограничи свободата му и възможността за участие в нови проекти. Такава форма за контрол над хората, е много разпространена в системата, и колкото е «по-високо» по ниво на енергии един човек и е по-свободен вътрешно, толкова по-примамлив и внушителен договор му предлагат. Системата действа като ловджия или рибар, където за всеки вид риба си има своя примамка, и колкото е по-голяма рибата, толкова трябва да е по-голяма и примамката. Системата дори може да не я яде тази риба - на нея и трябва просто да ограничи плаването й в пределите на такова пространство, в което може да бъде наблюдавана и контролирана.
    Тези хора, които не пожелаят да захапят стръвта, предложена от системата и не слушат предупрежденията на своя вътрешен предпазител, често се оказват много по-свободни, от всички останали. От една страна, не се съгласявайки с примамливото предложение, ограничават скоростта на своето социално развитие - нали избягват удобните скоростни трасета. Но затова, при избрана посока за движение, могат да свият всеки един момент по всяка пътечка и дори да се разходят през непроходими пущинаци, в които няма да надникне никой друг.
    Следвайки гласа на собствената си интуиция, често намират такива ходове и начини на живот в социума, които не е забелязвал никой друг и често стават изобретатели и първооткриватели на нови възможности. Те стават притежатели на нови инструменти, които, след това, започват да споделят с другите хора.
    Например, това може да бъде нов подход в музиката, способен по-точно и съвременно да изрази чувствата на музиканта или технологично решение, което прави човека по-свободен. Системата като види ефективността на такъв инструмент, го патентова, предлагайки на автора да стане обладател на права над него. И ако човека се съгласи, то неминуемо ще е повишен от системата на ново ниво, поставен на подиум, на който ще му се наложи да се подчинява на правилата на играта.
    Ще се наложи да оправдава изобретението си, реализирайки го в социума, без да дава на конкурентите да го задминат в играта. Ако не пожелае да участва в тази гонка, то просто системата ще използва идеята му, а самият той ще стане един от многото ползватели. На тази въдичка се хващат голямо количество от тези хора, които имат възможност да мислят и действат свободно. В същото време, единственото, което действително заставя човека да загуби свободата си, е желанието му да отстои да притежава изобретението на свое име. От обичайна гледна точка, това е повече от правомерно и той като правило, отива на съглашение със системата. Ако човек изостави желанието си да постигне известност и популярност, патента получава някой друг, макар в замяна да запазва свободата си. И такива ситуации в живота на хората действащи свободно, като правило, са изключително много.
    По този начин, тези хора, които действат на по-високи вибрации и активират нови способности, като правило остават неизвестни и за сегашния момент не могат да са пример за мнозинството. Нещо повече, самите те се стараят да ограничат максимално кръга на огласяване, независимо дали са магически способности или научно изобретение. Възможно е, някои от тях да искат да се проявят в обществото, но системата не ги пуска, усещайки опасност. Нали идеята или възможността, която притежава човека, може да направи свободен не само него, но и много други и контрола на системата ще отслабне. Затова, когато човекът иска да въплъти своя възможност в чист вид, среща съпротива от обкръжението. За да има възможност да реализира своето желание, отначало системата ще му предложи договор, в който ще бъде отразен алгоритъма за реализиране на това нововъведение. В този алгоритъм своевременно ще бъдат внесени разни изкривявания, които ще лишат новата възможност да прави хората свободни, напротив, ще я превърнат в още един инструмент за социален контрол.
    По този начин системата изолира способния човек от останалото общество, като го затваря в самия себе си. И дори да има, какво да сподели с останалите, той започва да споделя стратегията «пътуваш бавно – далеч стигаш». И продължава самостоятелно да развива своите идеи или да усъвършенства своите качества.
    В настоящия момент, хората активирали плеадианските си гени или своите приказни знания и способности, са единаци, развиващи се сами за себе си. И независимо от потенциала, който притежава всеки от тях, не могат засега да предадат на другите своите възможности. В същото време, както вътрешният предпазител във всеки един човек, съществува и колективен ограничител на цялото човечество, който също сигнализира за опасност, усещайки прегряване.
    Негово проявление са средствата за масова информация, «плашещи» хората и изкривяващи всяко събитие на Земята. Този механизъм се включва чрез много действия на държави, свързани с усилен контрол и цензура, чрез въвеждане на допълнителни форми за регулиране на порядъка и административни наказания. От друга страна, този механизъм се включва чрез образуването на опозиционни организации, които демонстрират своето недоволство. Подобни противоречия, които съществуват в системата, предизвикват напрежение и понижаване на вибрациите, са нищо друго, освен всеобщия ограничител, който кара повечето хора да не повишават нивото на енергията си, повече от допустимото ниво.
    В сегашния момент, този ограничител работи особено силно, проявявайки се чрез недоволството на хората в много страни. И това е показател, че човечеството се приближава към тази граница, когато стандартните механизми, чрез които работи системата, се изчерпват. В сегашния момент, в опасност са не хората, а самата система и по този начин тя заявява за това. Тези стари програми, с които в миналото е управлявала хората, вече не действат. И или хората ще се изплашат от грозните й заявления и отново ще се отпуснат на по-ниско енергийно ниво, съгласявайки се да продължат съществуването си в обичайните схеми, или предпазителя ще излезе от строя, стопявайки се от прегряване.
    Напълно е възможно, в близките години, много хора, които не искат да живеят в старите програми, да се откажат от тях. Няма да ходят в офисите си на работа, няма да поддържат семейството като «клетка на обществото» със своя набор от ограничения. Но какво ще дойде в замяна?
    Действително, засега това дори е сложно да се предвиди. И може да се получи така, че много хора, които са прегрели системата със своите действия и временно изкарали я от строя, да създадат хаос в живота на останалите хора. Не притежавайки ново виждане за своето съществуване, хората просто ще се объркат и забавят своето емоционално развитие, след като нямат възможност да реализират желанията си. В такъв случай, това временно въодушевление, което ще се появи във хората, ще се смени с разстройство и постепенно кръга ще се затвори.
    Възможно е дори, хората, които изкарат от строя предпазната система, щом получат възможност да действат, със собствените си ръце да създадат нов предпазител, за да въведат поне някакъв порядък в социалния живот. Външно това ще изглежда, че творчески хора, получили популярност и авторитет в момента на общото въодушевление, да станат новите управляващи и от тях да зависи, какви процеси ще стартират на ниво цяло човечество. Всичко зависи от това, каква форма на социална организация ще се появи на Земята през новия оборот от съществуването й. И този въпрос не е по-малко важен, отколкото индивидуалната мотивация на всеки един човек, който иска да постигне свръхвъзможности.
    По този начин, колкото и да е странно, за стартирането на всеобща активация, ще трябва отначало да се решат тези два въпроса, един от които е индивидуален, а втория - глобален и касаещ цялото човечество. И първия може да бъде формулиран по следния начин: «За какво искам да направя собствената си активация?». А втория: «Каква форма на социално регулиране ще съществува на Земята, когато хората притежават свръхспособности?». И разбира се, преди всичко ви предлагам да обърнете внимание на първия въпрос.
    Но независимо от всичко, всеки човек, който активира своите нестандартни способности, има пълното право да стане и управляващ. Особено такива хора, които имат вътрешна сила - системата ги държи на втори план дотогава, докато не подпишат с нея точно споразумение, което да я устройва.
    Затова, всеки човек, който има интерес да разгърне своя генетичен потенциал, си струва да се замисли и над втория въпрос, за да знае предварително, при какви условия е готов да се заеме, и какво ще е ограничение за него. И тогава, когато в социума съзрее такава възможност, обединението на много хора, които притежават нови възможности, ще имат достатъчно идеи за създаването на нова социална система.
    Какво е необходимо за активирането на собствените гени?
    За това е нужно изследване на собствените желания и да намерите тези от тях, които не са ви натрапени от социума или възпитанието, а произлизат от дълбините на подсъзнанието, от усещането. Сред най-дълбоките желания могат да бъдат и нисковибрациони, касаещи минали разочарования, а такива желания могат да подхранват егото, което се опитва да се оправдае, да затвърди своята значимост. Като правило, подобни желания се съпровождат с ниски вибрации, появили се следствие минали животи със силни качества и магически способности, които в сложни моменти са водили до противопоставяне.
    Например, в човешкото време, дошло като смяна на приказното, много качества на хората-плеадианци са били насочени за самозащита, за оцеляване в новите условия. Отвореността, душевната нежност и топлина, която са притежавали хората, са били скрити за дълги животи с твърда броня, която ги предпазва от болката от ставащото наоколо. А магическите способности често са се използвали при сблъсъците между клановете, които са управлявали малките селища, от които се е състояла човешката цивилизация. А това е довело, всички силни качества, включително и творческите способности, да се затворят от защитен механизъм, капак от негативни реакции. И ако всеки човек надникне дълбоко в себе си, в своето подсъзнание, отначало ще се сблъска с настръхнал таралеж, който е свикнал да се брани от обкръжаващия свят. Като правило, точно този набор от отрицателни реакции, наследени от минали животи, се използват сега от системата за контрол над човека.
    Необходимо е да се разбира, че осъзнавайки най-дълбоките си желания, най-вероятно, човек отначало ще се срещне със своята тъмна страна, охраняваща неговите свръхспособности. Успокоявайки тази своя част, усмирявайки недоволството си по отношение на ставащото в собствения живот, човек не само ще очисти много подсъзнателни опасения, но и ще лиши от сила вътрешния си предпазител. Нали тези ограничаващи програми, които са записани в началото на живота му в съзнанието, се базират на тези подсъзнателни защитни реакции, които е наследил човека от далечното минало. И ако човек осъзнава, че желанието му да се скрие и да се защитава, е прекалено хипертрофирано и вече не е актуално, то мощните програми на предпазителя, също ще загубят своята ефективност. Вследствие което, защитния механизъм, който е нахлузен върху всяко качество и свръхспособност, ще бъде разтворен.
    Под горните слоеве на подсъзнанието, които могат да се нарекат тъмна страна, се намира по-светъл и чист по вибрациите си слой. Тези желания, които следват от него, точно могат да станат основа за активацията на генетичната памет. Разбира се, може да се възползвате от услугите на тъмната страна, която също има голям запас от енергия. Но в този случай, свръхспособностите ще се активират заедно с много изкривявания, наследени също от минали въплъщения.
    Тези изкривявания, на първо място, понижават вибрациите на това качество или емоционално състояние, което може да се развие от човека. Те водят до това, че човек се включва в стари програми, които вече отдавна съществуват в социума и той става способен изпълнител на волята им.
    Например, много хора с магически способности, стават управляващи и ползват способностите си за да държат хората под своя контрол. Това е много изгодно за системата и естествено, тя с желание ги лансира. Използва подсъзнателното им желание, за да ги държи тях самите под контрол. Например, чувствайки обида за това, че в миналото не е могъл да реализира своята сила, човека се стреми да реализира потенциала си с всички възможни начини и попада в капан. Или се наследява желание да отмъсти за минала болка, или желание да постигне власт, зад която стои по-дълбока потребност, да бъде защитен от външните опасности. Системата се стреми да се възползва от такива желания на хората, което и води до реализация на способностите им в изкривен вид. В такъв случай, способностите стават капан за самите хора, лишавайки ги от собствената им свобода. Нали зад тях стои неосъзнатото желание, от което се възползва системата като примамка.
    Ако на човека се удаде да изчисти повърхностния тъмен слой на подсъзнанието, под него намира чистото си желание, което може да стане импулс за развитие на свръхспособностите. И това намерение, което ще е формулирано от това състояние, вече не може да бъде завладяно от системата. Старите програми просто не могат да реагират на човешките действия, които се подхранват от това леко състояние. В същото време, за реализирането на нови способности са необходими нови програми, които позволяват да се въплъти навън това, което човека усеща. По същество, човек създава нови алгоритми за своите действия, които никога не са прилагани преди това. Именно в такъв момент, става отваряне и се замислят нестандартни начини за действие, които помагат на човека да реализира целта си. И практически всяка стъпка, която се прави в това състояние, е ново изобретение.
    Такова свободно вътрешно състояние, отваря и по-чисто виждане на обкръжаващия свят, когато за човека стават забележими «тайните» ходове, които преди са били скрити за него от системата. Всяко едно негово действие е невъзможно да се предвиди и изчисли предварително, нали то се ражда спонтанно от състоянието и такъв човек е свободен не само вътрешно, а и външно. Той се придвижва леко, заобикаляйки препятствията, които в стандартните случаи са ограничители, сочещи обезателна посока за движение. И направлението и скоростта на движението му, вече зависят, на първо място, от неговото вътрешно желание, а не от това ускорение, което може да му даде системата. Неговата мотивация е искреното му желание да реализира нещо в обкръжаващия свят, а не е примамка, която действа отвън. И колкото такива примамки да среща по пътя си, той няма да се хване на тях.
    По този начин, за активирането на гените си, ви предлагам да се обърнете към своите най-дълбоки желания. За осъзнаването им е подходяща медитация, в процеса на която можете да се потопите дълбоко в своите чувства и да ги изучавате. Може, също така, да записвате това, което се случва и по този начин да фиксирате тези желания, които могат да имат ценност или да работите с изкривяванията, осъзнавайки и освобождавайки негативните подсъзнателни стремежи.
    За провеждането на такъв вътрешен процес, на човек не е нужна външна подкрепа, нали вътрешните му преживявания произлизат от собствения му източник. Разбира се, съществуват повърхностни емоции, които могат да се използват от системата, когато стане среща в процеса. Но тъй като, тези желания не съответстват на по-фино, дълбоко чувство, най-вероятно, ще бъдат изоставени настрана. Маяк при това движение вътре в себе си, е чистото и светло състояние, с което човек се е родил някога в този живот, което и да е било замъглено с времето, но живее и се намира вътре във всеки.
    Вътре, във всеки от нас, се намира това дете, което не знае страх и съмнения, и което с истински интерес и яснота, гледа на обкръжаващия свят и го вижда без усложнения. Действията му могат да бъдат пределно точни, нали произлизат от чувства, той не се опитва да показва нещо и да доказва на другите, и затова не губи време и сили напразно. Всичко, което прави, е насочено към удовлетворяването на истинския му интерес. Тогава, в началото на живота на всеки от нас, това дете е било много малко и още не е имало толкова сили, но през годините е укрепнало, и макар с времето да са го убедили, че трябва да се крие и да бъде много предпазливо, и сега е способно да се прояви с цялата си красота. Усещайки връзката си със своите истински желания, човек едновременно намира връзката и със своето вътрешно дете, пазещо силата за активацията на гените.
    Желая на всеки от вас, успешен старт по пътя, който отначало е пътешествие вътре в себе си, към своите истински желания. От това потапяне навътре, ще последва разкриване навън, което ще бъде подкрепено не само с действия на самия човек, но и от енергийната подкрепа на нашите кораби, които са в полето на Земята.
    В следващата статия ще разкажа подробно, какви точно процеси, в сегашния момент, провежда на Земята нашата група плеадиански кораби.
    С уважение към всеки от вас,
    Туриус.

http://www.together-info.ru/ru/info-portal/chennelingi/pleyadiancy-ob-aktivacii-novyh-sposobnostej-statya-tretya/

http://www.yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=8597


imageГласувай:
2
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2060250
Постинги: 923
Коментари: 863
Гласове: 3077
Календар
«  Май, 2018  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031