Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2015 12:57 - Гледната ви точка и мъдростта
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1684 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.05.2015 13:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Седмично послание на Хиларион
24-31 май 2015 г.

Възлюбени,
В същността ви вътрешно настъпва дълбока синхронизация. Много от вас се чувстват така сякаш пак сте в началото и трябва да започвате процеса на изчистване и пречистване отново и отново. Това не е така и ако може да наблюдавате мислите, които идват, ще видите, че точно тази нишка на мисловния процес идва от по-ранно време в живота ви. След като направите това разграничение, ще наблюдавате и ще ги освобождавате много по-лесно. Някои от тези мисли са ваши дълбоки рани, скрити дълбоко в този живот и които донесохте с вас от предишни животи, за да им се обърне внимание и да се разрешат в сегашния ви живот. Може да не е приятно, когато преминавате през този процес, но бъдете сигурни,че това носи окончателно разрешение и скоро ще преминете през този труден портал. Опитайте се да поддържате положителен фокус сега, защото това наистина означава голямо завършване за вас, когато на него се гледа от по-висшата перспектива на вашата душа.

Бъдете много мили и опрощаващи към себе си по време на това последно изчистване. Поискайте от нас да ви помогнем да се поддържате извисени и фокусирани върху по-висши мисли , когато чувствате плътността в себе си. Засега знаете какво можете лично да направите, за да си помогнете да преминете през това време, като прегледате методите, които носите в личния си инструментариум. Вие сте били тук и сте го правили преди – спомнете си какво работеше за вас преди и прегледайте отново тези методи. Бъдете сигурни, че има повече Светлина отколкото е чувствана някога преди в края на този тунел. Вие сте обичани безусловно и без осъждане от вашето Семейство от Светлина; тя остава за всеки от вас, за да я приобщите в собственото разбиране за себе си. Понякога всеки човек може да е собственият си най-голям враг и най-строгият си надзирател. Случва се растеж, Скъпи души, и промяна в по-голяма осъзнатост. В края на краищата всичко е добро. Пазете това знание в сърцата си.

Нека духът ви да е поддържан от знанието , че спиралата на живота се придвижва все по-близо до по-висшия резултат , отколкото първоначално вярвахте, че е възможно. Вие творите чудеса, когато позволите този опит. На по-дълбоките нива на многоизмерната си природа вие сте учителите, които включват трудно придобитото знание, мъдрост и опит за другите във Вселената. На всеки човек, който преминава през тежките условия на живот на планетата, се гледа като на герой и на героиня във всички времеви линии и измерения. Като се фокусирате върху тук и сега, вие още повече се синхронизирате с истинската си божествена природа и повече от даровете, които носите на този свят, се разгръщат и узряват в потенциала си. Въпреки че изглежда, че сте стояли неподвижно, на вътрешните нива е отбелязан голям напредък, защото във вас се извършва още изцеление.

Да откриете пътя си в този лабиринт е по-лесно отколкото преди, защото сега уважавате себе си заради усилията, които направихте в тази игра, наречена живот на физическа планета. Много неща се промениха в гледната ви точка и мъдростта, която придобихте в този и в предишни животи, сега разцъфва във вас. Сега вие знаете, че сте творецът на своята реалност и че можете да проектирате различна и по-добра реалност от тази, в която живеехте и изпитвахте преди. Всичко зависи от вас, да решите и определите как трябва да върви животът ви. По-висшите аспекти на душата ви са нетърпеливи да се слеят с вас и в очакването на това събитие има много вълнение. Когато се оставите на тази метаморфоза, настъпваща във вас, животът на Земята става много по-лесен за понасяне и изпитване.

Вие бавно започвате да осъзнавате , че животът ви може да е по-красив , отколкото някога сте мечтали, че би могъл да е . Когато отново се свържете с божественото си вътрешно дете, което пребъдва в свещеното ви сърдечно пространство, вие създавате живота на мечтите си. Това е живот, изпълнен с радост, мир, изцеление, завършеност, успех и постижения. От вас зависи колко бързо или бавно ще внесете това в опита си. Вие седите на шофьорското място и животът работи с вас и за вас!
До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
Канализирано чрез : ©2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/05/24-31-2015.html

image



Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3191978
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930