Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2015 00:32 - Нови реалности на красота и на пълно щастие !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 953 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
СаЛуСа
1 май 2015 г.

Ние с интерес следим напредъка ви, когато все повече доближавате първите положителни знаци, които ще покажат, че Новата епоха е започнала. Досега би трябвало да имате представа какво да очаквате и няма да сте разочаровани. Повечето от вас имахте много животи в този цикъл и като мъж, и като жена и да се надяваме, че ще намерите баланса между двете. Ще дойде време, когато няма да сте загрижени за пола си, както сте сега. Във вашето измерение това дали сте мъж или жена определя какво е мястото ви в обществото, а ролите ви са ясно определени. Когато се извисите, разликите между вас до голяма степен ще изчезнат, но мъжките и женските енергии ще останат.

Междувременно трябва да поддържате отворен ум, защото с времето ще сте наясно с многото иновации и ще сте в състояние да разпознавате това, което повече няма да ви служи. Вие ще станете Същества от много по-висока вибрация с по-високо ниво на съзнание, което ще ви отведе в нови реалности на красота и на пълно щастие. Тъмните дни, които все още изпитвате, постепенно ще изчезнат и ви очаква радостно време за празнуване. Ние можем да погледнем в бъдещето и със сигурност да ви кажем, че дългоочакваните промени са много по-близо, отколкото може да си представите. Много от вашите по-млади хора са тук, за да играят ключови роли, когато се случват промените. Те често са от по-висша вибрация и дойдоха доброволно, за да са част от въвеждането ви в Новата епоха. Някои от вас, които са от по-старите поколения, помогнаха да се подготви пътя и ние ви дължим много благодарности заради всеотдайността ви към задачите ви, когато имаше моменти, когато ви липсваше подкрепа. С времето много много души ще бъдат призовани да допринесат със знанието си и ще се случи голямо разширение.

Очите на Вселената гледат към вас, защото това, което ще стане, е събитие с голяма значимост. След няколко цикъла, които завършиха с катастрофи, вие ще станете свидетели на успешно завършване на този период от вашата еволюция. Така че може да очаквате всичко с нетърпение в скоро време. Затова позволете на тъмните енергии да отиграят играта според нуждата си и когато го направят, ще се изчисти за добро много остатъчна карма. Следващата стъпка ще е придвижването на всички вас в Светлината и помощ, за да се установи напълно Новата епоха. Такива събития ще се случат навсякъде по Земята, тъй като всички държави ще се обединят в мир и добра воля. В крайна сметка няма да има начин за по-ниските вибрации да останат или да се завърнат, а по-висшите ще станат още по-силни.

Думите не могат истински да изразят какво велико бъдеще ви очаква и това бъдеще въобще не е далече. Онези от вас, които са с отворен ум, без съмнение ще усетят какво предстои, а интуицията ви ще ви помогне да разберете. Бяхте много търпеливи и това ще ви се отблагодари и ще сте повече от компенсирани за направените усилия. След много животи в дуалността вие ще изпитате много промени, които ще ви отведат в по-пълноценен живот. Живот без постоянната намеса на тъмните сили, които създадоха за вас нереален живот. Те поддържаха статуквото, което ви държеше в постоянно състояние на недостиг, докато същевременно им позволяваше да харчат астрономически суми по собствените им тайни проекти. Тази ситуация бързо се променя и властта им над вас намалява. Наистина, те са внимателно наблюдавани и са ограничени по отношение да това докъде могат да стигнат.

Сега е време да разберете, че не сте обвързани с никоя друга душа, освен с душата си партньор и въпреки че имате лични връзки на Земята, те престават да са обвързващи, след като сте се извисили. Много връзки са с цел изчистване на карма чрез осигуряване на необходимия опит за това, но естествено някои връзки са „Божествени”. В по-висшите реалности вие сте свободни от връзки, освен ако, разбира се, вие не пожелаете това. Истината за вашето същество е толкова по-различна отколкото сте ръководени да вярвате. Обаче с издигането на вибрациите и вашето ниво на съзнание ще се издигне и ще можете да придобиете цялото знание.

Сега вашите по-ниски вибрации ви пречат да възприемете истината за Човечеството, но бързо ще се научите с разширяването на съзнанието си. Това е научаване отново на онова, което вече знаехте, преди да се спуснете в по-ниските нива. Затова ще е лесно и ще имате други по-просветени души, които ще ви помагат. Бъдете сигурни, че има много цивилизации, които са заинтересовани да ви помогнат, те са вече в по-висшите измерения. Така че няма да ви липсва помощ за правилната посока. Вселената ще ви чака да се издигнете и ще ви приветства като Галактически Същества.

Гледайте напред и знайте, че ние поддържаме Духа ви заради желанието ви да преминете през този период, дори ако не сте напълно върнати към пълно съзнание. Пътуването ви беше дълго и пълно с предизвикателства, над които успешно се издигнахте и които преодоляхте. Всички тези опити ще ви дадат голяма сила и способност да се справяте с всякакви задачи. Въпреки това, бъдещето постепенно се очертава и ще е най-приемливо за вас след всичките препятствия, които преодоляхте. Идентифицирайте се със сърдечните си енергии и живейте живота си като човек, който е способен да сподели безусловно любовта си.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и винаги се радвам да споделям мислите си с вас. Знам, че толкова много от вас търсят истината за себе си и чувстват призива да се раздават за другите. Чувството за Единство идва силно и вие без съмнение знаете, че всички сте Едно. С такова осъзнаване действията на човек срещу сестрите и братята му причиняват много болка, но може да успокоите вълните на гнева, които причиняват смут. Изпращайте любовта си по всяко време и въпреки че не осъзнавате колко мощно може да е това, то може да направи чудеса. Аз продължавам да изпращам любовта и силата си за преодоляване на всички предизвикателства от всички вас. Ние никога не сме далече от вас и отново ви казваме, че винаги може да ни викате и ние ще се отзовем по най-добрия начин за всички.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/05/1-2015.html

image




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193979
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930