Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2015 11:00 - Новини - Дейвид Уилкок
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1234 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.04.2015 11:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Новини - Дейвид Уилкок от 5 април 2015

Акценти
Починала е Карла Рюкерт – жената, която е служила за канал при ченълингите с групата “РА” – “The Law of One” – «Посланията на РА» (Законът на Единното), които са публикувани в превод на български тук:
http://messagesfromra.blogspot.com/
Поклон пред светлата памет на Карла Рюкерт!!

Новият инсайдер, наречен Люк (Luke), е изпратил първите си писма за установяване на контакт до Бенджамин Фулфорд и Дейвид Уилкок през октомври 2014. Люк твърди, че е участвал в тайната американска Космическа програма.

Ние сме холограми на много по-голям разум, създал Вселената. Разделението е илюзия, създадена от Твореца с цел да опознае себе си. Съзнанието свързва всички неща. Ако не се осъзнаваме като наистина едно цяло с всичко и с всеки, ние все още живеем в "илюзията".
Плътностите не са измерения. Всяка плътност има своето триизмерно пространство. Множество плътности могат да съществуват заедно в едно и също триизмерно пространство. Ние сега можем да възприемаме три от тях.
Нашата собствена вселена от физическа материя, включително Земята и всичко, което виждаме на нея, е само на “жълтото” ниво (отговарящо на трета чакра). Можем също така да виждаме червено и оранжево като минерали/елементали (1D) и растения/животни (2D).
Съзнателните хора съществуват в трета плътност. По-високите плътности са около нас и като си повишим вибрацията, ние също ставаме способни да ги виждаме и да живеем в тях.
Откъс от “Закона на Единното” относно Земята:
http://www.lawofone.info/results.php?s=62#29
“Вие трябва да виждате Земята като представляваща седем Земи. Има червена, оранжева, жълта, а скоро ще има и завършена вибрационна локация със зелен цвят за същности от четвърта плътност, която те ще наричат Земя. ”
Нашата Земя сега е много близо до нейното “издигане” в четвърта плътност – събитие, което в “Закона на Единното" наричат "Жътвата”.
Много различни древни култури са предсказали, че ще се случи събитие, наречено “Възнесение”. Тези култури са получили тези предсказания от “Боговете”, които изглежда са били извънземни с напреднали научни познания.

Според “Закона на Единното” това е направено от обединена група от добронамерени извънземни, която наричат Конфедерацията. РА наричат себе си “член на Конфедерацията на Планетите" в служба на Безкрайния Творец”.

В тази Конфедерация има около 53 цивилизации, представляващи около 500 комплекса от планетарни съзнания. Конфедерацията включва планетарни същности в рамките на нашата Слънчева система и планетарни същности от други галактики. Всички усилия на Конфедерацията – група от извънземни, които служат и защитават нашата планета – имат за цел да осигурят колкото може повече от нас да бъдат подготвени за това Възнесение, когато то се случи.
В “Закона на Единното” се говори за негативна група, наречена Конфедерацията Орион. Хората от Космическата програма ги наричат Драконианци, но в тази конфедерация участват и други групи.
Балансът между негативни и позитивни събития се регулира много прецизно тук на Земята от група за надзор, наречена “Пазителите”.

Позволява се да се случват негативни събития, защото това ни помага за нашето колективно пробуждане.
Всички ченълинги с групата РА на английски са публикувани тук:
www.lawofone.info
Макар че същностите от четвърта плътност ще изглеждат като хора на външен вид, но могат да изглеждат като смесица от човешка форма и някоя от различните форми на живот, които виждаме в животинското царство на Земята. Това означава, че могат да се видят същества, които са еволюирали в хуманоидна форма от различни видове насекоми, риби, бозайници, птици или влечуги. Това ще рече, че ще има същества с две ръце и два крака, но с глава, която прилича на насекомо, риба, бозайник, птица или влечуго. Този феномен е добре познат в Космическата програма.

Същностите от 5-то измерение могат да се “проектират” в каквато си форма изберат и затова се появяват по начин, който ни дава най-голям комфорт.
Нашата местна планетарна система (Логос) и много други наблизо са избрали тялото на маймуната като шаблон за еволюцията на съзнателната душа...
Д-р Майкъл Сала (Dr. Michael Salla) наскоро публикува статия с повече детайли за новия инсайдер Люк:
http://exopolitics.org/whistleblower-reveals-multiple-secr…/
Самият Люк (Luke / GoodETxSG) сега е създал собствен сайт, където ще публикува своите информации:

http://spherebeingalliance.com/
Дейвид Уилкок и Люк са записали 5 часа видео, което сега се обработва и се подготвя за публикуване в YouTube.

Цялата статия на Дейвид Уилкок на английски:
http://divinecosmos.com/s…/davids-blog/1176-carla-graduation
Превод: Лусесита
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/04/5-2015.html
http://messagesfromra.blogspot.com/





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3192655
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930