Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2015 17:51 - Отново ще станете Едно с Бог !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1874 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 14.03.2015 17:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

СаЛуСа
13 март 2015 г.

Цяла поредица промени ви предстои сега, когато плановете на тъмните сили са осуетени. Те вече не могат да диктуват хода на бъдещето на Човечеството, но само могат да отстъпят мястото си на Светлината. Това означава, че сега напредъкът може да продължи без пречки и действията може да бъдат по-открити и да са по-известни за вас. Има много работа и нашите планове са да се дадат резултати колкото може по-рано. Досега ние трябваше да бъдем охранявани, що се отнася до тях, но сега можем да ви осведомяваме без да се предизвиква страх. Също така ще видите повече наши кораби да се движат открито в небесата ви, там, където преди поддържахме основно прикритието си в невидимост, за да избегнем всякаква конфронтация с ваши кораби. Сега очакваме признаване от страна на политическите ви водачи, но знайте, че мнозина от тях се страхуват да бъдат разпознати такива, каквито са. Въпреки това, с времето всичко ще се разкрие и никой няма да намери тайно място, за да се скрие. По-висшите вибрации не са място за по-нисши Същества, защото се стига до момент, когато само истината може да съществува. Тъмните сили имаха своя шанс и въпреки всичко, което може да знаете за тях, както и на всяка друга душа, ние им предлагаме възможността да се обърнат към Светлината без никакви обвинения.Те обаче ще имат да извървят дълъг път, за да възстановят напълно позицията си в нея.

Както без съмнение осъзнахте, основното ни желание е всяка душа напълно да се върне към Светлината и ще им бъде дадена всяка възможност за това. Ще забележите, че ние не говорим за наказание за своенравни души, но за състрадание като им даваме всички шансове да се завърнат в Светлината. Никой не е без надежда, освен ако откаже да приеме възможностите, които му даваме. Всички вие на някакъв етап сте вървяли по двете страни на Светлината и малко от вас са се провалили. Всъщност, вие сте заякнали от тези опити и сте по-способни да помагате на онези, които следват примера ви. Сега знаете защо винаги сме ви молили да не съдите във всички такива ситуации. Имате поговорка, която казва „Вървя с Божията Милост”, и в нея има голяма истина, така че моля, не осъждайте онези, които са на различни етапи от еволюцията .

Всички вие сте велики души, които бяха в Ада и се завръщат, с това ние имаме предвид животите ви в по-ниските вибрации, където Светлината беше преди всичко намалена. И все пак вие оцеляхте, за да станете по-велики същества, въпреки че сега още не разбирате пълното значение на това. Да се отделите толкова далече от Светлината означаваше да поемете монументалната задача да намерите пътя си обратно към нея. Но вие се изправихте пред тази възможност с голяма увереност, тъй като ние ви обещахме, че винаги ще сме до вас. Ние, разбира се, не сме единствените души от цялата Вселена, които пожелахме да участваме в това предизвикателство и да придобием опит. Разберете, че вие се въплъщавахте много, много пъти, за да изиграете ролята си в голямото приключение, което сега завършва. Вие играхте и за двете страни, което най-добре би обслужило вашите интереси и еволюция. Целият живот непрекъснато еволюира докато всички души се завърнат към Божеството, откъдето дойдоха. Не позволявайте това да ви тревожи, защото имате дълъг, дълъг път преди да стигнете до това. В края на краищата отново ще станете Едно с Бог.

Всеки един от вас играе важна роля в донасянето на Светлина на Земята, далеч повече, отколкото бихте осъзнали сега. Ние ви чуваме да питате дали бихте могли да направите повече, защото чувствате, че имате много, което да предложите, но осъзнавате, че ние знаем за вашите способности и ние сме доволни от това, което правите сега. Просто поддържайте Светлината да сияе ярко и ние не бихме могли да искаме повече от вас. Когато осъзнаете броя на Служителите на Светлината, всеки с приноса си за довеждане на Новата Епоха, не се съмнявайте, че бъдещето ви е гарантирано. Ако сте призовани да изпълните допълнителни задачи, това е защото на вас се гледа като на една от онези души с необходимия опит и знание, за да се справи. Също така имайте предвид, че веднъж след като тръгнат нещата, ще има повече от достатъчно да правите и всички да сте ангажирани. Ние познаваме качествата ви и това, което правите най-добре, така че няма да има недоразумения. Радвайте се, истинската работа скоро ще започне и всичко, което сте чакали, постепенно ще дойде.

Фокусирайте се върху всичко добро и завършено, и ако сте нападнати от тъмните сили, вижте ги в Светлината и просто продължете по пътя си. Няма нужда да се ангажирате в спорове, така че просто решете за себе си и продължете. Докажете на себе си, че имате увереността да се справите с всичко, което ви се представя и не се поддавайте на провокации. Някои ще кажат, че е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но трябва да сте подготвени за всякакви ситуации, които възникнат. Да се предадете на енергиите на страх води до снижаване на вибрациите ви, а тъмните сили ще се хранят от тях. Призовете всеки източник на Светлина, който ви помага в такива ситуации, и знайте, че ще ви се даде помощ. С вас има повече души по пътя, отколкото можете да си представите.

На Галактическата Федерация и са дадени повече права, за да се справи с проблемите, които възникват. Досега ние бяхме стриктно под командването на Йерархията, която беше отговорна за големия план за вашето завръщане в Светлината. Както споменахме в повече от един случай, ние работим основно с прикритието си на невидимост. Ние не се подлагахме на рискове да причиним катастрофа, защото това би могло да вземе невинни жертви. Ние не търсим конфронтация с тъмните сили и по-скоро бихме избегнали действие, за да поддържаме мира. В противен случай бихме могли да се справим перфектно с всички проблеми, защото имаме напредналата защита, за която сега нямате представа. Тя се използва единствено в краен случай, защото ние не се стремим към унищожение на тъмните сили, а да ви предпазим от тях.

Аз Съм СаЛуСа от Сириус и такава радост ми доставя това да говоря открито с вас. Мнозина от вас придобиха, така да се каже „зрелост” и се пробудиха за това, което се иска от вас като Същество от Светлина. Заедно ние сме почти на края на дълъг път и ви благодаря за постоянството и посвещението ви на Светлината.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/search…

image



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184017
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031