Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2015 19:16 - Изпитания за силата на Любовта и Вярата ни !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 994 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
СаЛуСа
6 март 2015 г.

Нося ви поздрави от Галактическите Сили, които следят напредъка ви с голям интерес, придружавайки ви в продължение на много животи. Обаче ангажираността ни с вас никога не е била по-интензивна от сега, когато наближавате края на опитите си в старата парадигма. Изминахме дълъг път заедно и поздравяваме вашата решителност да се посветите на задачите си и да постигнете победа над тъмните сили. Фактът, че вие вече ефективно спечелихте тази битка, не означава, че повече нямате работа за вършене, сега ударението е върху поддържането на позицията ви в по-висшите вибрации. Те са вашето бъдеще и също защита, докато продължавате да се фокусирате върху настоящата си роля, подпомагайки Светлината. Ние сме говорили преди за способността ви да стоите в Светлината си и да не сте засегнати от всичко, което се случва около вас. Сега, когато стигнахте дотук, вие създадохте аура, която е потенциално непромокаема, но от вас зависи дали ще сте в състояние да я поддържате непокътната. Това значи да не се разсейвате  или подвеждате от всякакви опити за отвличане на вниманието ви на друго място. Да запазвате спокойствие пред ситуациите, които са изпитание за силата ви, е предизвикателството, пред което сте изправени.

Помнете, че сте преминали през изпитания и сътресения, които третото измерение хвърли върху вас. Вие спечелихте битката и все пак трябва да се извисите в по-висшите измерения. Тъмните сили ще предприемат последните си опити да ви отклонят, но с малко усилие вие би трябвало да ги преодолеете. Досега пробуждането ви би трябвало да ви е дало възможност да погледнете отвъд програмата, която ви спираше, за да видите измамата, в която сте били поставени. Отново ви казваме, че сте далеч по-велики, отколкото си представяте или сте карани да вярвате. Всъщност вие сте велики Същества от Светлина, каквито отново ще сте, когато се слеете с Висшия си Аз. Така че , кажете си , че имате пълния потенциал да сте отново велики и че нищо не е отвъд възможностите ви. Твърде дълго време вие работихте под впечатлението, че сте нисши Същества и следователно страдахте. Сега започвате да разбирате защо бяхте забавяни чрез действията на тъмните сили, но сега силата им беше намалена и вие си възвръщате своята сила.

Докато вие разпространявате Светлината, ние, както винаги, ви наблюдаваме и няма да позволим никаква намеса в напредъка ви, която да застраши резултата. Ние можем да направим много, за да предотвратим всеки опит за забавяне или намеса в работата ви,а  често вие не знаете за такива опити. Имайте предвид, че крайните времена са такива, че се отработва много карма или несвършена работа. Често тя е оставяна за този период от време, защото когато сте повишили вибрациите си, способността ви да се справите с нерешените въпроси е много по-висока. Не се подценявайте, тъй като имате огромен потенциал и като проектирате такава вяра, вие се засилвате. Законът на Привличането е мощен и истински, но работи по начини, които може да не осъзнавате. Трябва да сте позитивни по всяко време, защото негативната нагласа ще привлече повече от същото. Като заявявате, че може да направите нещо, вместо да молите за помощ то да стане, ще напреднете много по-бързо. Резултатите може невинаги да се случат толкова бързо, колкото бихте искали, но ще дойдат в подходящото време.

Бог не си играе с вас, но има други Същества, които поради различни причини ще се представят за Бог и ще опитат да ви поведат в различна посока. Интуитивните ви сили би трябвало да ви направят подозрителни спрямо такива същности, особено ако сте подлъгани от атрактивни предложения. Обаче ако сте се примирили с егото си, би трябвало да разпознавате опити за подвеждането ви. Докато напълно се завърнете в Светлината, ще срещате различни препятствия по пътя си по различно време. Бъдете будни и знайте, че Бог и По-висшите същества не си играят с вас и са Любов и ще ги познаете по Светлината им. Може би сте били отрязани от нас, но сега, когато  завесите, които криеха истината, се премахват, вие постепенно ще си възвърнете пълното разбиране. Бъдете готови да научите по-големи истини за себе си и бъдете готови да заемете мястото си сред нас.

Някои души още не са готови да научат истината за вашето съществуване или наистина миналата ви история, но това няма да задържи напредъка им. Те ще бъдат водени към път, който ще ги отведе напред и уроците ще бъдат научени, независимо от това колко време ще е нужно. Ето защо ние ви молим да виждате Светлината във всички души и никога да не ги засягате, защото не знаете какви предизвикателства са приели. Излизането  от мрака в Светлината е мощен опит и душите, които правят това, се нуждаят от състрадание и помощ, за да успеят. Не ви ли беше казано от великия Учител Исус да сте внимателни с когото общувате, защото няма да знаете кога сте в компанията на Ангелско Същество. Ако се отнасяте уважително и мило с всички хора, вие ще правите най-доброто, което можете, за тях и за себе си.

В реалността животът не е сложен, но в сегашното ви измерение има продължителна битка с по-ниските вибрации. На всеки ъгъл има потенциално предизвикателство, което може да ви хване неподготвени, и все пак ,ако сте силни във вярата си, те не могат да ви причинят никакви вреди. Има само една велика сила , която не може да се промени и е над всичко останало, това е Любовта, а всички вие имате нужда да плавате през опитите си. Обичайте всяка душа и ако поведението им е такова, че го намирате за отблъскващо, определено не се налага да се сприятелявате с тях. Имате пословица” ако не можете да кажете нещо добро за някого, не казвайте нищо лошо” и това е добра философия. Подобното ще привлече подобно, както със сигурност сте разбрали и би трябвало вече да имате кръг от приятели, с които сте в хармония.

Ние от Галактическите Флоти сме готови да пристигнем на Земята скоро след като ни е дадена командата. Така че бъдете сигурни, че няма да има забавяне от наша страна след като ситуацията е такава, че можем безопасно да ви посетим. Вие трябва да разберете, че ние не искаме пряко да се намесваме в напредъка ви, но ще последваме заповеди, дадени ни за вас, за ваше добро. Бъдете сигурни, че сме тук за вас и че очакваме с нетърпение да се срещнем с вас в мир.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и представлявам силите на Светлината, които се грижат за вас. Изпращам ви Любов и най-добри пожелания за успешен край на мисията ви.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/03/6-2015.html

image



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183640
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031