Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2015 12:45 - Заедно за доброто на всички !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1586 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

СаЛуСа
20 февруари 2015 г.

От известно време насам енергията на по-висшите реалности имаше повече влияние и по-голяма роля в живота ви. Това постепенно ще се засили, когато новите и старите енергии станат по-ясно различими. Тази енергия трансмутира повече низши енергии и по този начин им отнема възможността да задържат напредъка на Светлината. Наистина, както бихте казали, завоят е взет и напред ви очаква успех. Междувременно може да ви се струва, че няма промяна в много отношения, но навсякъде по света ви се случват положителните промени. Старите сепаратистки начини повече не са приемливи и хората се пробуждат за факта, че като една Човешка раса вие би трябвало да работите заедно за доброто на всички. Твърде дълго време онези с икономически интереси ви поддържаха в състояние на състезание помежду ви, бяха способни да поддържат усещането за индивидуализъм, а не за взаимно сътрудничество. Въпреки това, вие хората се пробуждате и осъзнавате, че като Една Раса във ваш интерес е да работите един за друг. Ние забелязваме,че където са засегнати основни проблеми, вие с готовност се обединявате и представлявате мощна обединена сила за добро.

Така че, Скъпи души, дори не си помисляйте, че усилията ви да донесете траен мир на Земята, не са продуктивни. Вие постигате много повече отколкото осъзнавате и ние ви насърчаваме да направите всичко по силите си, за да разпространявате Светлината. Това не означава да я поставяте пред хора, които не са готови за нея, а да добавяте мъничко от нея, когато знаете, че тя ще бъде добре приета. Обаче бъдете сигурни, че говорите истината така, както я разбирате, защото не бихте искали да прибавите още към дезинформацията, която е наоколо. С напредването на времето ще ви бъде дадена повече пряка информация и постепенно ще изплува по-ясна картина. В миналото истината за проблемите можеше да се представи единствено по начин, който хората биха разбрали и трябваше да се внимава да не бъде твърде подробна или сложна. Също така, разбира се, я имаше трудността да се намерят думите, които да опишат нещо, за което няма думи. Сега обаче вашият научен напредък се придвижи напред с изумителна скорост и вече не е трудно като преди.

Вашата еволюция се придвижи напред скокообразно и въпреки че голяма част от истината се крие от вас, напредъкът в науката далеч превъзхожда това, което вече ви е разкрито. Вие вече можете да пътувате до Луната и установихте съоръжения на Марс, които са далеч по-напреднали отколкото е общоизвестно. Въпреки това, бихме искали да видим постигнати мирни амбиции, което е невъзможно, докато тъмните сили още имат влияние. Уверено можем да кажем, че тази ситуация ще се промени, а бъдещето ви е предопределено да бъде среща с вашите Слънчеви колеги. Само тогава можете да очаквате да заемете мястото си сред тях и да вървите по- напред в Светлината.

Изминахте дълъг път, за да достигнете този етап от еволюцията си и с право може да го възприемате като награда за верността ви към истината и за разпространяването на Светлината. На Земята вие еволюирахте най-трудно, защото тъмните сили бяха свободни да правят каквото искат, за да ви възпрепятстват да откриете истината за себе си. Обаче истината е най-мощен инструмент, който остава въпреки опитите да бъде разрушена и ликвидирана. Сега се пробуждат все повече души, израстна голяма сила за добро и тя ги води към истината, която е била скривана от вас. Както винаги и съвсем естествено вие ще бъдете привлечени към души от подобна вибрация, особено когато те могат да подпомогнат бъдещия ви напредък. Имате поговорка, която гласи:”когато ученикът е готов, Майсторът се появява” и ето как вие еволюирате стабилно с темпо, което е удобно за етапа на вашата еволюция. Затова не се тревожете за личния си напредък, защото нещата ще се развият, когато дойде подходящият момент.

Не може да не сте забелязали, че тайните на тъмните сили излизат все повече на светло и колкото и да се опитват, те не могат да скрият истината. За това време се говореше преди, това, което бе скрито, ще бъде разкрито. Бихте казали, че това е време, когато Светлината не ще остави нито един необърнат камък. Ако хората отнасят тайните си със себе си, когато умират, това няма значение, защото всяка душа трябва да се изправи пред истината за живота си. Каквото и да си мислите сега, не може да го скриете, когато сте в по-висшите вибрации, защото, както вече знаете, само Истината може да съществува в Светлината. Така че ако имате някакви тъмни тайни, разберете, че може да е по-добре да постигнете мир сега, отколкото по-късно.

Опитайте се, както казвате „да надскочите нещата” и да живеете живота си така, както го разбирате, когато сте в Светлината. Отнасяйте се с всички души като с равни, защото зад който и да било човек, когото виждате, стои душа като вас, която преди еони от време дойде от Ангелските Реалности. На Земята всяка душа играе роля като член на Човешката раса, но е облечена в тяло, което обслужва целта и според мястото, в което е. Освен това, тя е генетично подсигурена с това, което и е необходимо, за да изиграе ролята си на Земята. Така че, моля, не съдете другите на базата на това как „виждате” този човек, а гледайте на тях като на спътници, които имат своите необходими за еволюцията им опити. Не се съмняваме, че някои от вас ще попитат защо ако те всички са Ангели в основата си, сега нямат повече Светлина. Отговорът е, че в по-ниските вибрации, като сегашното ви трето измерение, е трудно да се пренесат по-висшите нива на Светлината.

Въпреки това, ваша цел е да внесете повече Светлина, за да повишите нивото си на вибрация. В някакъв момент в близкото бъдеще вие всъщност ще успеете и в резултат на това ще сте готови да се извисите в по-висшите измерения. Наистина, когато сте готови, ще бъдете извисени, но все пак ще можете да посещавате по-ниските измерения, защото ще сте в състояние да снижавате вибрациите си, за да постигате това.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и сега е най-радостното време да се види Светлината, излъчваща се от Земята, защото тя се усилва. Продължавайте добрата работа и знайте, че ние винаги сме с вас, защитаваме ви и ви помагаме, когато е необходимо. Както винаги ви оставям с Любов и Светлина.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/02/20-2015.html

image




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181934
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031