Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2014 12:54 - 21 декември.Повторно Обединяване на Души Близнаци. Честота на Диамантената Решетка
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 5643 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

21 декември - Повторно Обединяване на Души Близнаци - Честота на Диамантената Решетка - Метатрон
~ Анна Меркаба

image
Преди да започна този ченълинг, бих искала да добавя лична бележка за това, което се случва.

Това, което се случва е, че ние се преместваме на друга матрица, и телата ни буквално се пренастройват, за да функционират на честотата на диамантената мрежа или това, което е известно в нашия свят като "Соломонов печат", който съдържа свещени математически уравнения, които са градивните елементи на нашата реалност, свещени математически уравнения, отразяващи това, което е горе, така е и долу, пресичащи се 2 "полярности" (Физическа) и (Етерна).

Ако се вгледате в диамантената решетка, основата на структурата на диаманта в етерното прилича на два пресичащи се триъгълници, идентични с печата на Соломон, формулата, която се използва за изграждане на египетските пирамиди е същата като формулата на диамантената решетка / печата на Соломон.

image

Както всички вече знаем, тялото ни и цялата ни вселена са просто честотата на вибрациите на звука, чрез звук идва физическия аспект на битието. Чрез звук, както ми е казано, ние създаваме материя. До този момент мозъчните ни вълни и телата ни вибрираха по слънцето, огъня, скалата на мъжката енергия (пирамида, сочеща нагоре), докато женската енергия се спотайваше в сенките (пирамида, сочеща надолу).

В този момент на конвергенция, в този момент на отваряне вратите на 21 Декември, феноменалната светлина на женската и мъжката енергия ще направи един "малък танц", ако щете, въртейки се помежду си в подготовка за грандиозно сливане. Сливането в свещен съюз на двете, етерното и физическото. Всичко това, което е на път да се случи е от невероятно значение. Има толкова много зад това канализиране. И аз ще се опитам да разкрия всичко, за което съм била информирана.

Първо, всички енергии, които са били невидими за нас преди, ще станат съвсем ясни. Накрая много от това, което мнозина са чакали ще започне да се развива с бързи темпове. Това важи и за всичко, за което ние всички говорим всеки ден. Но най-голямо влияние ще се види в мъжкото/ женското взаимодействие. Както във всеки от нас лично и индивидуално, и между нас и другите. Но това, което е изключително важно тук е, че различните части на душите ще започнат преместване в позиция на сливане. Както написах в книгата си "Мисия на Земята", има 16 части на душата, които представляват различни двойки. Това, на което ние сме на път да станем свидетели и да изпитаме е сливането на тези конкретни двойки, които в нашето човешко разбиране са "пламъци близнаци". След като тези "близнаци" се срещнат, те ще образуват неразривна връзка в този конкретен живот, чрез тази връзка те ще създадат изключителна енергия на БАЛАНС, интегрирaйки двете полярности Женската и Мъжката.
По думите на Памела Крибе: "Мъжката енергия е аспект, който е фокусиран навън. Тя е тази част от Бог или Духа, която създава външното проявление, което позволява на Духа да се материализира и да приеме форма. Затова мъжката енергия познава силната творческа сила. Естествено е за мъжката енергия да бъде силно фокусирана и целенасочена. По този начин, мъжката енергия създава индивидуалност. Мъжката енергия позволява да се отделиш от Единия, от цялото и да останеш сам, да бъдеш конкретен човек.
Женската енергия е енергията на Дома. Това е енергията на Първичния Източник, течащата Светлина, чисто Същество. Това е енергията, която все още не е проявена, вътрешната страна на нещата. Женската енергия е всеобхватна; тя не се диференцира или индивидуализира.
Представете си сега женската енергия, познаваща определено движение вътре в нея, леко безпокойство, желание за ... достигане, извън границите й, преместване извън себе си, за да придобие опит. Има един копнеж за нещо ново, за приключение! И тогава енергия идва в нея, която отговаря на този копнеж. Това е мъжката енергия, която иска да бъде в услуга и да й помогне да се прояви в материя, във форма. Мъжката енергия определя и оформя женската енергия, и от тяхното сътрудничество общата сума на енергията може да поеме в напълно нова посока. Една нова реалност може да се създаде, в която може да се проучи и да се изпита всичко, в непрестанно променящите се форми на проявлението.
Танцът на мъжкото и женското води до вариращият спектакъл на създадената реалност, на вашето творение. Това е един спектакъл на голяма красота, където мъжката и женската енергия се почитат една друга и празнуват сътрудничеството си и игривото присъединяване. И това е така, както трябва да бъде. Мъжката и женската енергия си принадлежат, те са два аспекта на Единия и заедно празнуват радостната проява на Сътворението."

Тъй като всички ние имаме и двете вътре в нас, вместо среща на две индивидуалности, това на което ще станем свидетели е сливането в Едно на 2 чифта полярности. Всеки съдържа и двете, женската и мъжката част, които създават едно цяло. Така че, по същество това, което виждаме на "микро" ниво, което е нашият човешки опит, е сливането на 2 цялости в 1. Формиращи Весика Писцис. Което представлява обединяването на 2-те, за да се създаде 3-то. То е на входа на матката, и прохода към раждането. В свещената геометрия Весика Писцис е Универсалната Утроба, това, което ражда цялото творение.

image

Това, на което ние сме на път да станем свидетели, наистина е раждането на един нов свят. Всичко трябва да бъде балансирано и приведено в равновесие, което е точно това, което всички ние се опитваме да постигнем тук на земята в този момент. Балансът между две невероятни сили на мъжките и женските енергии.

С влизането на "женската енергия" на Богинята, която най-накрая пристигна тук, на Земята. С влизането на Земята във фотонния пояс от светлина, с помощта на нашите галактически семейства и модернизацията на нашата ДНК структура, ние най-накрая ще бъдем в състояние наистина и напълно да встъпим във фаза 2 на тази мисия. Фаза две, за която ви говорих преди, Съ-Творяване, Повторно Калибрира, Въз-Раждане, Баланс.

Какво ще означава това лично за вас? Както много от вас са забелязали себе си наскоро отдалечаващи се от вашите значими други, вашите взаимоотношения завършват внезапно, вие променяте своето местоположение, професии и т.н., Всичко това бе направено в подготовка за това, което предстои, и вие се премествате в позиция, за да може най-накрая да асимилирате тези нови енергии, освободете се от всичко минало, и буквално се оттеглете в ДИАМАНТЕНАТА решетка, за да станете нещо като диамант и от там да излъчвате вашата светлина върху този свят. Но, вие няма да правите това сами, тъй като вие ще срещнете Другият аспект, друга част от душата си (ако вече не сте го направили) и ще започнете да се въртите по възходящите спирални енергии на вечната любов и светлина.

За тези, които вече са с "другата половина", преди портала на 21 декември ще видите увеличение на аргументите в отношенията ви, където ще трябва да се изправите пред различни аспекти на това, което не работи, освобождаване и пускане. Без значение какво ще излезе за вас в този период на прочистване, ако наистина сте с другата част, всичко ще мине гладко. Дори и ако изглежда, че връзката ви е на път да приключи, тя не ще, и ще бъдете изтеглени назад към всяка друга незабавно, докато пуснете това, което стоеше на пътя на окончателното ви сливане.

image

Моля да разберете, че това не се случва за една нощ, ще отнеме време всичко да си дойде на мястото, но началото на тази голяма промяна най-накрая пристигна, и ние сме готови да встъпим в следващата фаза на човешкото развитие в посока към светлината.

Като се придвижите в диамантената си решетка, спомнете си как се формира един диамант, и моля разберете, че вие също ще минете през подобна трансформация, ако вече не сте. Въпреки това, след като преминете през това, след като се придвижите през празното пространство в диамантената си личност, вие ще привлечете към себе си всички атрибути на диаманта.

По думите на Гурудас "Диамантът излъчва енергия или предава някои елементи. Той отвежда вместо да дава или асимилира енергия. Диамантът има капацитета да изтегля токсичността от тялото. Той отвежда токсините от тялото в етера, където те в крайна сметка се трансформират. Наличието на диамант винаги усилва освобождаването на токсичността от системата. Диамантът има тази способност, защото енергиите свързани с него идват от високо вибрационно ниво и след това се трансформират надолу във физическото тяло."
Което означава, че встъпването в диамантената мрежа и вибрациите на тази честота носи голяма сила и отговорност за всички нас, които в крайна сметка сме отворени за тези аспекти на нашата същност. И точно като диамант, ние трябва да станем пречистватели на земните равнини на съществуване, отвеждащи всичко, което не принадлежи и трансформирайки всичко в едно ново състояние на съществуване. Ние сме тук, за да извлечем, отразим, видоизменим, трансформираме, променим, но най-важното - да БАЛАНСИРАМЕ енергиите. Точно както диаманта, ние сме дошли да бъдем в тази специфична позиция във вселената и възнесението на Гея. Ние най-накрая пристигнахме в момента във времето, когато можем да помагаме на другите да направят същото.

Затова като сложите диамантената си мрежа, спомнете си вашата сила и божественост. Нека нищо не ви спира да постигнете най-големият си потенциал тук, на Земята. Бъдете диаманта, който ви е писано да бъдете! Обичам ви всички невероятно много, и съм смирена и развълнувана да бъда тук на Земята с всички вас в този феноменален преходен момент в историята на вселената!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Две различни реалности, които се събират, за да създадат едно цяло. В разгара на енергиите, въртящи се заедно с външната структура на свещения геометричен модел на сферата на диаманта, енергийният вихър се генерира, частиците вибрират в рамките на биологичните и етерни сфери, за да избутат паралелната реалност и старите модели на правене и установят нова структура на реалност на Битието.

Две различни реалности, две различни времеви линии се сливат в ЕДНА етерна цяла реалност, образуваща опит на "червейна дупка" в сферичното разбиране на времето. Времевият континуум в спиралната вортекс формация разпределя енергиите еднакво, паралелно на външните хребети на сферичния дизайн.

Пресъздаване на еднаквите принципи на благосъстоянието на етерната природа. Пресъздаване на структурните кодировки на сегашната реалност и възстановяване на това, което по същество е трябвало да бъде. Диамантената сфера от светлина вибрира на нова честота. Диамантената сфера от светлина, която преминава от това, което е било в това, което е. Трансформира се в ново познанието. Трансформира се в нова структура, неразрушима от външни сили. Само за да станем по-силни и по-ярки.

И така, всички вие сте избутани през водовъртежа, стигащи до спокойна точка в съществуването, и възниквате от другата страна на уравнението. Вашите тела са етерно реорганизирани да минат в кристалната структура на битието, в диамантената честота на съществуване.

Това, което се опитваме да ви кажем, скъпи възлюбени, е това, че сте избутани от етера в ново познавателно признаване на това, което всички вие сте. Всички вие, които наистина поискахте доброволно да бъдете фар на светлината върху земното ниво на съществуване. Ние говорим сега за тези от вас, които наистина са заровени под натиска на човешкото физическо преживяване, гмурнете се в мрака на недалечното минало, за да излезете победители, за да излезете трансформирани, придобили пълното разбиране на човешката психика, пълно разбиране на човешката структура на ума, тялото и душата.

Заблудата, в която човешките души бяха поставени да изпитат, помрачи тяхното разбиране за реалността и промени познанието им за това, което са те. И така, през сферата на диаманта, която наистина трябва да се формира не само в нощното небе, но и канализирана чрез различни портали, отварящи се за вас в идните дни, вие всички ще се върнете в състоянието на етерен баланс. Балансът между физическата и етерната реалност.

Вие трябва да се върнете към диамантените си лъчи, от които сте влезли в този космичен опит. И когато този момент настъпи, а той ще, вие най-накрая ще бъдете в състояние да се свържете към етерното познание за структурните компонентни мрежи на земните и етерните си същности и ще доведете светлина невиждана преди на земята. Невиждан период за Земята, защото физическата ви същност най-накрая ще се слее с етерното разбиране за съществуване и ще излъчвате огромно количество светлина.

Нека се знае, че ще повлияете на всички, които идват на пътя ви, и чрез структурните мрежи на вашите новооткрити същности, вие ще интегрирате нова структурна реалност на съществуване за тези, които остават в сянката на своите стари същности. Всички вие трябва да действате като маяци на истината, маяци на етерни хармоници, които ще проникнат структурните физически реалности за тези, които все още остават върху колелото на тяхното кармично съществуване.

Кодексите на диамантената структура, кодексите на диамантеното уравнение ще образуват щит около вашите етерни и физически тела. Щит, който никоя сила не може да проникне, щит, който отразява и трансформира енергиите, усилва ги и тласка физическите тела на стоящите пред вас в ефирните слоеве на тяхното същество, което позволява трансформирането да поеме по нов път, позволяващ трансформацията на това, което трябва да бъде, да се прояви. С тази трансформация, със силите, които всички вие въвеждате за човечеството, много във вашия известен свят внезапно ще се измени в ново когнитивно разбиране на битието. В ново познание на това, което е. Вашите социални структури започват бързо да се превръщат в ново състояние на съществуване, което позволява голяма част от физическата, психическата, етерната, духовната и материалната реалност, да се трансформират в нов набор от акорди.

С навлизането на нови леки/светли енергии и кодировки, вашият свят влиза изцяло в нова времева линия, която ще ви придвижи бързо в етера, което позволява на човечеството най-накрая да излезе извън матрицата на собственото си творение. Това позволява на развитието на физическите тела да поемат по нов бърз маршрут, който ги отвежда до ползотворно започване на комуникация с Божественото. Комуникация със света на Акаша. Комуникация със своите добронамерени космически семейства, което позволява на всички да си спомнят това, което те наистина са. Което също позволява на всички вас да се слеете със съответните си същности, които са разположени около този глобус, готови да започнат окончателното сливане на това, което е известно във вашия свят като обединяване на души близнаци / пламъци близнаци, за да се установят и разгърнат бързо във вашия свят новооткрити енергии, новооткрити технологии, нови етерно-познавателни способности.

И така, ние ви молим да останете заземени и отворени към новите енергии, които влизат във вашата Гайа, докато говорим. Ние ви молим да позволите на трансформацията да се случи. Молим ви да останете отворени за преживяванията, които ви очакват. Молим ви да останете отворени за различните контакти, които ще се появят. Молим ви да останете във вашата Божественост и във вашето достойнство. Молим ви да остане в състояние на ЛЮБОВ и СВЕТЛИНА.

Това е всичко, което имаме за вас сега. Ние ви обичаме. Ние сме с вас, до скоро.

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com
http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/…/21-dekemvri-dushi-bli…
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/12/21.html




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184072
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031