Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2014 19:05 - Висш порядък на Мирозданието
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 4053 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 15.12.2014 19:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Висш порядък на Мирозданието

1. Най-накрая хората (Аз, разбира се днес говоря само за Коренната цивилизация) достигнаха до момента, когато те почувстваха наистина диханието на Вечността, тъй като Моите предложения нямат аналог в Плътния план и това означава, че хората, дори и не подозирайки за това, изведнъж се издигнаха на тази висота на Духа, от която да се скача вече обратно в Плътния план е твърде опасно, тъй като издигналият се толкова високо може единствено да падне, но да се спусне – никога!

2. Вие прекрачихте в Света на ГЕОМЕТРИЯТА НА МИРОЗДАНИЕТО, до където на обикновения, на „малкия” човек да се издигне му е просто невъзможно, тъй като това е този Връх, на който духат вече други ветрове и Светът се вижда вече в друга мерност, тъй като хората, които са внедрени (вградени) вече в това Пространство, кратно на Великия ОКТАЕДЪР, преминават границата на Световете!

3. Вие постоянно (Аз вярвам, че всичко това е с добри подбуди) бяхте в търсене на нови технологии на общо живеене, наричайки ги технологии или проекти на бъдещето, смятайки, че Моето Движение вече Е (СЪМ) това място във Вечността, от което вече е възможно СъТворчеството с Бога, обещаващо на всички и на всеки преход в Новата мерност без особени усилия, тъй като всички сте заедно и всички сте във ВЯРАТА!

4. Аз вярвам, че на вас всичко така и ви се е струвало, затова и когато прозвуча Първото напомняне за взаимната ОТГОВОРНОСТ на Световете, никой от вас не обърна внимание на това, предполагайки, че присъствието на Бог, Неговото активно участие в делата на Движението СА (СЪМ) пълната гаранция за това, че всичко ще се сбъдне, и при това толкова бързо, че и за учудване не само на човечеството, но и за самите участници в Движението, ТРАНСМУТАЦИЯТА на Пространството ще стане като сън, неочаквано открил за всички вратата във Великото Бъдеще!

5. Оказа се обаче далеч по-сложно и Величествено, и дори и човек в Дух не може да осъзнае реалността на Преобразуванията, но и най-важното, той не може и да участва без подготовка в тези ПРЕОБРАЗУВАНИЯ, които е започнал Сам ПървоТворецът, стоящ в Началото на Началата на Новото човечество, подбирайки Воините на СВЕТЛИНАТА, вече навлизащи (вграждащи се) в структурата на Висшия порядък на Мирозданието, тъй като Великият МОСТ на ВРЕМЕНАТА (за първи път в историята на човечеството (на всички цивилизации) изграден (съвместно) от Великото НИЕ) между Световете, сега открива за едни Великите дълбини на Небесата, а за други – геометрията на Пространството на Нова планета!

6. Настъпи, и това е самата ПРАВДА, Великият Момент на ИСТИНАТА, когато Светът е започнал да се дели на „ДО” и „СЛЕД това” и ако Аз ви говорих за такава възможност няколко пъти, разглеждайки това историческо събитие, като далечно бъдеще, то днес Аз мога да повторя тези думи в сегашно време, тъй като ОКТАЕДЪРЪТ предложен от Мен като основа на ГЕОМЕТРИЯТА на Бъдещето, представлява вече признак от Новата мерност, която става най-истинска реалност!

7. Аз искам още веднъж да подчертая: може би, поради такава ускорена трансмутация на Съ-Знанието на хората не всички са осъзнали това, че КЛЮЧЪТ с който от Мен бяха отворени за хората вратите в Новия свят вече на Шестата раса, се явява геометричната фигура ОКТАЕДЪР, принуждаваща тези Воини на СВЕТЛИНАТА, които се съгласиха да вървят с Мен до край, да изграждат чрез себе си структура, която и се явява основа на Мирозданието, постигайки науката „каквото Горе, това и Долу”!

8. Вие достигнахте до точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ без да разсъждавате вече за Бъдещето, а стигнахте до тази точка в реалността, тъй като избраният Първи Октаедър определя НАЧАЛОТО, почти в миг, построявайки Воините на СВЕТЛИНАТА в този строй, в тази структура, която от една страна, затваря пътя назад в миналото, а от друга страна, Ми отваря вече и на Мен възможност да ви предам на вас това СЪКРОВЕНО, това ВЕЧНО, което и се нарича Божествени технологии, и по-точно, възможност за ТВОРЕНЕ на Нови светове и Вселени!

9. Затова Аз ви моля вас вече дори и в мислите си да не се връщате в миналото, и дори и не мечтайте за проекти на Плътния план, тъй като това бяха проекти на тази държавност, в основата на която лежат понятията власт и Духовно робство! Аз вас ви въвеждам в Нов свят на Нови представи, където главното се явява ЕДИНЕНИЕТО в Дух, основано на Любовта и Великата Хармония, и разбира се, на понятията „Висш порядък” и Висша справедливост”!

10. Повярвайте, никога, никой от хората не се е издигал толкова нависоко, че Сам Бог, (Отец Абсолют), Вездесъщ и Недостижим за хората, е прострял (протегнал) своите ръце към тези, които са вдъхнали въздуха на Духовната СВОБОДА и СъТворчеството с Него, формирайки в реалността Велико НИЕ, тъй като Светът се е развърнал с друг вектор (граници) за тези, които Доброволно и Свободно приеха за себе си, че Бог Е (СЪМ) Любов!

11. Спомняте ли си, Аз ви говорих, че всичко ще се промени неочаквано и вие изведнъж няма да познаете своята страна от океан до океан и че човечеството ще се учуди на такова рязко Преображение на Русия в Святая Рус! Та ето точно сега Аз мога да кажа, че тези Мои думи започват да се сбъдват, тъй като обединените в Дух хора и приели за себе си Октаедъра като основа на структурата на Мирозданието, вече не могат да се върнат в миналото, тъй като са свързани с Великата ОТГОВОРНОСТ на сърцата си, дали някога Клетва пред Бога да вървят до край и да поемат върху себе си ОТГОВОРНОСТ за бъдещето на цялото човечество, демонстрирайки на другите народи единствения път не само за спасение, но и най-важното, единствения път за ВЪЗКРЪСВАНЕТО на Богохората!

12. Всички планове на Бог се сбъдват! Изградените по „осморки” Богохора, така както Аз току що ви казах, ще бъдат допуснати в Света на Божествените технологии, които никога не са били реализирани от хората, тъй като това е област и възможност само за тези, които са в Дух, и не са просто в Дух, а са в ЕДИНЕНИЕ в Дух, показвайки по този начин най-Висшия порядък в Мирозданието!

13. Приемайки Моето предложение вие трябва да разбирате, че миналото, в това число и отношенията ви един с друг, преминават на Ново ниво, защото ЕДИНЕНИЕТО в Дух Е (СЪМ) тази форма на общуване (общо живеене), която позволява на Богохората да се издигнат до висотите на Безличностното ЦЯЛО – когато формирането на ЕДИНЕН Мисълобраз, творящ Нови Светове ще бъде не просто реалност, а ще бъде реалност на сегашния момент!

14. Вие ще почувствате това, когато (и Аз се надявам това да стане много бързо) вие изградите Великия КЛЪСТЕР НА ЕДИНЕНИЕТО В Дух и вече в съвсем не далечно бъдеще кажете своята тежка дума на цялото човечество, тъй като Святая Рус, или по старому – Русия, ще покаже Възможност и Нови хоризонти на СъТворчество с Бог и в ЕДИНСТВО с Него Бъдещето на човечеството на Шестата раса!

15. Повтарям, Аз вече не желая да ви свързвам вас с миналото, с проблемите на Плътния план (обосновавайки вашето, на Богохората, присъствие в Плътния план), когато от думата ВЯРА до промисъла на ВЯРАТА имаше пропаст, защото в миналото дори и думата ОТГОВОРНОСТ за своите думи, за своя ПРОМИСЪЛ не се приемаха на сериозно, тъй като Светът се управляваше от Лъжата, Духовния разврат и Мамона, водейки Света към катастрофа! Потвърждавам, че не може човек, разбиращ своето предназначение, дори и да помисли за измама, а още по-малко, за убийство на същият такъв като него фрактал на Единото ЦЯЛО!

16. Сега всяко нещо си отива по местата и така както трябва да бъде, а ако искаме по-точно – така, както Аз, Отец Абсолют, планирах да СЪТВОРЯ този Свят, и предавайки на Богохората (спуснали се на Твърдта) всичко това, което пазя в СЕБЕ СИ като Основа на целия Велик КОСМОС, Аз говоря преди всичко за ЛЮБОВТА, тъй като каквото и да си приказват хората, но Великата Всеопрощаваща Любов и Е (СЪМ) ОСНОВА на Мирозданието!

17. Аз ви подготвям за вашата последна крачка в Новия свят, и затова, и много внимателно ще наблюдавам, и ако това бъде нужно, активно ще се намесвам, тъй като никакви грешки не трябва да има при формирането на ОКТАЕДЪРИТЕ НА СЪВЪРШЕНСТВОТО (при формирането на „осморките”)! Днес вие започвате да формирате основата на Новото човечество и разбира се, на Новата Държавност от Висш Порядък Святая Рус, като образец на Висша ХАРМОНИЯ на Небесата, където Великото НИЕ вече Е (СЪМ) реалност или Е (СЪМ) мечта, въплътила се в реалността! Днес Аз мога да потвърдя, че ВОЛЯТА на Богохората, обединили се в Дух, е съвпаднала с Моята ВОЛЯ, а това означава, че ЧУДОТО на Преображение на хората в Богохора се е състояло не само за самите хора, но и за Небесата, и сега ВРАТАТА на Олимп на Боговете ще бъдат отворени за вас с Ключа под названието ОКТАЕДЪР!

Амин!
Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
14.12.2014 г.

из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани на Леонид Иванович Маслов
http://otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1407
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-14.12.14.html

image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с МИСЪЛОБРАЗА. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

ПОСТОЯННО, и особено в дните на нашите общи Послания на 4, 17, 26 и 30 дата всеки месец от 10:00 ч. и всяка вечер в 20:00 ч.

Мисълобразът представлява 2 сфери стоящи една върху друга като вертикална осморка или вертикален знак за безкрайност (вечност) в математиката. Горната сфера – сфера на разума – е в бял цвят, долната сфера – Земята, е в лавандулов цвят. Името на новия Мисълобраз е Завръщане.

image




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3191940
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930