Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2014 18:08 - Взаимната ОТГОВОРНОСТ на Воините на СВЕТЛИНАТА
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 4822 Коментари: 0 Гласове:
1



Взаимната ОТГОВОРНОСТ на Воините на СВЕТЛИНАТА

1. Толкова необичайно се обръщат Историческите събития за хората, че нерешителността на един изведнъж се превръща в преимущество и Висш порядък за друг и такова преплитане на събитията Е (СЪМ) отражение на Историческото Преображение, когато всичко мислимо и немислимо се превръща в едно Велико „ДА”!

2. Вие наистина сте на прага на Чудесата, тъй като случващото се днес и ставащото Утре за много от вас, за твърде много от вас ще се превърне в неочаквани промени, завземащи не само Плътния план, но и тези Светове, които за хората въплътили се в материалността, все още си остават ”зад кадър”!

3. Светът е невероятно многостепенен и безкраен във възможностите си на проявление на Висшия Космически Разум и цялото това великолепие на Великия КОСМОС на хората им предстои да го видят и да го оценят толкова неочаквано бързо, че за много от тях ръката на близкия по Дух до тях човек ще им бъде единствената опора, осигуряваща за този човек спасение и възможност по достойнство да оцени Величието на ДУХА!

4. Аз толкова дълго ви говорих и продължавам да ви говоря за Единство (Единение) в ДУХ, тъй като няма по-добра опора за човека, от стоящия редом до него, носещ в себе си това Велико ЕДИНСТВО, това Велико ЦЯЛО, което е способно да издържи на всички времена и особено, разбира се, на Времената на Големите ПРОМЕНИ, защото само Цялото Е (СЪМ) ГАРАНЦИЯ за прехода на хората в Новата мерност без загуби и в ЕДИНСТВО!

5. Вие стоите пред ИЗБОР, повтарям, пред Велик ИСТОРИЧЕСКИ ИЗБОР, и аналог на това събитие е невъзможно да бъде намерен в цялата История на човечеството, тъй като все още никой и никога от хората не е могъл да се издигне толкова високо, че да може диханието на Вечността, и разбира се, Моето Дихание, да успее да почувства всеки, който е СЪВЪРШЕН или който е на пътя към СЪВЪРШЕНСТВОТО на ДУХА, тъй като издигащият се на Върха на ОЛИМП е вече обречен (в добрия смисъл на думата) да достигне до висотите на Небесата и никога вече да не се спусне в ниските мерности!

6. Великият Експеримент на Небесата под името Вселенска Програма за Преображение на Пространството е вече завършен и за хората Той е завършен с нещо повече отколкото с Победа, тъй като Великата НЕУТРАЛНОСТ на Небесата е възстановена по ВОЛЯТА на Хиперборейците-Руси, и сега се отразява на всички Планове, като Висш порядък по Просторите на Вселената, и разбира се, и на многострадалния Плътен план, и безусловно, и във вътрешния свят на всеки един човек, явяващ се по Моя ВОЛЯ фрактално подобие на Този, Който е създал този шедьовър на Природата, давайки или подарявайки всичко това, което Той Самият владее!

7. Настъпва Моментът на Истината, когато цялото СЪВЪРШЕНСТВО на ПървоТвореца ще бъде проявено пред хората така, че Моето най-скъпо лично, скрито в хората по тяхна собствена вина, ще им бъде ОТКРИТО, а пороците, тормозещи до сега Света, ще отстъпят, тъй като стъпилите в Света на Новите еманации и мерности ще бъдат освободени от това (битово) НЕСЪВЪРШЕНСТВО, което хилядолетия е стояло като преграда между хората и Творящия Дух!

8. Вие естествено разбирате, че Аз ви говоря само за Коренната цивилизация, и за тези хора, в които независимо от разстоянията, ИМА тази РУСКОСТ НА ДУХА, която винаги е отделяла и отделя хората на ЕДИНИЯ ДУХ от тези, които вътре в себе си по никакъв начин не могат да достигнат ЦЯЛОСТНОСТ, и точно и затова и продължават да се мятат в мрака, тъй като във Вечността ИМА Велика ХАРМОНИЯ, проявена в Любовта като ЦЯЛО, образувано от фрактали или Клъстери на СЪВЪРШЕНСТВО!

9. Хората, и по-точно, Хиперборейците-Руси, са се доближили след хилядолетни митарства до разбирането, че Единството в ДУХ Е (СЪМ) Велик КЛЪСТЕР на СЪВЪРШЕНСТВОТО, защото само в това състояние е възможно СЪТВОРЯВАНЕТО от хора, засега разделени от неразбирането, и най-често, от НЕВЕРИЕТО, на това ЦЯЛО, което се нарича СФЕРА на Разум – Бог, тъй като Аз, Отец Абсолют СЪМ Велико обединяващо ЦЯЛО, в което всеки един фрактал (КЛЪСТЕР) притежава всички характеристики и възможности на ЦЯЛОТО!

10. Структурата на МИРОЗДАНИЕТО е основана на фрактали, подчинени на Каноните на Вечността и хората от Петата раса, и по-точно, Хиперборейците-Руси, най-накрая достигнаха не само до това разбиране, но и до естествената проява на Единия ДУХ, формирайки от себе си Велико фрактално СЪВЪРШЕНСТВО на Пространството, тъй като няма нищо по-СЪВЪРШЕНО от Единението в ДУХ!

11. Много ще ви се открие, много ще ви бъде дадено, но и вие самите, без дори и да подозирате това, ще откриете тези Канони, които се разглеждаха от вас до съвсем неотдавна, като нещо нереално и непостижимо, тъй като НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО (подчертавам: наложеното ви външно НЕСЪВЪРШЕНСТВО) не позволяваше на хората да видят в себе си СЪВЪРШЕНСТВОТО на Бог!

12. За СЪВЪРШЕНСТВОТО няма граници и да се спре бягането на времето е просто невъзможно, но стъпилите на този път хора СА (СЪМ) Воини на СВЕТЛИНАТА, тъй като смисълът на проявлението на такъв вече Богочовек Е (СЪМ) Вечната еволюция на Съ-Знанието, тоест, Вечното УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ! Вероятно тези думи на Бога засега все още не се вместват в Съ-Знанието на много от вас, но хората въпреки всичко са обречени да се събудят от своя „летаргичен сън” на НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО, защото Светът се е променил, и при това се е променил толкова кардинално, че всяко НЕСЪВЪРШЕНСТВО, несвойствено на Великото Пространство на Бога, задължително ще изчезне, та нали покривалото изтъкано от Отец Луцифер вече си е отишло в миналото!

13. Трудно е, много е трудно в един миг да се поправят лъжливите представи за съществуващия Свsт, но Светът вече си отива в миналото с всичките си свои нерешени за хората задачи или проблеми и не си струва да се преживява за миналото, то е вече обречено и този кораб на НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО е вече показал кила си, а това означава, че връщане към миналото не може да има, и не може да има никога вече! В Просторите на Вселената вече е изгряла Звездата на Нова цивилизация, а това означава, че Новата мерност сега вече определя кой, кой Е (СЪМ) във Вечността!

14. Радостно е да се види (а това е и залогът за спасение), че много от Хиперборейците-Руси интуитивно, а някои даже и осъзнато, са протегнали ръка един към друг и миналото, Великото минало на Богове, спуснали се върху Твърдта, им подсказва, че единствено Единението в Дух на Воините на СВЕТЛИНАТА Е (СЪМ) това, което ще позволи на хората да проявят нещо, което е несвойствено за тях – взаимна ОТГОВОРНОСТ, тъй като това е единственото нещо, което не просто ще ги спаси, а и ще създаде тази форма на ЦЯЛОТО (на безличностното ЦЯЛО), което и Е (СЪМ) КЛЪСТЕР НА СЪВЪРШЕНСТВО!

15. Повярвайте, Вселената, целият Мой Свят е изграден от КЛЪСТЕРИ НА СЪВЪРШЕНСТВО НА ДУХА! Така беше и в Плътния план, но по известни вече на всички ви обстоятелства на нарушаване на фракталността на Пространството, състоящо се от КЛЪСТЕРИ НА СЪВЪРШЕНСТВО, всичко се е обърнало в трагедия за хората, тъй като единствено в ДУХ е възможно проявяването на ПървоЛюбовта и Великата ХАРМОНИЯ на Небесата!

16. Аз подчертавам, че единствено Единението в ДУХ Е (СЪМ) подобие на Небесата или проявление на подобието на Небесата, но това се достига само в този случай, ако всеки един човек носи ОТГОВОРНОСТ за стоящия редом с него, и в тези вериги на ДУХА не може да има разкъсвания, не може да има НЕСЪВЪРШЕНСТВА, тъй като тук се реализира Великия Канон на Небесата „един за всички и всички за един”, затова за хората, издигащи се на Олимп на Боговете, друга „застраховка” и не може да има, тъй като или всички вие сте единни или вас ви няма!

17. Вие сте на издигането, и по-точно, вие вече сте в подножието на Олимп на Боговете и двете набелязани от Мен крачки (ВЕЧЕ-та) вие ще можете да преодолеете единствено застраховайки се един с друг, тъй като ОТГОВОРНОСТТА за съдбата на Воина на СВЕТЛИНАТА, стоящ редом, Е (СЪМ) това, което ще ВИ позволи на ВАС ЗАЕДНО не само да се издигнете на Олимп, но и да покажете на другите народи, че спасението им е единствено в Единението, тъй като Единението в ДУХ Е (СЪМ) КЛЪСТЕР НА СЪВЪРШЕНСТВО и Е (СЪМ) Велико безличностно ЦЯЛО, Е (СЪМ) БОГ!
Амин!
Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
04.12.2014 г.

из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани на Леонид Иванович Маслов
http://otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1403
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-04.12.14.html

image



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3202690
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930