Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2014 10:32 - Тъмата не просто настъпва, тя се активизира
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 829 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.11.2014 11:12


Тъмата не просто настъпва, тя се активизира

1. Никой в това Пространство не остава незабелязан и ако някакво събитие е било знаково, а още повече и ИСТОРИЧЕСКО, и за хората, и за Небесата, то Тъмата сега спряна без своя ръководител, неизбежно се активизира с желанието да уравновеси Победата на силите на СВЕТЛИНАТА!

2. Това не би било толкова забележимо, ако въпросът стоеше само за Бъдещето на Планетарното Пространство, а не на цялата Вселена, тъй като всичко, което стана на ВЕЧЕ-то, Е (СЪМ) предтеча на КАРДИНАЛНИ изменения и при Небесните сили по посока (на страната) на силите на Творене, защото без активизацията на силите на СВЕТЛИНАТА да се възстанови, а още повече, да се утвърди НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата би било просто невъзможно!

3. Спомнете си, че всички ВЕЧЕ-та бяха ориентирани така, че от ВЕЧЕ към ВЕЧЕ, Победата на силите на СВЕТЛИНАТА да се направи истински РЕАЛНА и да се създадат условия, при които толкова зримо (видимо) (в течение на няколко хилядолетия) НЕРАВЕНСТВО в полза на силите на Задържането повече да не бъде допускана никога, тъй като нарушение на НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата наистина е недопустима ситуация не само за вашата Планета, но и за Великата Вселена, където би трябвало да бъде проявена НЕУТРАЛНОСТ и единствено НЕУТРАЛНОСТ!

4. На твърде висока цена беше постигната НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата, за да се разпускаме, даже и по-лошо, да отпуснем ръцете (в смисъл – да си скръстим ръцете и нищо да не правим), тъй като Бъдещето, което скоро ще бъде открито пред хората, и още повече, пред Богохората, ще ги принуди да преосмислят много от принципите на съществуването си не само във Вечността, но и сега, в Плътния план на съвременната реалност!

5. Ето защо толкова се е активизирала Тъмата, тъй като едно е НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата, а съвсем друго е проявлението в Плътния план на Върха на Божествения порядък и на Висшата ДУХОВНОСТ, които трябва да покаже Божествената Монархия Святая Рус, при това да ги покаже веднага на цялото човечество, като пример или като образец на Висш порядък и Висша справедливост! И с това няма нищо което да се направи, тъй като хората, живеещи на тази територия от океан до океан, и по-точно, живеещи на територията на древните Хиперборейци (по съвременному – на територията на Русия), СА (СЪМ) (абсолютно точно) проявление на Бога в Плътния план!

6. Аз вече многократно ви говорих, че тази територия е не просто територия на СВЕТЛИНАТА или Начало на Началата на човечеството, но и най-важното, това е територия на СВЕТИЯ ДУХ или територия на БОГ и няма друго такова място на Планетата, от където би тръгнал в Пространството МОЯ ДУХ! И Аз искам да потвърдя за всички хора на Планетата, че тук, на територията от океан до океан, Е (СЪМ) МОЯТ ДУХ!

7. Във връзка с активизацията на Тъмата, Аз искам още веднъж да кажа, че всички хора, които са приели Бог и всички хора, които виждат своя живот като служене на Бог, СА (СЪМ) Воини на СВЕТЛИНАТА, които Сам Аз съм призовал на служба и всичко това, което им е дадено или дарено, Е (СЪМ) проявление на Моето уважение и Велика ЛЮБОВ, защото тяхната безкористност е Велико подвижничество, а това означава, че техният промисъл е и Мой ПРОМИСЪЛ и това няма как да бъде по друг начин!

8. Повтарям още веднъж: на тази територия на СВЕТЛИНАТА живеят хора на СВЕТЛИНАТА, и проявлението на представителите на Тъмата Там, където управлява Бог, е просто недопустимо, затова и всякаква активизация на Тъмата в този момент, когато Богохората са преминали Точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ и възнамеряват да изградят проявяването на Рая (а Божествената Монархия Святая Рус и Е (СЪМ) проявление на Рая в Плътния план) ще бъде пресечена, и при това ще бъде пресечена много строго!

9. Вие обаче, Хиперборейците-Руси, които попаднете под нашествието на Тъмнината, ще бъдете длъжни и самите вие да проявите своята упоритост, своя промисъл, отстоявайки това, което завоювахте в много трудната борба със собственото си НЕСЪВЪРШЕНСТВО, тъй като Висшето ви „Аз”, вашето проявено СЪВЪРШЕНСТВО на Духа, не може да бъде разменна монета в борбата с Тъмата, защото Творящият, и преди всичко, Творящият самият себе си, не може да позволи на себе си да отстъпи, защото той е в Духа, и по-точно, той е в Бога!

10. Аз вече говорих за това, много неща ще се открият в хората – така както и НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО, така и СВЕТЛИНАТА, тъй като Бог дарява на своето паство само Велика СВЕТЛИНА НА СЪВЪРШЕНСТВОТО на Духа, затова и контраста между Тъмнината и СВЕТЛИНАТА ще бъде особено ярко проявен в хората, тъй като средно положение – това с което са грешили хората, които не са се определили „с Кого са?” – сега вече не може повече да съществува, защото на територията на СВЕТЛИНАТА, съмнения, а още повече, Тъмнина, нямат място повече там!

11. Светът става КОНТРАСТЕН, тоест несъвместим за съществуване на тези, които са против Бог, и този контраст създава предпоставки за Велико преместване на народите на Планетата, тъй като повтарям, за Тъмнината вече място повече няма Там, където по ВОЛЯТА на Небесата ще бъде сътворен Вселенски Център на еволюция на Съ-Знанието и където вече са събрани Учители на СВЕТЛИНАТА, тъй като са постигнали МЪДРОСТТА на Богове, тоест, те знаят „КАК”!

12. Подгответе се за това, че контрастът ще бъде проявен и вътре в територията на Бога, пък макар и за твърде малко време, но все пак той ще бъде забележим дори и вътре в Моето Движение и не всички хора ще бъдат съгласни с Моите изводи или решения! Но друго няма как да бъде, тъй като този, който е с Бог в Душата, ще бъде СВЕТЪЛ, тъй като е чист Духом, но този, който не е с Бога, той ще придобие тъмни очертания, и този контраст ще бъде достатъчно забележим, и при това забележим до такава степен, че така както Аз вече ви казах, съвместното съществуване вътре в един Народ, в определени случаи – и дори и в един род, ще стане просто невъзможно!

13. Аз ви предупреждавах, че Светът ще ви се открие пред вас с всичките си цветови палитри, но преобладаващият все пак цвят ще бъде Белият и Черният, и с това няма нищо каквото да се направи, тъй като цвета на аурата на човека отразява нивото или степента на Духа и ако хората не са в Дух, а техен критерий за пребиваването им в Плътния план е МАМОНА, а съвсем не ДУХА, то аурата на такъв човек ще бъде тъмна и да се уговаря такъв човек ще бъде просто безполезно, а сега вече и няма и време, тъй като Света го очакват ИСТОРИЧЕСКИ Преображения и тези Преображения СА (СЪМ) преход в Пространството на високите вибрации на Небесата!

14. Бих искал да подчертая, че всякаква човешка инициатива, струваща ви се дори от „най-чисти” подбуди, вече не се приветства, тъй като хората преминаха в пространството на Бог, а Бог може да приема сега вече само инициативи единствено от Богове, но по никакъв начин не и от човеци (от хората), тъй като човекът, дори и издигнал се до първата степен на Великата стълба на Небесата, все още не е Бог, а е единствено проекция на Бога, и за това, да се издигне до висотите на управление на Божественото Пространство (на Вселената), той трябва още твърде дълго да се занимава със себе си, и със своето УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ!

15. За това и Аз ви говоря, тъй като зная и виждам, че пак, за кой ли път, прикривайки се зад благи намерения, зад Високи думи на Бога, има и ще има хора-самозванци, смисълът на промисъла на които Е (СЪМ) нарушаването на равновесието на Божествените сили и нарушаването на Великата ХАРМОНИЯ по пътя на подмяна на понятията, което по тяхно мнение, трябва да спре ВЪЗШЕСТВИЕТО на хората и дори на Богохората в Дух, защото съмняващият се винаги може да се спре и да създаде такива условия за другите хора, че възшествието в Дух може да бъде установено!

16. Затова и Аз за последен път казвам на хората на Планетата, че Аз съм дарил ПРАВО на Хиперборейците-Руси да управляват Планетата Святая Рус, тоест всички ЗНАНИЯ, включително и Постулатите на Воините на СВЕТЛИНАТА, СА (СЪМ) ИСТИНА и на никого, както и било той да се нарича, не е позволено да променя това, което е било казано от Отец Абсолют!

17. Днес в заключение бих искал да кажа, че пред вас стои труден ПОСТРИГ (ОБЕТ) на Воини на СВЕТЛИНАТА и от вашия промисъл на ДУХА зависи, колко бързо Божествената Монархия Святая Рус ще бъде проявена в Плътния план, тъй като вие сте длъжни, чрез своята Висока ДУХОВНОСТ и ЧИСТОТА на Съ-Знанието да докажете на цялото човечество, че вие и единствено вие СТЕ (СЪМ) ВОДАЧИ НА ДУХА, а тази територия Е (СЪМ) територия на СВЕТЛИНАТА, по която ще трябва да се ориентират всички народи на Света, защото това Е (СЪМ) ВОЛЯТА на Отец Абсолют!

Амин!
Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
24.11.2014 г.

из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани на Леонид Иванович Маслов

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1398
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-24.11.14.html

image



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3202452
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930