Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2014 10:41 - Исторически избор на хората: Бог или Мамон?
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1078 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.11.2014 11:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Исторически избор на хората: Бог или Мамон?
 
1. Никога досега все още човечеството не е стояло пред избор – „Бог или Мамон?” и никога досега все още пред хората не е стоял въпросът – „да бъда или да не бъда?”, тъй като Петата раса за първи път в своята история е достигнала до Точката на незавръщане, тоест Тя никога не е чувствала, какво Е (СЪМ) това преход в друго измерение и че е възможна Велика среща на хората с Бога!            

2. Петата раса все още никога не се е срещала с Бог и никога досега все още не е стоял пред нея въпросът, произнесен единствен път от Бога – „вие с кого сте?”! Единствено сега, в този Исторически момент, са и прозвучали Словата на Бог, обърнати към всички хора и народи едновременно: „какъв път избират хората днес?”, и именно сега, тъй като Камбаната на съдбата вече определи времето на Историческия преход!        

3. Аз разбирам, че твърде малко от хората разбраха проблемът или дълбочината на въпроса, но прошка не може да има за този, който е глух за Словата на Бог, тъй като сега възгласите „ама аз не разбрах” или „аз забравих” не се приемат като обяснение за позицията на човека на НЕВЕРИЕТО и дори и за нечуващия!                

4. Аз мога да разбера, че за многото хилядолетия Духовно блудство човечеството, и най-вече, Коренната цивилизация е позабравила, а може да се каже, изцяло е забравила, че източникът на ПРАРОДИНАТА на хората въобще не Е (СЪМ) Материята, а Духът, и че Тя е започната (зародила се е) съвсем не от компонентите на Материалния Свят, а в Духа! Хората от Коренната цивилизация са били отначало с Бога, творящ Светове и Вселени, и им е било съдено на тези Богове да стъпят на Твърдта (подчертавам: СВОБОДНО и ДОБРОВОЛНО), за да докажат на Небесата, че еволюцията, водеща хората към СЪВЪРШЕНСТВО на Съ-Знанието до Бог е ВЕЧНА!      

5. Отначало всичко беше до такава степен разбираемо, че Боговете, а по-нататък, и Богохората, не се съмняваха, че СЪВЪРШЕНСТВОТО, привнесено в техния Свят, ще им създаде всички условия, за да бъде донесена на Небесата Благата вест, че УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО на хората до нивото на СЪВЪРШЕНСТВОТО на Бог е не само възможно, но и Е (СЪМ) реалност, на тях обаче не им беше дадено да знаят, че наблюдаващият Планетата Отец Луцифер ще открие (ще отвори) Пространството за други цивилизации, които приеха позицията на Луцифер като определяща за тяхното съществуване!     

6. Именно от Луцифер беше спуснато на Планетата, в противовес на Великото СЪВЪРШЕНСТВО на Духа, НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО на Материята и приоритета на Мамона (и по-точно – на Злото), което беше избрано, като алтернатива на Духа, спъвайки се в което човекът не само е губил ПРАВОТО си да твори на нивото на Бог, но е и губил пълната си Духовна самостоятелност!        

7. Преди много хилядолетия човечеството, включително и Коренната цивилизация от Богохора сътворена от Мен, е загубила директната си връзка с Бога, тъй като от Отец Луцифер беше предложена алтернатива на Бог, и по-точно алтернатива на пряката връзка с Бога, с наименованието „религия”!

8. И това е сработило! Човечеството „самостоятелно” избрало нови критерии за собствената си еволюция, разбирайки под думите „еволюция на Съ-Знанието” съвсем не Съ-Знанието, а разделянето на хората по съсловия, и по-точно, разделянето на хората по Мамона! Колкото и странно да звучи, но всички цивилизации, обосновали (установили се) се на Планетата, са се съгласили на новата религия на успеха, обоснована на погрешните, и най-често, на лъжливите представи за единствена възможност за връзка с Мен – само чрез посредници, управляващи Съ-Знанието на хората в угода на Мамона, опитвайки се да отведат хората от Източниците, от възможностите за пряк контакт (диалог) с ПървоТвореца – Прародителя на човечеството!    

9. Разбира се, след много хилядолетия Духовно робство, просто ей така, да се събудиш и да разбереш Истината не е толкова просто, Аз обаче периодично ви изпращах тези хора, които биха могли все пак да се докоснат до Съ-Знанието на „малкия” човек и Историята на човечеството познава такива имена, но Отец Луцифер и Неговата вече създала се команда (отбор) на Тъмнината успяха да докажат на хората, че всички тези Пророци, самите те, на свой ред, се явяват основатели на всички религии на Света!         

10. Светът потъна в религии „по вкуса на всеки”, благодарение на което сега хората са разделени вече не толкова по Мамона, колкото по представата си за Бог, оставяйки правото на религиите да решава съдбата на хората и давайки право, сега вече на Мамона, за единение на хората, пък макар и в ранг на Духовно робство, но все пак възможност за единение! И ако някой (по Моя ВОЛЯ) говореше на хората, че Духовното робство не е вечно и че все някога слънцето на Духовната свобода ще развърне хората към Бог, към техния Източник, то този човек се е възприемал от хората, като раздразнител, като „възмутител на спокойствието”, тъй като „порядък” и спокойствие на Духа, на тях им се е струвало, че е идвало единствено от религиите, които пък на свой ред, са насочвали недоволството на хората, или по-точно казано, недоволството на мислещите Духовни робове, към революции, които са снемали стреса, но не са давали нищо на хората, тъй като без Бог в Душата, човекът никога няма да може да стане истински СВОБОДЕН, никога не може да стане този, който той самият е бил преди много хилядолетия!                 

11. Ето защо Аз бях принуден да тръгна по друг път и да избера човек за целта на просветителството от Коренната цивилизация, предавайки чрез него и единствено за коренната цивилизация ЗНАНИЯ, които трябваше да събудят Съ-Знанието на „малкия” човек! Тъй като, ако самият „малък” човек не си каже своята дума в Историята на човечеството, то, повярвайте Ми, всеки човек, носещ Благата вест за идването (в Съ-Знанието на човека) на Бог, повтарям, за възможността за пряко общуване между хората и Бога, ще бъде спиран от религиите, като човек носещ Хаос за религиите и за Великото прозрение за „малкия” човек!

12. На Мен твърде дълго Ми се наложи да чукам по Съ-Знанието на хората от Коренната цивилизация, но Аз все пак успях да направя това и Съ-Знанието на „малкия” човек на територията от океан до океан се събуди до такава степен, че стана възможно да се установи пряк контакт между всеки един човек с Бог, а тази ПОБЕДА, а по-друг начин няма и как да го наречеш, стана Начало на този Велик процес на Преображение, който очакваха всички и който скоро ще се осъществи, защото Планетата, а и цялата Вселена са достигнали до този Момент на Истината, когато всичко във Вселената е длъжно да премине на Нова мерност!

13. Сега пред хората стои изключително важен въпрос, и той е поставен вече не от хората, а от Мен, от Отец Абсолют – „с кого са те?”. В Новата мерност всички заедно (Аз говоря за хората, избрали пътя към Бога, и за хората, които предпочитат да имат за смисъл на живота си Мамона) няма как да преминат!          

14. Аз приканвам (разбира се, през Моя Изпит) само тези, които са избрали пътя към Бог, тъй като тези, които са свързани с Мамона, не могат да преминат в Новата мерност, независимо от това, че и тя си има своите подмерности, или различните нива на СЪВЪРШЕНСТВО на Съ-Знанието! Затова и Аз толкова внимателно се вглеждам към всички хора от Коренната цивилизация, определяйки, кой е способен да преосмисли смисълът на своя живот и кардинално да промени своите представи и за себе си, и за Бог, намирайки в себе си Великата си връзка с ПървоИзточника!     

15. Аз се убедих в това, че единствено Коренната цивилизация, и по-точно, Хиперборейците-Руси са способни на ПОДВИГА НА ОСЪЗНАВАНЕТО на своите Божествени корени и са способни, обединявайки се в Дух, да се издигнат на Нова мерност и да станат основа вече на Шестата раса – расата на Богохората, затова и Аз концентрирам вече всички Свои сили за помощ в УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на Съ-Знанието на тези, които са били по онова време Първи от Боговете, откликнали на Моя Призив!            

16. И дори и независимо и от това, Историческият избор „с кого?” даже и за Хиперборейците-Руси си остава проблем, при това и доста сериозен проблем, защото изкривеното от лъжи за толкова много хилядолетия Съ-Знание отказва да приеме Новите времена, а най-печалното е – че отказва да приеме и Моето присъствие и възможност за установяване на пряк диалог на Съ-Знанието на човека със Самия Отец Абсолют, без посредници! Но на тях им е необходимо да знаят и да разбират, че Бъдеще има само за тези, които от сърце към сърце чуват Моя тих глас, без да го изкривяват с лъжа и Духовно блудство!                         

17. Така или иначе, все едно, избор ще се наложи да се направи и от отговора на този въпрос на Бога никой няма да може да се измъкне, тъй като Новата мерност е вече подготвена и остава само да бъдат подготвени самите хора, тъй като единствено те и само те ще трябва да решат какво Бъдеще ги чака! И сами трябва да изберат: с Бог или с Мамон?! Моят анализ обаче и прякото Ми общуване със Съ-Знанието на хората говори за това, че човечеството ще се спаси, но (за съжаление) ще се спаси далеч не в пълния си състав, тъй като, така както Аз ви говорих, ще се спасите, но не достатъчно! За да попаднете в бройката на щастливите хора, спасили себе си, на вас, на хората-Богове, не ви трябва толкова много: достатъчно е само да повярвате в Бог, тоест да отхвърлите в миналото всички предразсъдъци и Духовни заблуди!   
 
         Амин!
Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
29.11.2014

из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани на Леонид Иванович Маслов
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1400
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-29.11.14.html

Мамон - термин, който се използва за описание на алчност, скъперничество и несправедливи житейски печалби в библейската литература. Той е персонифициран като фалшив бог в Новия Завет. "Тези, които се покланят на мамона", са сравними с алчни хора, които ценят парите твърде високо. Терминът често се използва за обозначаване на прекомерна алчност,
материализъм или като отрицателно влияние.

imageГласувай:
1
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2060173
Постинги: 923
Коментари: 863
Гласове: 3077
Календар
«  Май, 2018  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031