Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2014 23:23 - Придобиване на майсторство над себе си !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 828 Коментари: 1 Гласове:
2



Седмично послание на Хиларион
9-16 ноември 2014г.

Възлюбени,
Всички вие получихте голямо енергийно вливане през изминалата седмица и сега енергията започва да се асимилира във вашата човешка операционна система. По-висшата енергия създава по-голямо прочистване, изваждайки спомени от миналото, които ви карат да реагирате, а не да мислите. Когато това се случи, осъзнайте, че то е част от процеса на интеграция и асимилиране от тялото ви и си простете раздразнението и липсата на търпение във взаимодействието си с другите. Справяте се чудесно, така че не се укорявайте твърде много, че нямате достатъчно търпение, за да разпознаете старите начини на поведение при реакцията си спрямо другите. Знаете, че има друг и по-добър начин да гледате и да отговаряте на ситуацията, но тя изниква пак по същия стар модел. Това изисква от вас самонаблюдение през такива моменти, за да може да изразите намерението си да отговорите по различен начин следващия път.

Когато всяка нишка на ДНК са активира, това изважда цялото натрупано „нещо”, което е донесено в този живот от предишни животи и също така унаследени неща. Всеки човек, с когото взаимодействате, е дошъл в живота ви , за да си помогнете взаимно да излекувате всичко, което трябва да бъде признато и балансирано. Именно това се случва в ежедневието ви точно сега. Утре е друг ден и ново и свежо начало. Ще е по-добре от днес. Всеки един от вас е на нов път, по който малцина са минали преди , а процесът на възкресението във физическо тяло не е бил предприеман преди. Приемайте всеки ден такъв, какъвто е, с каквото и да ви носи той и се опитайте да възвръщате баланса си колкото може по-бързо. Това означава майсторството, придобиването на майсторство над себе си и откъсването от човешката личностна гледна точка и поглед и действие от по-висша перспектива.

Записвайте си ежедневно всички чудесни пробиви, които се случват в ума ви, чувствата си и промените във физическите ви тела. Има много такива неща и ако ги записвате и разпознаете промените, това ще ви помогне да сте в синхрон с по-висшето си намерение и визия. Като призовавате водачите и ангелите си в този процес всеки ден, ще бъдете подпомагани по всякакъв начин. Когато сте в разгара на тези промени и трансформации, искането за извисяване в по-леки и положителни и усилващи енергии, може да е най-полезно. Ангелските водачи, които ви обграждат не съдят никой от гневните ви изблици, те само ви обграждат с тяхната любов и целебни енергии. Не забравяйте да изпращате любов и състрадание към онзи, който реагира по стария начин и оставайте в усилващото пространство на вътрешния си свят.

Движете се напред, когато можете, и подновявайте намеренията си да сте фар Светлина, любов и изцеление за другите и тръгнете по пътя си отново. Всяка стъпка е пътят да преминете през това пътуване към по-високите измерения. Вашият ум е строителят, така че дайте всичко от себе си, за да задействате мисли, които се фокусират върху това, което мечтаете да създадете и изпитате в живота си. Объркващо е за семейството ви да наблюдават избухванията ви, така че те се стремят да избягват нещата, които ви дразнят. Нервната ви система понася голям енергиен товар и ще е полезно да правите това, което ви помага да релаксирате, по време на този процес. Получаването на тези енергии във вашата система е като да имате включен по-висок волтаж и докато физическото ви тяло приема и интегрира този волтаж, съветваме ви да бъдете колкото може по-добри със себе си. Онези около вас, които не разбират това, ще го разберат в бъдеще.

Отделяйте всеки ден време за тихо съзерцание, тишина и медитация. Това помага за синхронизацията ви с по-висшите ви аспекти и по-висша визия за живота, който искате за себе си и за всички, които обичате, и наистина, за всички на планетата. Дори десет минути на ден за синхронизация могат да имат голям ефект. Говорете с нас – вашите водачи – и ни давайте сведения за това, през което преминавате и искайте помощ от нас. Ние винаги сме с вас и мечтаем да сме от още по-голяма помощ. Времената, които изпитвате сега и тези в бъдещето, поставят шаблона за всички други, които следват, така че ние сме нетърпеливи да ви подкрепим по всеки начин, по който можем.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез:
©2009-2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/11/9-16-2014.html





Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. kisskissme - Знам
11.11.2014 11:09
Толкова си прав
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3192018
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930