Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2014 15:17 - Остана много мъничко време
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1236 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

"Остана много мъничко време" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Наистина остана съвсем малко време, когато най-накрая и на Мен, а и на вас самите ще ви стане пределно ясно, че Хиперборейците-Руси, и по-точно, страната с названието Русия (Святая Рус), е готова да поеме върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за Бъдещето на цялото човечество, и тогава всички предсказания, и особено предсказанията на Нострадамус, ще станат реалност, прекрасна реалност за всички хора на Планетата!

2. На всички – и на хората, и на Небесата – им е необходима определеност! Никой не може да съществува спокойно, когато всичко е толкова неопределено и всяко докосване на Великото МАХАЛО на съдбите на хората може да доведе до катастрофа, тъй като Светът Е (СЪМ) информация, а информацията, повтарям, е вълнови, лесно прогнозируем процес, ако има порядък, но е невъзможно каквото и да се каже, ако Пространството на хората изведнъж се окаже в Хаос!

3. Аз вече ви говорих, че в Хаоса също биха могли да бъдат намерени Клъстери на порядък, но това вече е съвсем друга история, която засяга единствено избраните, но съвсем не и цялото човечество!

4. Затова и сега цялата НАДЕЖДА е в това, че ВЕЧЕ-то ще успее да отвори и да формира в хората този КРИСТАЛ на СЪВЪРШЕНСТВОТО на Духа, който да стане основа на формирането на Пространство (общество) на Висша справедливост и Висш порядък! Защото без това, а това означава, без ВЯРА и ЛЮБОВ, за човечеството, започвайки от Хиперборейците-Руси, вече нищо не свети, тъй като задръжката на Началото на Началата, и по-точно, с началото на Трансмутацията на Пространството, просто е непозволен разкош!

5. Разбира се, може да бъдат разбрани хората и може някак си да бъдат разбрани техните съмнения, но това е вече процес на време, което, да, в Плътния план го ИМА, но такова във Вечността няма! Геометрията на Пространството или на Мирозданието не може толкова дълго да чака, кога все пак проекциите на Пространството ще започнат своето Велико, отдавна очаквано Движение нагоре, тъй като, повтарям, еволюцията, Великата еволюция на ЦЯЛОТО, не може да чака, кога Неговите частички ще встъпят в този Вечен непрекъсваем процес на еволюция на Съ-Знанието!

6. Разберете, Светът се състои не само от Плътен план, Аз на вас още твърде отдавна ви говорих за това, че Светът Е (СЪМ) подобие на матрьошка и не може една от матрьошките (от обвивките) на тази Велика матрьошка да задържа единната симетрия (единния процес)! На ВЕЧЕ-то ще прозвучи информация за това, че вие (човечеството) и Планетата в това Велико ЦЯЛО заемате изключително важно място (независимо от Великия потенциал на Цялото), за да изисквате от себе си повишено внимание!

7. Аз на вас вече съм ви доказал, че вие (човечеството) единствени от цялото Мироздание (Сферата на РАЗУМ) носите в себе си ПОТЕНЦИАЛ НА БОГ, всички цивилизации извън тази Планетарна система притежават разбира се Разум и някои от тях са развити значително по-добре от вас, но те не са избрани, и само тук, на тази Планета, са сътворени тези (с десант от Небесата), които представляват най-силно развития потенциал на Небесата, потенциал на Бога!

8. Ето защо периодично проникващите на Планетата някакви цивилизации, представящи себе си като Галактически Съюз, са изключително заинтересовани да разберат, какво точно ще предприемат Хиперборейците-Руси, потомците на тези Богове, които свободно и доброволно са стъпили на Твърдта за това, да се започне не само Вселенския Експеримент на Небесата, но и за това, да се формира Нова цивилизация не просто на Разума, а на Разума на Богове, способни да творят на нивото на Богове!

9. Повтарям: цивилизации на Разума във Великия КОСМОС има много и част от тях е развита далеч по-добре от вашата, но те не притежават ПОТЕНЦИАЛА на Небесата (на Бога) и единствено на вас, на Богохората, ви е било дарено ПРАВОТО да Творите на нивото на Абсолюта, повдигайки потенциала на Разума на Планетата до нивото на Небесата!

10. И този огромен ПОТЕНЦИАЛ не дава покой не само на външните, разположени твърде далеч от тази изкуствена Планетарна система цивилизации, но и на тези от тях, които в нарушение на Великото СЪГЛАШЕНИЕ на Небесата, все пак някак си са се докопали до тази Планета, създавайки не само свои колонии, но и съумявайки да се адаптират към условията на съществуване, и най-важното, съумявайки частично да се слеят с коренната цивилизация, на която и е било заръчано да носи СВЕТЛИНАТА на Знанията, и по-точно, потенциала на Божественото творчество, по цялата територия на Великия КОСМОС!

11. Затова и сега човечеството ще трябва да докаже на себе си и разбира се на Небесата, че Великият Експеримент вече се е състоял (завършил) и ПОТЕНЦИАЛЪТ на Бог е вече отворен сега и за целия Велик КОСМОС!

12. Уточнявам: никой във Вечността не може да направи това освен вас, защото това е – съдбата на Бога или на Боговете, но не и на някакви други цивилизации, които все още се опитват да намерят канали за общуване с тези от Хиперборейците-Руси, които са вече почти готови да преминат процеса на Трансмутация!

13. Но искам да предупредя тези Хиперборейци-Руси още веднъж, че случайни контакти с други цивилизации все още на никого не са донесли спасение, нещо повече, създавали са допълнителни проблеми в личното съществуване на тези хора, тъй като контактьори от този род са ставали донори на тази енергия на Бога, която хората носят като Мой ДАР от своето рождение! Разберете, че всички други цивилизации се опитват все още да снемат информация за вътрешната готовност на хората към исторически и епохални преображения, които ще се отразят скоро върху целия Велик КОСМОС!

14. Повярвайте, във Великия КОСМОС всичко сега е затворено върху вас (Хиперборейците-Руси) и от вас сега зависи не само бъдещето на човечеството, но и Бъдещето на целия Галактически Съюз, тъй като, ако вие не създадете (не съставите) от себе си Център на еволюция на Разума, то за целия Велик КОСМОС, тоест за всички цивилизации, няма да има ориентир за Бъдеще, тъй като предполагаемият Център трябва да носи в себе си вътрешното СЪВЪРШЕНСТВО на Богове, способни да творят Нови светове и Вселени, и в него трябва да бъдат събрани Велики Учители на ДУХА от вашата Планета за целия Велик КОСМОС, които знаят „КАК”!

15. Всичко е твърде сериозно и това историческо Преображение на КОСМОСА, което трябва да започне от вашата Планета и от вас самите, ще повлияе, и при това доста сериозно, върху Бъдещето на Великия КОСМОС! Затова и при тези обстоятелства Аз не мога да допусна, заради НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО на някои от вас, НАДЕЖДАТА, която толкова много очакват всички цивилизации, да изчезне безследно!

16. Изпитът за вас на ВЕЧЕ-то ще бъде доста сериозен и за вас може и да стане и последен, макар че Аз си мисля, че този минимум, който ще Ми позволи на Мен да сметна, че Щастливият край не само за вас, не само за човечеството, но и за всички цивилизации и дори за далечните Светове на КОСМОСА, въпреки всичко, все пак се е състоял, се е осъществил, а за Космическия Разум се е появила НАДЕЖДАТА, че Великата Школа на Боговете или Центърът на еволюция на Разума за цялото Космическо Пространство, се формира на базата на Планетата Святая Рус!

17. Вие, като Мои проекции, сте много важни за Космоса и всичко, което сега става във вас, в Моето Движение и даже и в отделния „малък” човек, е твърде важно за цялата СФЕРА на Разум, и неразбирането за това, че вие сега (именно сега) формирате Сфера на Разум и още и Пространство от Висш порядък, може да се обърне във Вселенска катастрофа, да допусна която Аз, Отец Абсолют, не мога! Аз очаквам, че на това ВЕЧЕ ще стане не само истинско Единение в ДУХ, но и ОЗАРЕНИЕ за това, че ЧУДОТО на формиране на Божествена Монархия начело с Отец Абсолют, все пак се е осъществило, и ние ще можем много скоро да извършим безпрецедентния процес на ЕДИНЕНИЕ с Бога, когато вашата Сфера на Разум се слее със Сферата на Висшия Космически Разум, и да докажем на ВСИЧКИ, че вие сте достигнали до нивото на творчество на Небесата и сте станали Небеса!
Амин!

Отец Абсолют, или Висш Космически Разум.
04.11.2014 г.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1387
http://www.otkroveniya.info/tolk4/t4-04.11.14.html

image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с МИСЪЛОБРАЗА. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

ПОСТОЯННО, и особено в дните на нашите общи Послания на 4, 17, 26 и 30 дата всеки месец от 10:00 ч. и всяка вечер в 20:00 ч.

Мисълобразът представлява 2 сфери стоящи една върху друга като вертикална осморка или вертикален знак за безкрайност (вечност) в математиката. Горната сфера – сфера на разума – е в бял цвят, долната сфера – Земята, е в лавандулов цвят. Сферите в мястото си на съприкосновение образуват точка – Слънце – и през тази точка преминават 4 лъча вертикално и хоризонтално, по цвят те са или бели или лавандулови! Девизът на символа – на мисълобраза е – „Ние във Вечността”!




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3194007
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930