Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2014 21:39 - Земята се придвижва в по-висшите честоти !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 593 Коментари: 0 Гласове:
1



Седмично послание на Хиларион
1-7 ноември 2014 г.

Възлюбени,
Мнозина от вас са се посветили на по-велико прочистване на умствените ви модели и мисловни шаблони. Сега, когато емоционалните шаблони са почти балансирани и неутрални, мислите стават следващата област за наблюдение и балансиране. Това е работа, която само вие можете да извършите, няма кой друг да е отговорен за мислите ви или за това как избирате да мислите в ума си. Има повече от един начин за възприемане и за поглед към нещата в ситуациите, които изникват в живота ви. Има повече от един начин да отговорите във вашето майсторство спрямо тях, обаче, в живота си хората са склонни да отговарят и реагират по същия стар модел, който никога не им е носил успех. Това по всяка вероятност е причината, поради която същият вид ситуация продължава да се влачи в ежедневието им.

Всеки един от вас се опитваше да открие повече от собствените си по-висши аспекти и да ги доведе в опита си. Вие се стремяхте да извисите енергиите във всяка стъпка по пътя си към себепознанието и към реалността, която се разгръща по пътя. Вие се стремите да сте в правилната мисловна рамка, за да може да отворите сандъка със съкровището на опита в пътуването си в този живот. Знаете, че сте искра от божествения пламък и че сте съ-творец с Вселената, че имате потенциала за чудно творение. Вие знаете, че душата ви е свещеното превозно средство за божествено вдъхновение и за пробудено съзнание за собствената си божественост. Вие се стремите към величието на духа, в което имате страстта и вдъхновението на разгръщащи се възможности. Трансформиращият огън във вас и вашата Светлина ви приближават към мечтите ви, да блестите като фар за другите, за да издигнете съзнанието на всички живи същества, докато се опитвате да издигнете собственото си съзнание.

Тази роля изисква рефлексия, проницателност и разбиране за това как фокусираното намерение материализира духа. Когато сте отворени за духа, вие започвате да възприемате неограничения потенциал и изобилието, което винаги е било на ваше разположение. Вие разпознавате красотата във всичко живо и пиете от тази красота в ежедневния си опит. Знаете, че това изобилие може да бъде уловено като се синхронизирате с потока на земните ритми и позволите великолепието такова, каквото то означава за всеки. Ценете своето собствено най-добро в духовния си потенциал и във всеки около вас. Подхранвайте тези дейности, които ускоряват разгръщането на този потенциал, и оставете всичко останало.

Само чрез обединяване на сили с другите и с работа заедно може да се разшири визията за новия свят. Прегледайте начините, по които можете да помогнете на другите да изведат най-висшия си потенциал и творчески израз. По този начин вие също прибавяте към колективния човешки опит. Внимавайте как използвате собствената си енергия и не забравяйте да цените всички около вас, които ви подкрепят. Бъдете благородни и скромни в търсенето си на майсторство, защото всеки от вас има да следва свой собствен път, който води до крайната цел на самоусъвършенстване. Никой няма всички отговори. Майсторството и лидерството изискват състрадание, проницателност, безусловна служба и чиста визия да се запали страстта, която гори в сърцата на другите около вас.

Трябва да продължите ежедневно да изчиствате полето на аурата си и индивидуалните си чакри. Синхронизирайте се с Висшия си Аз и с Божествено назначените си духовни водачи и ангели, за да поддържате висшите си връзки. Ежедневното медитиране, съзерцание и настройване към по-висшите реалности е необходимо, за да се поддържа яснота и усещане за цел. Тъй като Земята се придвижва в по-висшите честоти, това става от първостепенно значение. Всеки един от вас е Любящата Божия Благодат, материализирана тук на Земята. Тези упражнения ще ви поддържат свързани с тази цел.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез:
©2009-2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/11/1-7-2014.html

image



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183944
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031