Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2014 10:34 - Най-силната сила е Светлината !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1305 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
СаЛуСа
19 септември 2014 г.

Вибрациите и влиянията на последния цикъл са обречени да изчезнат, тъй като са заменени от по-фини такива, които са от Новата Епоха. Има нещо като битка за надмощие, която се води между тъмнината и Светлината, но няма съмнение, че Светлината е предопределена да царува. Тъмните сили постепенно, но сигурно губят власт и без значение колко се опитват, те не могат да преодолеят края си. Въпреки това, трябва да се съобразяваме с тях докато се премахне властта им. Те повече не могат да останат и вече губят влиянието си, що се отнася до световните проблеми. Тяхна карма е да изпитат поражение и провала на плана си за световно господство. В бруталната си арогантност те наистина ли са си представяли, че Бог би им позволил да покосят населението. Те планираха да го намалят драматично до „управляем” брой, който лесно биха могли да контролират. Така че не се страхувайте, тъй като на този план никога не би му се позволило да се намеси в еволюцията на тези от Светлина.

Малко по малко ще сте запознати с промени, които ще ви отведат напред доста бързо. Вие се подготвихте и сте готови да предприемете голяма стъпка напред, за да изпитате по-висшите вибрации и всички предимства, свързани с тях. От доста дълъг период ние окуражаваме търсенето на нови технологии, които също ще ви дадат летящ старт, когато се въведат. Много от тях са готови за вас, но моментът трябва да е такъв, че да няма намеса, която да ги задържи. Безплатната енергия е една, за която много, много хора са чували и в крайна сметка тя ще се погрижи за всичките ви нужди. Тъмните сили умишлено скриваха такива напредъци за себе си без намерение да ги споделят с вас. Въпреки това, действията им ще са безсмислени, защото на никоя група хора не е позволено да еволюира за сметка на други. Еволюцията на технологиите сама по себе си е безполезна, ако не се прилага по духовен начин, който е от полза на цялото Човечество.

Всяка душа, която е открила Светлината, е фокусна точка за тези енергии и ще повлияе на други в процеса на работата им. Това се случва на фино ниво, което не ги претоварва, но отваря съзнанието им за по-еволюирали мисли и действия. Тъй като инерцията набира пространство, тя ще ускори еволюцията ви и ще доведе до неизбежното разделяне на пътищата. Така че каквито и да са опитите ви в сегашните вибрации, помнете, че те бавно се променят и са предопределени изцяло да ви отведат в Новата Епоха. След като веднъж сте се посветили на Светлината и всичко, което означава това, животът ще придобие ново значение и ще е толкова удовлетворяващ. Външните събития няма да ви засегнат, но ако стане така, ще е съвсем различно.

Ние толкова се радваме да видим много от вас като водещи и чрез примера си ще повлияете на мнозина, за да ви последват. Когато е предопределено да се срещнете с други Служители на Светлината, може да сте сигурни, че ще се случи. Ако е необходимо, ние можем да повлияем на мисленето ви до такава степен, за да ви уверим, че това става. Никога не бихме си позволили да ви поставим в ситуация, която би била неприемлива за вас. Често такива въпроси бяха дискутирани с вас преди събитието и ние работим с ваше съгласие. Ние много уважаваме суверенитета и свободата ви да упражнявате свободната си воля. С други думи, работим заедно за наша обща полза.

Наблюдаваме ви на екраните си и се възхищаваме от решимостта ви да продължавате да тласкате напред и силно ви насърчаваме да следвате целта си. Мнозина от вас поемаха много важни роли в продължение на хилядолетия, за да доведат Светлината. Сега ще видите резултата от усилията си и какво сте постигнали. Гледайки назад, вие със сигурност ще осъзнаете мащаба на успеха си и с право ще се възползвате от него. Вие винаги сте основният получател на работата, която извършвате, и като Служител на Светлината постоянно извисявате вибрациите си и като помагате на другите, помагате на себе си.

Само ако можехте да видите цялостната картина що се отнася до Земята, бихте забелязали, че външно има привидно висока степен на хаос, и все пак крайната картина е картина на постижения и удовлетворение. Толкова много неща трябва да се направят, за да се премахнат остатъците от по-ниските вибрации и да се разчисти пътя, за да може да се установят новите вибрации. Всеки аспект на живота е „вибрации” и с времето медицината ви ще открие, че това е път, който си струва да се проучи. Обаче, с всеки напредък на Новата Епоха на вас ви се дават съвети по тези въпроси и ви се дава колкото може повече информация, необходима, за да се постигне напредък.

Може да се чудите защо не се срещаме с някои от вас на Земята, разбира се, истината е, че се срещаме, но това е планиран контакт и е от личен характер. Най-популярното място за срещи е в по-високите нива по времето ви на сън и много малко от вас имат спомени за това. Въпреки това, всеки разговор с нас се пази в подсъзнанието ви и все пак има влияние върху вас. Това е много удобен начин за срещи, тъй като повечето души напускат телата си по време на сън. Когато имате проблем, който ви тревожи, ви се предлага да „спите на него” и когато се събудите сутринта, решението на проблема е при вас.

Има толкова повече от физическия живот, отколкото обикновено разбирате, но не е важно да знаете повече сега. Обаче е от значение да знаете, че всичко живо е свързано и ето защо масовото съзнание е толкова важно. Всеки един от вас допринася за цялото, ето защо ние работим с вас, за да извисим личните ви вибрации. Чудили ли сте се някога защо се чувствате добре покрай някои хора и зле покрай други? Това е обикновено, когато сте в хармония с този човек и се чувствате едно с тях чрез вибрациите им.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам да ви просветля по много аспекти на живота ви на Земята. Това ще продължи и крайната ви цел е пълното съзнание, за станете Галактическо Същество. Най-силната сила е Светлината и в хода на времето ще я използвате, за да създавате до степен, която сега ви се струва невъобразима.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод: Tauno
www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/09/19-2014.html


image



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183981
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031