Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2014 20:18 - Мисълтворчество
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 777 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.09.2014 00:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Мисълтворчество" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
 
1. Както се оказа и мисълтворчеството също се явява трудна задача за хората, но най-важното е че не само за хората, но и за Богохората, тъй като никой от тях няма навици за МИСЪЛТВОРЧЕСТВО, няма възможности за построяване на ЕДИНЕН мисълобраз, без което МИСЪЛТВОРЧЕСТВОТО губи всякакъв смисъл!             

2. За вас МИСЪЛТВОРЧЕСТВОТО трябва да се изгражда в ОБРАЗ, именно в ОБРАЗ разбираем, ясен и идващ от Висшето „Аз”, тогава и само тогава това може да се нарече МИСЪЛТВОРЧЕСТВО, повтарям, не фантазии по принципа „дай да измислим”, а именно МИСЪЛТВОРЧЕСТВО в съответствие с всички Канони на Вечността!    

3. Аз много пъти ви обръщах внимание за възможността за изграждане на мисълобрази и ви обясних с пример от вашата история, в определен смисъл с пример от Православието, че ЕДИННИЯТ ОБРАЗ, обикновен и разбираем дори и за „малкия” човек, може толкова надеждно да влезе в Съ-Знанието на всяка Божествена Същност, че да стане естествено осъзнаване и приемане, пък дори и да стане обредност, тоест да се получи естествено проявление на Божественото присъствие!            

4. Повтарям, при мисълтворчеството, и особено при формиране на ЕДИННИЯ мисълобраз, не забравяйте, че вие сте не просто хора, а вие СТЕ (СЪМ) Мое фрактално подобие, тоест не трябва да има нищо човешко в мисълтворчеството, тъй като ВСИЧКО е от Бога, ВСИЧКО е от Канона каквото Горе, това и долу, или всяка философия и образност от хората НОСЯТ безпътица, образността на Боговете Е (СЪМ) възможност да се творят Нови светове и Вселени!

5. Повярвайте, ако това беше толкова просто, то не си струваше Аз толкова упорито и толкова дълго да ви водя към ЕДИНСТВО в Дух, защото ЕДИНСТВОТО в Дух вече Е (СЪМ) предтеча на мисълтворчеството и да се съединиш в Дух просто така е невъзможно, а и не се получава, та нали ВСИЧКО се свежда към ЕДИНСТВО на Посланието на ЛЮБОВ! Спомняте ли си, че Аз ви говорих за това, че ВСИЧКО започва с ЛЮБОВТА! Така е, Пространството на Бога Е (СЪМ) твърда, точна математика, изключително СЪВЪРШЕНСТВО на формите или на проявленията във цялото многостепенно Пространство, ВСИЧКО обаче е започвало и започва с ЛЮБОВТА, и по-точно, с проявяване на Посланието за Велика ХАРМОНИЯ, за СЪВЪРШЕНСТВОТО на проявената ВОЛЯ, и без СЪВЪРШЕНСТВО на ВОЛЯТА, без Великата ХАРМОНИЯ и ЕДИНСТВО на формата няма Вечност, тъй като ВОЛЯТА, ХАРМОНИЯТА и ЕДИНСТВОТО СА (СЪМ) ВЕЧНОСТ, СА 9СЪМ) Великата ЛЮБОВ на Бог!      

6. Вие – сте Мое подобие, тоест без подобие на ОБРАЗИТЕ, без ЛЮБОВ, без Велика ХАРМОНИЯ не може да бъде достигнато ЕДИНЕНИЕ, а пример за Велика ХАРМОНИЯ и ЕДИНСТВО на Боговете за вас СА (СЪМ) в Плътния план ХАРМОНИЯТА на енергиите Ин и Ян, единствено при съединяването на които се ражда ЧУДОТО на Единството на Божествените форми, и това проявление на Божественото присъствие би трябвало да ви покаже, че ЦЯЛОТО, Великото ЦЯЛО, се ражда само от ЕДИНСТВОТО на нивото на частица на Бога, на която и е дадено ПРАВО в Плътния план да намери своята половина, осигуряваща Великото ЕДИНЕНИЕ!   

7. Повярвайте, съединяването на енергиите (на психичните енергии) Ин и Ян демонстрират на хората не само възможността за продължение на човешкия род, но им дава и възможност да видят, че само в ЕДИНСТВОТО Е (СЪМ) Бъдещето! И ако две енергии достигат в своето търсене Божественото ЕДИНСТВО, то Светът се изпълва с ЛЮБОВ (с проявление на Божествена ЛЮБОВ), а от Мен това ЕДИНСТВО вече се разглежда не просто като частица на Бога, а именно като жива „клетка” на Божественото Пространство, вътре в което сега вече ИМА ВСИЧКО, което ви се дава от Бога на вас, като Единично Божествено Начало!                 

8. Погледнете, колко трудно се формира от вас Великата ХАРМОНИЯ на Небесата, даже и в случай, когато две Божествени енергии се съединяват в ЕДИНО ЦЯЛО, и повярвайте, ВСИЧКО се решава на Небесата, а ако хората в съединение на енергиите Ин и Ян искат съвсем не това, за което говоря Аз, Отец Абсолют, то вината за това не е в Бога, в хората, които не разбират предназначението и самия човек, а още по-малко разбират смисъла на СЪЕДИНЯВАНЕТО на двете Велики енергии на Бога, на двете Велики НАЧАЛА!

9. Имайте предвид, че да творите мисълобраз, и по-точно, ЕДИНЕН мисълобраз, вие би трябвало да го направите по примера на ЕДИНСТВОТО на енергиите Ин и Ян, опитвайки се да изградите ЕДИНЕН мисълобраз на целесъобразността на ЕДИННОТО присъствие, тъй като допълвайки се един друг, тези енергии са способни да изградят фундаментът на ЕДИНСТВОТО в Дух за цялото човечество, и ако това го няма, то повярвайте, няма да има смисъл мисълтворчеството на хората, не носещи в себе си основата на ЕДИНЕНИЕТО в Дух!

10. Повтарям, Аз ви дадох възможност да видите ЧУДОТО на ЕДИНЕНИЕТО в Дух при съединяването на двете енергии на Бога и ако смисълът на това ЕДИНЕНИЕ е останал за вас неразпознат, а за някои хора дори и незабелязан, то това Е (СЪМ) трагедия за човечеството, блуждаещо около себе си, около своята Божествена природа, и най-вече, блуждаещо около Бога, тъй като Бог Е (СЪМ) във вас и Бог Е (СЪМ) ЕДИНЕНИЕ в Дух на двете Мои енергии, като пример за Божествено ЕДИНЕНИЕ, като пример за ЕДИННО мисълтворчество, тъй като без ЕДИННО мисълтворчество не може да бъде проявено ЧУДОТО на ЕДИНЕНИЕТО от енергиите Ин и Ян!           

11. Аз сега не ви призовавам, а и това въобще не е нужно, да преразглеждате брачните си съглашения, но Аз искам да кажа, че дори и енергиите Ин и Ян са ви дадени на вас в качеството на подсказка, как да формирате ЕДИНЕН мисълобраз на ЦЯЛОТО, на това Божествено ЦЯЛО, което и Е (СЪМ) Начало на Началата на човечеството!

12. Днес, когато вие (Аз говоря за авангарда на човечеството, за хората преживяващи на територията от океан до океан) сте вече пристъпили към формирането по същество на Новото Пространство, не трябва да забравяте, че пътят към Началото на началата е вече прописан във великата Книга за съдбите на човечеството и как да се видите (да се намерите) един друг във вечността на вас вие вече дадено, атова означава, че за вас не би трябвало да има проблеми при формирането и предаването на ЕДИНЕН мисълобраз към останалата част от човечеството, дори заради това, че всички вие сте РАВНИ пред Бога, тоест вие отдавна вече имате ЕДИННА платформа на Началото на Началата, която ще бъде разбираема за хората по всички краища на Планетата, тъй като Бог е ЕДИН и ЕДИНЕН!

13. Аз не искам, а и това няма да бъде правилно, да ви подсказвам, как да сътворите ЕДИНСТВО в Дух, тъй като вие нали и сами проявявахте на всички ВЕЧЕ Велико ЕДИНСТВО на Богове, вие сами проявявахте Велика ЛЮБОВ към Мен и към себе си, и всяко ВЕЧЕ за вас беше пример, как може да прояви ЧУДОТО на Духовното Преображение на хората в Богове, пък било то и за миг, но да се прояви това, което съответства на Божественото присъствие!        

14. Спомнете си, какво вие творихте, без дори да се договаряте на ВЕЧЕ, спомнете си какво сътворихте вие на Последното ВЕЧЕ „НИЕ СМЕ ГОТОВИ”, та нали в ЕДИНСТВО на Духа вие успяхте да се издигнете на Първото СТЪПАЛО на Олимп на Боговете и ето сега на базата на тези три ВЕЧЕ вие трябва да формирате първия „КАМЪК” от ПИРАМИДАТА на Бъдещето на човечеството!   

15. И ето тук не бива да има словоблудство, тъй като когато ИМА ЕДИНСТВО в Дух, думите губят всякакъв смисъл, защото думите са Плътен план, а вътрешното ВИСШЕ „Аз” Е (СЪМ) Божествено проявление, което не изисква никакви обяснения, тъй като ВИСШЕТО „Аз” твори ЛЮБОВ, но не и Разумът! Разумът, възпаленият Разум на съмнението, никога не е бил Божествен промисъл, повярвайте, единствено ЛЮБОВТА, Великата ЛЮБОВ на Боговете в ЕДИНСТВО на Духа и СА (СЪМ) МИСЪЛТВОРЧЕСТВО и докато работи вашият Разум, ЛЮБОВТА и Великата ХАРМОНИЯ отсъстват!        

16. Върнете се към Източниците на собствената си Божественост и поставете Разума в страни, включете „механизма” на ЛЮБОВТА и ЩАСТИЕТО ОТ ЕДИНЕНИЕТО в Дух, постарайте се да достигнете не договореност, а СЪТВОРЧЕСТВО в ЛЮБОВТА и тогава всеки, дори и най-„малкия” човек, ще разбере, че Пространството се е ПРОБУДИЛО и СВЕТЛИНАТА на Безусловната ЛЮБОВ ще започне да се отваря в сърцата на хората на Планетата Свята Рус!                   

17. Всичко ще се нареди, всичко ще се получи, но хората на Планетата трябва да видят СИЯНИЕТО НА ЛЮБОВТА и ЕДИНСТВОТО в Дух над територията СВЯТАЯ РУС, тъй като Святая Рус – не е територия, не е географско местоположение, а е ДУХЪТ на БОГА, Единният ДУХ на Богохората, творящи в ЛЮБОВ и Велика ХАРМОНИЯ, съединявайки своите енергии Ин и Ян е Едино ЦЯЛО, а и точно това и Е (СЪМ) Велико МИСЪЛТВОРЧЕСТВО на Мое ниво, на нивото на Отец Абсолют, тъй като Великото НИЕ Е (СЪМ) преди всичко ЛЮБОВ и ХАРМОНИЯ, и ако това е Така, а това Е (СЪМ) точно Така, то това са и заложени ОСНОВИТЕ НА МИСЪЛТВОРЧЕСТВОТО на Богохората с Бога!
       Амин!  

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
11.09.2014 г.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1367

http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-11.09.14.html


image

ПОСТОЯННО, и особено в дните на нашите общи Послания на 4, 17, 26 и 30 дата всеки месец от 10:03 ч. и всяка вечер в 20:00 ч.
визуализираме нашата Планета обгърната в Плазмено Сияние, в Енергията на Любовта на Бога и в енергията на Любовта на нашите сърца, вибриращи в синхрон с честотата на Земята! Планетата Сияе като Слънце!!! Като Звезда!!!
Изговаряме (може и мислено, от Сърце):
Тази Божествена Енергия преобразува всичко негативно по Цялото Планетарно Пространство, във всичко съществуващо на Планетата, и в самата Планета до Божествено равнище, до Божествено Сияние!!!
Визуализираме, как това Сияние прониква в дълбочина, в самия Център, в ядрото на Планетата, насищайки Я с Божествено Сияние!!! ...
Енергията на Любовта на Бога усилва още повече своето Сияние около Планетата!!!
Визуализираме и изговаряме:
"Нашата Планета постоянно излъчва в Целия безбрежен Океан от Разум единствено енергия на ЛЮБОВТА, СВЕТЛИНАТА, БЛАГОДАРНОСТТА, РАДОСТТА!!! Радост от Единението на нашите Души и Сърца, и радост от Единението с Този Могъщ, безбрежен Океан от Разум, Бог, Отец Абсолют, НИЕ!!!
Визуализираме как нашата Планета излъчва тази енергия под формата на огромни светещи кълба.


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.


image




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184682
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031