Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2014 08:23 - АРМАГЕДОН
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1803 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 02.01.2015 21:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
АРМАГЕДОН

Онези от вас, които четат тази книга, навлизат или вече се намират в четвъртото измерение и ще осъзнаят, че в момента се води битката на Армагедон. Знаем, че ще има седем битки между силите на Светлината и силите на мрака. Първите три от тях ще бъдат спечелени от силите на мрака.

На Земята съществуват някои много ниски вибрации – всички сме свидетели на алчност и корупция, разпространението на наркотици, съзнанието на бедността и нищетата, насилието и агресията, пропагандирана от телевизионния и филмовия екран. МРАКЪТ Е СПЕЧЕЛИЛ ПЪРВИТЕ ТРИ БИТКИ.
Последните четири битки трябва и ще бъдат спечелени от силите на Светлината. Това е НЕИЗБЕЖНО. Тенденцията вече се е променила. Ангелите се събират и започват да действат. Сред нас са древните просветени души. Те започват да се пробуждат. Навсякъде хората започват да се интересуват от книги, посветени на духовното развитие и самоусъвършенстване. От тази и от други вселени направо на Земята пристига звездното поколение, което се преражда тук. Днес сред нас са хора с много високи вибрации.

- 99 % от хората на планетата са земляни, с други думи, всички техни прераждания са се осъществявали в реалността на третото измерение и все още усвояват тайните на любовта и светлината. Повечето са преминали през хиляди прераждания. Пътят им е бил нелек и изпълнен с изпитания. Днес разполагат с невероятната възможност да се освободят от ограниченията на третото измерение и да се извисят.
Останалият 1 % от жителите на Земята са представителите на звездното потомство, които са пристигнали тук като посетители от други планети и галактики, за да помагат. Много от тях са се прераждали и преди на Земята, за да помагат на хората във времена на големи промени, но тъй като са посетители, повечето от тях не са навлизали в дебрите на мрака на нашата планета и имат относително малко количество карма за обработване. Казвам „относително“, защото е лесно де се измърсиш в мрачни и мътни води.

Всички, и земляните, и представителите на звездното потомство, са работници на Светлината. Всички искат да се върнат при Бога. Много от тези, които четат тази книга, са представители на звездното потомство, които са се преродили сега, защото искат да бъдат пътеводна светлина за останалите. Представителите на звездното потомство съзнателно или несъзнателно са свързани с Извисените учители. Преди да пристигнат тук, те са получили определена задача и са се съгласили да я изпълнят. С други думи те са сключили етерни договори. Всички представители на звездното потомство са тук, за да помогнат на планетата, изпълнявайки своите предварително поети ангажименти към нея.
Представителите на звездното потомство са опитни служители и хора, умеещи да решават всякакви проблеми, които са наети със специални договори. Подобно на всички договори, и в тези са предвидени санкции и наказания за неизпълнението на поетите ангажименти. В този случай в тях няма клаузи за доброволно напускане.

За да променят миналото, за да отстранят закостенелите убеждения и старите травми, висшите същества изпращат на планетата импулси от енергия с високо напрежение. Разбира се, на Земята винаги е имало свръхмощни потоци от Божественото съзнание, но те са били по-скоро случайни, отколкото закономерни. Днес преминават на планетата на всеки 6 седмици.
Тези светлинни импулси, подобно на цялата прана, съдържат символи и кодове, които отключват специални спомени и информация в нашето съзнание.
Много от хората, които си мислят, че са настинали или са изморени, или изпитват някаква странна слабост, в действителност се съпротивляват на енергийния поток. Ако се чувствате необичайно нервни и раздразнителни, със замъглено съзнание, страдате от безсъние, отделете време, за да си починете, и позволете на Светлината, съдържаща новите символи и кодове, да ви изчисти и да отвори вашето съзнание за по-висшите истини.
Ако тези импулси съвпадат с пълнолунието, те, разбира се, са много по-мощни.
Ето какви промени осъществява тази мощна Божествена енергия. Тя изкарва на повърхността всички нерешени проблеми от вашите Акашови записи. Старите потиснати емоции, вкоренените във вас убеждения и спомените от отдавна отминали прераждания се издигат на повърхността. Изведнъж може да се окаже, че сте завладени от непреодолимо желание да посетите дадено място и да се запознаете с нови хора, които ви се струват странно познати. Могат да се появят неочаквани болки в тялото. Отпуснете се, успокойте се и наблюдавайте какво се показва на повърхността.

ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПРАВИТЕ СРЕЩУ ВСИЧКИ СВОИ ПРОБЛЕМИ И ДА ГИ РЕШИТЕ.

Може би хората, които влизат в живота ви и ви създават неприятности, ви предлагат златна възможност да изчистите своите Акашови записи, затова ги посрещнете с любов, смелост, състрадание, прошка и разбиране.
Енергийните импулси изкарват на повърхността всички клетъчни спомени, трупани във вас от момента на зачеването ви, които трябва да бъдат отстранени и изчистени.Ние сме големи специалисти в потискането и отричането. Но всичко това трябва да излезе на повърхността –целият гняв, обида, разочарование, ревност и чувство за непълноценност. Започват да се обаждат стари и неочаквани болки. Чувства, за които си мислите, че отдавна сте оставили зад гърба си, напомнят отново за себе си и сега се налага да се справите с тях на много по-дълбоко ниво. Когато излязат на повърхността, ги разгледайте отново от една по-висша космическа перспектива.

Ако не се заемете с това, което изплува на повърхността, то ще се върне отново към вас във форма, която ще ви създава ДЕСЕТ ПЪТИ ПО-ГОЛЕМИ НЕПРИЯТНОСТИ.

Днес ние сме изправени пред решаването на една много важна задача. Сега сме призовани да излекуваме генетичната памет на своето семейство.Това е огромна възможност за всеки индивид, семейство и за цялата планета. Време е да очистим генетичната памет, която се е натрупала в нашата ДНК в продължение на седем (7) поколения. Греховете на бащите са се предали на следващото поколение и сега е моментът да се освободим от тях.
Възможно е да се прераждате в едно и също семейство поколения наред и в такъв случай естествено страдате от едни и същи проблеми, затова всичко, което правите в тази посока, ще помогне за цялостното освобождаване на вашата душа.
Има и вариант преди прераждането да ви предложат да се родите в семейство с проблеми, за да можете да им служите. Затова ако във вашето семейство има случаи на тежки наследствени заболявания, на парализа, лудост, насилие, убийства, изнасилване, неизличими и фатални болести (рак, венерически заболявания, туберкулоза, слепота и т.н.), случаи на смърт на деца или някаква друга от милионите беди, които биха могли да ви сполетят, в такъв случай сте получили чудесна възможност да служите и наградите ви ще бъдат големи. Ще помогнете за освобождаването на миналите и бъдещите поколения.

Ние непрекъснато получаваме възможности да действаме на страната на Светлината.

откъс от книгата ‚ИЗВИСЯВАНЕ‘ - Даяна Купър
A NEW LIGHT ON ASCENSION by Diana Cooper



image

image



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. balar - идеята
06.09.2014 09:45
за кармична обремененост и неизбежност звучи като безнадежност. Това е точно обратното на пътя.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3191854
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930