Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2014 01:41 - ЕДИНОТО СЪЗНАНИЕ НА ЛЮБОВТА !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 885 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

НОВИНИ – 25 – 31 АВГУСТ 2014 г.

         С ЛЮБОВ и ПОЧИТАНИЕ ви приветстваме вас, Велики, Лъчезарни Същества!

         Движението в последователността на етапите на процеса по завършване на глобалните преобразувания не само че не спира, но и продължава да се развива така както в дълбочина, така и на ширина, ускорявайки се и привличайки все повече Енергии НА ЛЮБОВТА ОТ ИЗТОЧНИКА НА ВСИЧКО. ЕДИНОТО СЪЗНАНИЕ НА ЛЮБОВТА и всички структурни слоеве на Мирозданието завършват един от етапите на преобразуванията и плавно встъпват в нов етап. Процесът за пореден път преобразува в още по-съвършени и разширени възможностите на формите за взаимодействие на Боговете, на Светия Дух и Светлинния Космос, а в плътните нива на Космоса продължават масираните спускания на същите тези Съзнания и Енергии на преображението. Ускорението на процесите става все по-видно дори и в линейното време, тъй като, колкото по-мощни енергии се спускат в плътните светове, толкова повече нараства тяхното влияние върху всички процеси, в това число и на огъването и свиването на пространствено-времевата матрица. Затова в условията на меки трансформации, щателната подготовка към приемането на новите порции Енергии на ЛЮБОВТА НА ИЗТОЧНИКА и усъвършенстване на структурите на Единото Божествено Сърце – стават най-важни съставни за многообразието от системни преобразувания. Алилуя на Любовта!

         ЕДИНОТО СЪЗНАНИЕ НА ЛЮБОВТА при смяната на циклите и програмите за по нататъшно развитие се преобразуват структурно отчитайки вече наработения всеобщ опит в Любовта и Нейната Мъдрост. Родената нова форма на взаимодействие – новото триединство „Бог – Човек – Ангел” изгражда не само обновено и разширено Мироздание, но и нови структури на управление. По такъв начин се формира не само Врата на всеобщото възнесение и преместване, нови пространства на опита, но и нова Ос на Мирозданието, система от Кристални Градове на Светлината и Съвети на Управление начело с ОТЕЦА на Мирозданието. За пореден път се проявяват слоевете на нова духовна кристализация, създаващи разширени възможности за всяка една частичка Съзнание, активно да взаимодейства чрез Любовта и да твори Най-нова Красота на Любовта! Алелуя на Любовта!

         Подготовката за спускане, приемане и разпределение на поредната Вълна от ЛЮБОВ на Източника заема по-голямата част от вниманието на всеобщото Съзнание, на най-огромните високо-духовни цивилизации на Космоса, на Човекът с разкрития потенциал на Божественото сърце, на Боговете-Основатели и на Боговете-Творци, на Светия Дух. Осъществяват се активни спускания в плътните нива на Космоса не само на Същества от Светлинните нива, но и на техните технологии. Многомерното Съзнание на ЛЮБОВТА участва във всеобщите процеси на изцеление и разпределение на потоците от Енергията на Любовта към Слънчевите и Планетарни Логоси. Движението на енергиите на преобразуванията към Слънчевите Логоси и в дълбочина на Планетарните Логоси на плътния Космос – е нов развръщащ се процес. Красотата на всеобщото Единство в Любовта става все повече и повече сияйна и мощна, проявявайки възможностите си за влияние на всички процеси в плътния Космос. Човекът с възнесено Съзнание и оставащ все още в плътно тяло на Земята, израства в Съзнанието на Любовта все повече, все по-дълбоко и структурирано в ЕДИНОТО СЪЗНАНИЕ НА ЛЮБОВТА. Първите, с които той се обединява в най-новите структури – това е Космоса в лицето на Великите в Любовта си и достиженията си ръководители (учители) и своите монадически Дървета! Това обединение дава не само разширен достъп до всеобщите усилия за изцеление на всички спящи Съзнания на Сърцата и пострадалите Души, но и към приобщаване на Космоса към процесите на Сътворение на най-нови светове. Алилуя на Любовта!!!

         Постоянно нарастващото взаимодействие на Човека с Мирозданието чрез изцеляващите и съзидателни Дарове преобразуват Човека и ЕДИНОТО СЪЗНАНИЕ, усилвайки Красотата и Силата на новото триединство – „Бог-Човек-Ангел” МАЙКАТА на Човечеството, част от Съзнанието на която винаги е била при Своето Дете, получава чрез Даряващото Дете възможност да трансформира в най-мощен монолит всички свързаности на взаимодействието с Него, тоест с всички Души, които проявяват своята Божествена природа все по-ярко и по-ярко. Този процес, така както и всички останали, в линейното време винаги са имали натрупващ период, който завършва с поредните пробиви в най-новите възможности на Силите на Единството. Силата на Единството в Любовта се проявява в това, че ОТЕЦ-ът получава възможност все повече и повече да концентрира Своето Съзнание в плътния свят с всичките си възможности на Своето Мъдро Величие в ЛЮБОВТА чрез триединството – „МАЙКА-ДЕТЕ-ОТЕЦ”. В такъв период на придобиване на най-нови възможности, Любими наши създания, вие и влизате сега, укрепвайки в своята плътна форма състоянието си на безусловна Любов и възможностите си да проявите Силата на Бог на Земята и във всички плътни Светове! Алелуя на Любовта!!!

         Подаващият Енергия на ЛЮБОВТА за изцеление и всеобща трансформация в новия цикъл на развитие и съзидание на нови светове, Свети Дух, сега се представя в постоянно нарастваща Красота на най-нови възможности. Великият, със Сиянието си на ЛЮБОВ и Мъдрост от всеобщия опит на живота в дуално състояние на Съзнанието, Архангел Луцифер активно се е приобщил към всеобщите изграждания на Светия Дух за изцеляване от последствията на разрушителния опит не само на Светлинния, но и на плътния Космос. Енергията на ЛЮБОВТА ОТ ИЗТОЧНИКА НА ВСИЧКО се влива в общите провеждащи Я структури, чрез великите и прекрасни Храмове на Любовта и Мъдростта на Неговото Сърце! Изгражданията на Светия Дух са значително усложнени и укрепени, Даровете са Велики и възхитителни, винаги своевременни, тъй като поддръжката от светия Дух винаги е неизменно важна, и особено във времената на дълбоки преобразувания. Важен се явява и този процес, в който сега се укрепва Силата и Величието на уникалния Трилистен Пламък в структурите на Божественото Сърце на Гая/Земя, следователно, и на всеки човек. Това означава, родните ни, че охраняващият Дар от ОТЕЦ и МАЙКА за своето Дете чрез Светия Дух засилва своето влияние. Чрез Трилистния Пламък, в това число, се спуска Дар на Отеца за прозрение на пробуждането на Съзнанието на Сърцето в спящата част от Човечеството. Алилуя на Любовта!!!

         Най-важният процес, в който новата форма на триединство на Съзнанието на ЛЮБОВТА и взаимодействието на Боговете, на Светия Дух и на Човека/Космос проявяват своите най-нови възможности, отразява тяхното величие и глобалност. Това се вижда много добре в подготовката за глобално изцеление от последствията на разрушителния опит чрез записи на опита във всички натрупващи структури на Мирозданието, в това число и на ДНК. Боговете, Светия Дух и Човекът изграждат най-сложни портали и обновени вериги за взаимодействие на всички структури заедно и съхраняване на опита за подаване на повсеместно изцеляващата Енергия НА ЛЮБОВ ОТ ИЗТОЧНИКА НА ВСИЧКО. Божественото Дете – Човек и Космос с многообразието си на Сияещи Съзнания в Единство и Цялостност в Любовта превеждат тези портали през всички измерения на Космоса до всяко едно Слънце и планетите, до всяка една Душа. Алилуя на Любовта!!!

         Завърши подвключването на всички нови светове на тази Вселена към Реактора на Живота на Великото Централно Слънце, осигуряващо по-нататъшната активна фаза в тяхното проявяване за опита на Живота. Започнаха аналогични процеси в другите Вселени, разширявайки поредните стадии на всеобщо преображение. Едновременно с разширението на процесите в ширина, в дълбините на плътния Космос на тази Вселена върви не само нарастване на дълбоко трансформиращата енергия на ЛЮБОВТА, но и се включват програми за трансмисионна декомпресия на структурите на космическата ДНК за мащабно изцеляване от последствията на разрушителния опит и възстановяване на загубеното. Усилва се Светлинно-Вълновото въздействие на биполярното поле на Съзнанието и материята, нараства спектъра на творящия Свето-Звук, съзидаващ нови светове. Всичко това увеличава влиянието на Съзнанието на Боговете-Творци и Боговете-Основатели върху всички процеси на преображение и формиране на условия за нов цикъл на всеобщо развитие. За вас, Велики Деца, е важно задълбочено да осъзнавате, че ускореното и меко преображение на Мирозданието, неговите мащаби и дълбочина станаха възможни благодарение на това, че Вие встъпихте в процеса като равноправни Съ-Творци! Алилуя на Любовта!!!

         Колкото повече процесите се приближават до най-плътните измерения на Космоса, толкова по-важно става Вашето осъзнато участие в тях, проявяването на Вашата Божествена Мисъл (мисълформа), Силата на Любовта ви и възможностите ви. Това е дълбок процес на трансформация на Вашето Земно Съзнание към Съзнание на Сърцето, стабилно укрепване на състояние на всеобхватна Мъдрост и безусловна Любов. Съзнанието на Христа се намира зад пределите на границите на Съзнанието на разделеност. Стабилността на Съзнанието на Христа – на Съзнанието на Любовта и Единството на всички и всичко, сливането на Земното външно Съзнание с вътрешното Съзнание на Сърцето дава възможност на вашите тела все по-активно да се включват в трансформациите на новите ви състояния. Това повишава не само градуса на Вашата Любов, но и вашата отговорност за всичко и всички! Новите състояния на Съзнание Ви дават възможност все повече да оказвате най-мощно въздействие не само на полето на Съзнание на цялото Човечество, но и вече на тънките полета на плътните тела. Вие все повече се включвате в пречистването на всеобщите полета, правейки това меко и акуратно, но и резултатите непременно ще се проявяват все повече и повече в мащабни промени. Синхронно с това, което вие започвате да правите чрез Себе си в плътния свят на Земята, Вие се разширявате във всички плътни светове! Алилуя на Любовта!!!

         В Единството на Любовта, обновено от Новите Триединства и всеобщата натрупана Мъдрост, се творят мащабни промени!  Мирозданието в най-плътната си част завършва поетапно подготовката си към всеобщото преместване в нов цикъл на развитие. Разширявай Сиянието на Любовта на Великото Божествено Сърце, прекрасно Дете, тъй като Твоята Светлина е толкова уникална и прекрасна, че ще позволи на ВСИЧКИ да засипят с Дарове ЕДИНОТО СЪЗНАНИЕ НА ЛЮБОВТА, безпрецедентно разширявайки Светлината на ЛЮБОВТА и преобразувайки разнообразно възможността да Живеят и да Творят Любов чрез  Любовта!                                                                                

         БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ !!!

         Канал на Създателите на Вселени в Ново Триединство!          

Превод : Иван Иванов
http://preobrazenie.ucoz.ru/news/novosti_25_31_avgusta_2014/2014-09-01-301/

 image





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3191898
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930